2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Özlem hiç sesin çıkmıyor ne alemdesin

Tesekkur ederım Allah razı olsun hepinizden. 13haftalıgım. Drum kan sulandırıcıyı duzenlicek tur o zaman. Allah kimseye yasatmasın..
Benımde oldu kanamam wc de. Hatta pruloton depot, progesteron ve prolutex kullanmama ragmen. Gitti dedim butün emekler her sey. Acıle gittik sıkıntı yoktu şükür. Sonra kahveye dönüştü 2 haftada bitti kendılıgınden. Kese dışı kanama alanı oluşmuş ondan. Sonra kendılıgınden gitti. Oksapar kullanıyorum. Doktor kesmedi. Yanı her kanama yaşayan kötü birsey yaşamıyormuş. Kalbın rahat olsun
Stres yapma. Senle yakınmışız bende 15. Haftadayım.

Benım bacaklar ağrımaya başladı arkadaşlar
Eşimde masaj makinesi alayım bacaklarına masaj yaparız diyor acaba bi sıkıntı olur mıkı bi bilginiz var mı

Selamun aleykum kızlar sabah gittik kontrole ancak yazıyorum şükür kilo alımları iyi biri 1936 biri 1999 olmuş bugün 32+6 idi. Muayenede fenalaştm göZÜM Kararır gibi oldu elim ayağım boşaldı sırt üstü yattıgm içinmiş doktor döndürdü hemen özellikle uzun tutmadm ama normal artık sırt üstü yatınca kan damarlarına baskı oluyormuş artık ikisi de 4kilo nerdeyse dedi. Suan suları iyi doğurmuyorsun da yolunda görünüyor ama nst ye bakalım birde ciger geliştirici yapcam dedi yarın sabah gene gelirsiniz yarın bir doz daha yaparız bir iki hafta daha dursunlar inşaallah dedi ciğerler gelişmezse iki hafta sonra tekrar yaparız iğne dedi. Bugün iğnem yapıldı yarın 9da yine gidicez işte böyle. Doğum ile ilgili zaman sordum belli bi tarih vermicem bebekler belirlicek dedi kafa aşağı ikisi de tmm normal doğum deneriz ama riske atmam dedi tabiki dedim bende ama bakacak kimsem yok normal olursa cabuk toparlarım diye istiyorum dedim tamam denicez acılman falan olur dogum baslar deneriz dedi ama bazen biri doguyor biri dogmuyor sonra içerdekini sezeryanla almak gerekiyor dedi doguma takılma sen nasıl olursa olsun saglıklı doğsunlar buna yogunlasalım dedi bizde onayladık tabiki benim bugünkü kontrol böyleydi arkadaslar doktor dogurmuyorsun bak dedi kapıdan cıkarkende tmm dedim tembihledim ben onları

Nasılsın canım kontrolün nasıl geçti
Çok şükür iyi geçti canım nst de sancı çıkmadı 5 marta gün verdi 36+0 da alınacak inşallah ekstra bir durum olmazsa kız 2058 gram erkek 2400 gram anestezi için kan vs verdim uzmanla görüştük pazartesi tekrar görecek doktor her şey yolunda giderse 5 martta sezeryan tarihim

Hadi gözün aydın canım. Benim de perşembe kontrol var bakalım nasıl olacak . O bahsettiğin fenalasma bende de oluyor ben de neden oluyor anlamıyorum diyordum bayılacak gibi hissediyorum kalkınca geçiyor. Normal doğum aslında benim de aklımda ama benim bebisler biri makat geliş döner mi bilmiyorum ama doktor ivf olduğu için çok da yanaşmıyor normale. Bakalım Rabbim sağlıkla kucağımıza versin de artık

Ay canım ne kadar heyecanlı zaman geçmez şimdi sana . Darısı bizlere olsun inşallah. Kiloları da iyi iki haftaya kadar 400 gr kadar da alsalar tadından yenmez

Ay canım ne kadar heyecanlı zaman geçmez şimdi sana . Darısı bizlere olsun inşallah. Kiloları da iyi iki haftaya kadar 400 gr kadar da alsalar tadından yenmez
Şafak 11 canım valla çok heyecanlıyım duygusalım karmakarışığım geldi çattı resmen kavuşma vakti çok ağlarım ben ya duygusalım ben de o civarda alsa çok iyi olur dlyorum cidden

Maşallah canım kiloları iyi hep böyle gitsin inşallah.Evet sırt üstü yatmak hepimizi bunaltiyo agirlastik artık.Buarada her ne olursa olsun normal doğumla riske atma bence Allah korusun ikinci bebek içerde sıkıntı da kalabilir

Canım gözün aydın çok heyecanlı bişey darısı başıma inşallah bakalım Çarşamba bana da gün verecek mi artık kg farkları da açılmamış ne mutlu sana sağlıkla kucağımza alalım hepimiz inşallahh. Demekki 36 dan sonra küvöz sıkıntısı olmuyor ki alıyor. Yoksa 37 beklemez miydi hiç bişey yokken

Maşallah canım kiloları çok iyi normal doğum olursa ikisi de çıksın ya biri normal biri sezeryan olmasın

Geçen hafta brn de öyle oldum neredeyse bayılacsktım gözüm karardı valla doktor normal demişti

Şafak 11 canım valla çok heyecanlıyım duygusalım karmakarışığım geldi çattı resmen kavuşma vakti çok ağlarım ben ya duygusalım ben de o civarda alsa çok iyi olur dlyorum cidden
Canım İnşallah hepimizin doğumları güzel olur sayımız az kaldı doguracaklar için.
Peşine bende gelirim veya belki de senden önce alırlar benimkileri.C.tesi az çok belli olur benimde Allah yardımcımiz olsun.

Benim ilki de sezaryen Di canım dikişler içinde riske atmak istemiyor

Ay ben de duygusalım ama ağlar miyim acaba ne hissedeceğimi kestiremiyorum
Amin canım inşallah. Seninkiler biraz daha beklesin biraz daha büyüsünler tabi sıkıntı olmayacak ise

Ay ben de duygusalım ama ağlar miyim acaba ne hissedeceğimi kestiremiyorum

Amin canım inşallah. Seninkiler biraz daha beklesin biraz daha büyüsünler tabi sıkıntı olmayacak ise
İnşallah canım büyürler de beklerim beni de 36 da alacak ama en son öyle söyledi.insallah kaç gündür tansiyon inip çıkmasından zarar gormemislerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…