2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Gözün aydın canım. Maşallah kiloları da çok iyi. Sağlıkla vaktinde gelsinler insallah

Masallah canım. Sevindim her şeyin yolunda olmasına. Sağlıkla gelsin kuzucuklar.

Ay canım ne kadar heyecanlı zaman geçmez şimdi sana . Darısı bizlere olsun inşallah. Kiloları da iyi iki haftaya kadar 400 gr kadar da alsalar tadından yenmez
Ciğer geliştirici iğneyi bu defa yine sordum yine yok dedi dedim hocam zararı ne bilinen bir zararı yok ama ben gereksiz müdahale etmiyorum çocuklara dedi 34 ü geçtin ciğer gelişimi 34 te tamamlanır dedi ne bilim valla hangisi doğru ben de bilemedim ama vursa daha rahat olurdum

İnşallah canım büyürler de beklerim beni de 36 da alacak ama en son öyle söyledi.insallah kaç gündür tansiyon inip çıkmasından zarar gormemislerdir.
Birşey olmamıştır canım sen içini ferah tut
Bugun heo iyi haberler ne guzel. Herkesin sureci rast gitsin skntisiz dogsun bebislee insallah. Persembe de benim kontrol var insallah her sey yolundadir. Daha 4 haftamiz var sizler yolun sonuna geldiniz. Allah bize de saglikla nasip etsin insallah.
Seninle aynıyız canım kontrol günümüz bile aynı Rabbim bizi de sağlıkla kavuştursun o güne
Benim doktor da aynı mantıkta canım. Bana da doğru olan o gibi geliyor. Bakalım sorunsuz tamamlansın süreç sağlıkla inşallah

Tek yumurta ikizi yarın doğum yapacak arkadaş var bahsetmiştim sana canım 2900/2600 kg kızların.Ona rağmen bugün doktorumuz yine iki doz iğne yaptırmış 24 saatte fayda eder işimizi sağlama alalım diye.Her doktorun yaklaşımı farklı işte.Ama normalde herşeyde hastasına ilaç veren bı doktor değil zar zor verir hatta.

Gidip başka doktora vurdurasım var

İnşAllah pişman olmayız canım senin her şey yolunda giderse ne zaman olacak doğum

Aminn insallahh Insan ayni gunde olani buldu mu surecler paralel gittigi icin daha merak ediyo

Öyle canım her doktorun yaklaşımı farklı. Daha önce bahsetmiştim hatırlarsın tamamen bebekte bitiyor olay 34 dolduran genellikle ciğer gelişimini tamamlıyor. Senin içine öylesi sinmiş iyiki yapmış doktorun. Ben yapmasından yana değilim inşallah ihtiyaç da kalmaz .
İnşAllah pişman olmayız canım senin her şey yolunda giderse ne zaman olacak doğum
Yok canım pişman olmayız inşallah. Bu sayfada genelde İvf ve doğuma kadar progesteron kullanan var mesela benim doktor onu da gereksiz görüyordu herşey yolunda ise sırf tedbir amaçlı yapay hormona gerek yok diyordu Çok şükür hiç sorun yaşamadım. İnşallah ciğer geliştirici iğneye de gerek kalmaz .
Benim doğum Mart sonu gibi ama gün belli değil 37 ı doldursa fena olmaz ama tabiki bebekler karar veriyor

Herkesin vakitli saglikli doğumları olsun insallah. Ciğer gelistirici konuşulmuş. Ben de bugün doktoruma sordum cunku rahim agzi uzunluğu 28 mm ye düşmüş. Simdilik gerek yok, kasilman, sancin olursa degerlendiririz. Ignenin etkisi bir hafta çünkü dedi. Ama burda bazi drlarin 4 hafta etkisi oldugunu söylediği yazilmisti.iyice kafam karıştı. Progeston da kullanmiyorum evde var kullansam mi diye sordum. Suan gerek yok ama sanci kasilma hissedersen kullanabilirsin dedi.10 gun sonra tekrar çağırdı. Nst de sanci cikmadi.

Ayy bende cok korkmustum canlı canlı karnimin kesileceği dusuncesi beni çok etkiledi spinal yapıldı buna ragmen doktorum genel anestezi kabul etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…