2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Maşaallah canım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşaallah az kalmış hadi hayırlısı bakalım

Sağol canım güzel haberler al sende perşembe inşaallah öyle oldugunda doktoruna söyle bir dahakine canım işte tecrube ederek öğreniyoruz herşeyi
Valla gönlüm normalden yana ama kısmet hersey canım amin amin sağlıkla alalımda dedigin gibi Rabbim kolaylar inşaallah Amin inşaallah canım sağol ya kesinlikle öyle olacak demiyorum zaten olursa imkan denemek isterim ama doktor zaten riske atmaz duruma göre hayırlısını göstersin Rabbim inşaallah
Maşallah canım kiloları çok iyi normal doğum olursa ikisi de çıksın ya biri normal biri sezeryan olmasın
Çok.şükür sagol canım. Tabiki öyle bi riske de atmam bünyeyide cok zorlar ikisi birlikte zaten bakalım Allah hayırlısını göstersin inşaallah
Geçen hafta brn de öyle oldum neredeyse bayılacsktım gözüm karardı valla doktor normal demişti
Dogrudur canım işte artık olacak demekki.bunlar ama böyle giderse bizim nst ler hep sıkıntılı olacak
Gözün aydın canım. Maşallah kiloları da çok iyi. Sağlıkla vaktinde gelsinler insallah
Sağol canım amin inşaallah hepimizinki

Özlem hiç sesin çıkmıyor ne alemdesin
Napim cnm bebişlerle uğraşıyorum buraya girmeye çalışıyorum tam giriyom bi iki msj okuyım biri uyanıyo günde bi kaç saat uyuyom anca ozmn kendime zmn ayırmış oluyom. Çok şükür biraz biraz düzen otutturdum msjları okudum girmediğim zamanlarda doğum yapan olmamış herkesin hali keyfi yerinde çok sevindim. Masalim01 benimde başta sütüm gelmiyodu. Sıcak uygulama masaj malt içeçek humana ve mamel diye içecek var bunları tükettim şimdi çok şükür mama hiç kullanmıyorum nerdeyse sende bunları dene bide birini emzirirken diğer göğsünü sağ mutlaka

Kızlar herkese yeniden merhaba, 31. Haftama girdim bugün, son birkaç gündür yatarken alt karın bölgemde adet sancısı gibi hafif ama uzun süren bir ağrı oluyor, kalkınca geçiyor, yalnızca yatınca başlıyor bu sizlere de oluyor mu?

Uzun süreli birşey yaşamadım ama haftalar ilerledikçe yatıp kalkarken çok gerilme ağrısı oluyor bende . Ama dediğim gibi kısa süreli anlık yani. Rahim büyümesi sende de o şekilde bir etki bırakıyor olabilir

Nst de yan yattım ben canım

Bende çok şiddetli değil ama uzun sürüyor ve yeni başladı bu, bugün bi kontrol olayım canım.

Hadi hayırlısı kuzum kiloları da gayet iyi maşallah

Cok az bi geldi canim insallah artarak devam eder
aptamil prematil iyi geliyor kesinlikle deneyin bende ilk dönemlerde kullandım bizimkinin kilosu azdı biraz iyi geldi bize

Cok sukur prematile gecince rahatladilar sanki
Oh ohh masallah saglikla gelsin minisler
Yaaa deneyim bende canim oh masallah sutun artsin eksilmesin vakti gelene kadar

Canım arkadaşın doğum yaptı mı nasıllar sen nasıl oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…