- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.521
Maşaallah canım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşaallah az kalmış hadi hayırlısı bakalımÇok şükür iyi geçti canım nst de sancı çıkmadı 5 marta gün verdi 36+0 da alınacak inşallah ekstra bir durum olmazsa kız 2058 gram erkek 2400 gram anestezi için kan vs verdim uzmanla görüştük pazartesi tekrar görecek doktor her şey yolunda giderse 5 martta sezeryan tarihim
Sağol canım güzel haberler al sende perşembe inşaallahHadi gözün aydın canım. Benim de perşembe kontrol var bakalım nasıl olacak . O bahsettiğin fenalasma bende de oluyor ben de neden oluyor anlamıyorum diyordum bayılacak gibi hissediyorum kalkınca geçiyor. Normal doğum aslında benim de aklımda ama benim bebisler biri makat geliş döner mi bilmiyorum ama doktor ivf olduğu için çok da yanaşmıyor normale. Bakalım Rabbim sağlıkla kucağımıza versin de artık
Amin inşaallah canım sağolMaşallah canım kiloları iyi hep böyle gitsin inşallah.Evet sırt üstü yatmak hepimizi bunaltiyo agirlastik artık.Buarada her ne olursa olsun normal doğumla riske atma bence Allah korusun ikinci bebek içerde sıkıntı da kalabilir
Çok.şükür sagol canım. Tabiki öyle bi riske de atmam bünyeyide cok zorlar ikisi birlikte zaten bakalım Allah hayırlısını göstersin inşaallahMaşallah canım kiloları çok iyi normal doğum olursa ikisi de çıksın ya biri normal biri sezeryan olmasın
Dogrudur canım işte artık olacak demekki.bunlar ama böyle giderse bizim nst ler hep sıkıntılı olacakGeçen hafta brn de öyle oldum neredeyse bayılacsktım gözüm karardı valla doktor normal demişti
Sağol canım amin inşaallah hepimizinkiGözün aydın canım. Maşallah kiloları da çok iyi. Sağlıkla vaktinde gelsinler insallah
Napim cnm bebişlerle uğraşıyorum buraya girmeye çalışıyorum tam giriyom bi iki msj okuyım biri uyanıyo günde bi kaç saat uyuyom anca ozmn kendime zmn ayırmış oluyom. Çok şükür biraz biraz düzen otutturdum msjları okudumÖzlem hiç sesin çıkmıyor ne alemdesin
Uzun süreli birşey yaşamadım ama haftalar ilerledikçe yatıp kalkarken çok gerilme ağrısı oluyor bende . Ama dediğim gibi kısa süreli anlık yani. Rahim büyümesi sende de o şekilde bir etki bırakıyor olabilirKızlar herkese yeniden merhaba, 31. Haftama girdim bugün, son birkaç gündür yatarken alt karın bölgemde adet sancısı gibi hafif ama uzun süren bir ağrı oluyor, kalkınca geçiyor, yalnızca yatınca başlıyor bu sizlere de oluyor mu?
Nst de yan yattım ben canımSağol canım güzel haberler al sende perşembe inşaallahöyle oldugunda doktoruna söyle bir dahakine canım işte tecrube ederek öğreniyoruz herşeyi
Valla gönlüm normalden yana ama kısmet hersey canım amin amin sağlıkla alalımda dedigin gibi Rabbim kolaylar inşaallah
Amin inşaallah canım sağolya kesinlikle öyle olacak demiyorum zaten olursa imkan denemek isterim ama doktor zaten riske atmaz duruma göre hayırlısını göstersin Rabbim inşaallah
Çok.şükür sagol canım. Tabiki öyle bi riske de atmam bünyeyide cok zorlar ikisi birlikte zaten bakalım Allah hayırlısını göstersin inşaallah
Dogrudur canım işte artık olacak demekki.bunlar ama böyle giderse bizim nst ler hep sıkıntılı olacak
Sağol canım amin inşaallah hepimizinki
Bende çok şiddetli değil ama uzun sürüyor ve yeni başladı bu, bugün bi kontrol olayım canım.Uzun süreli birşey yaşamadım ama haftalar ilerledikçe yatıp kalkarken çok gerilme ağrısı oluyor bende . Ama dediğim gibi kısa süreli anlık yani. Rahim büyümesi sende de o şekilde bir etki bırakıyor olabilir
Hadi hayırlısı kuzum kiloları da gayet iyi maşallahÇok şükür iyi geçti canım nst de sancı çıkmadı 5 marta gün verdi 36+0 da alınacak inşallah ekstra bir durum olmazsa kız 2058 gram erkek 2400 gram anestezi için kan vs verdim uzmanla görüştük pazartesi tekrar görecek doktor her şey yolunda giderse 5 martta sezeryan tarihim
Kaç doğarlar bilmiyorum artık kuzum seninkiler kaç doğmuştuHadi hayırlısı kuzum kiloları da gayet iyi maşallah
Bende yan yattm birinde sıkıntı olmadı ama digerini yan bir.türlü denk getiremediler canımNst de yan yattım ben canım
Arka üstü çok zor ya nefessiz kalıyorumBende yan yattm birinde sıkıntı olmadı ama digerini yan bir.türlü denk getiremediler canım
Kız 2.400 oğlan 2.800 doğdu kuzumKaç doğarlar bilmiyorum artık kuzum seninkiler kaç doğmuştu
Maşallah canım darısı bize inşallahKız 2.400 oğlan 2.800 doğdu kuzum
Cok az bi geldi canim insallah artarak devam ederCanım kendini gelecek diye şartlandır ve bebelerin ağızları mutlaka meme başında olsun oynasınlar emzik gibi böylece oksitosin salgısı artacak ve gelecek. Hiç doğum yapmayan ama ısrarla emziren kadının sütü geliyor bir sürü örneği var kuzu. Yeter ki sen pozitif düşün. Öncesinde sancılı olman bence bir avantaj çünkü vücut doğuma odaklandı dolayısıyla süt üretimine
aptamil prematil iyi geliyor kesinlikle deneyin bende ilk dönemlerde kullandım bizimkinin kilosu azdı biraz iyi geldi bize
Oh ohh masallah saglikla gelsin minislerÇok şükür iyi geçti canım nst de sancı çıkmadı 5 marta gün verdi 36+0 da alınacak inşallah ekstra bir durum olmazsa kız 2058 gram erkek 2400 gram anestezi için kan vs verdim uzmanla görüştük pazartesi tekrar görecek doktor her şey yolunda giderse 5 martta sezeryan tarihim
Yaaa deneyim bende canim oh masallah sutun artsin eksilmesin vakti gelene kadarNapim cnm bebişlerle uğraşıyorum buraya girmeye çalışıyorum tam giriyom bi iki msj okuyım biri uyanıyo günde bi kaç saat uyuyom anca ozmn kendime zmn ayırmış oluyom. Çok şükür biraz biraz düzen otutturdum msjları okudumgirmediğim zamanlarda doğum yapan olmamış herkesin hali keyfi yerinde çok sevindim. Masalim01 benimde başta sütüm gelmiyodu. Sıcak uygulama masaj malt içeçek humana ve mamel diye içecek var bunları tükettim şimdi çok şükür mama hiç kullanmıyorum nerdeyse sende bunları dene bide birini emzirirken diğer göğsünü sağ mutlaka
Gelir canım daha çok gelir. Gelmemesi için bir sebep yok öyle düşünCok az bi geldi canim insallah artarak devam eder
Aynen canım bende cok zorlanıyorum kendimden gectim elim ayağım koyverdiArka üstü çok zor ya nefessiz kalıyorum
Canım arkadaşın doğum yaptı mı nasıllar sen nasıl oldunTek yumurta ikizi yarın doğum yapacak arkadaş var bahsetmiştim sana canım 2900/2600 kg kızların.Ona rağmen bugün doktorumuz yine iki doz iğne yaptırmış 24 saatte fayda eder işimizi sağlama alalım diye.Her doktorun yaklaşımı farklı işte.Ama normalde herşeyde hastasına ilaç veren bı doktor değil zar zor verir hatta.
Yaptı canım resimde attılar çok tatlı iki kizi oldu küveze girmediler darısı bizlere inşallah.Canım arkadaşın doğum yaptı mı nasıllar sen nasıl oldun
Ay ne güzel. İnşallah bizim de öyle olur canımYaptı canım resimde attılar çok tatlı iki kizi oldu küveze girmediler darısı bizlere inşallah.
Ben aynıyım iniş çıkış tansiyonla boğuşuyorum.
İnşallah canım inşallah.Ay ne güzel. İnşallah bizim de öyle olur canım