2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Çok şükür iyi geçti canım nst de sancı çıkmadı 5 marta gün verdi 36+0 da alınacak inşallah ekstra bir durum olmazsa kız 2058 gram erkek 2400 gram anestezi için kan vs verdim uzmanla görüştük pazartesi tekrar görecek doktor her şey yolunda giderse 5 martta sezeryan tarihim
Maşaallah canım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşaallah az kalmış hadi hayırlısı bakalım🤗

Hadi gözün aydın canım. Benim de perşembe kontrol var bakalım nasıl olacak . O bahsettiğin fenalasma bende de oluyor ben de neden oluyor anlamıyorum diyordum bayılacak gibi hissediyorum kalkınca geçiyor. Normal doğum aslında benim de aklımda ama benim bebisler biri makat geliş döner mi bilmiyorum ama doktor ivf olduğu için çok da yanaşmıyor normale. Bakalım Rabbim sağlıkla kucağımıza versin de artık
Sağol canım güzel haberler al sende perşembe inşaallah🙏 öyle oldugunda doktoruna söyle bir dahakine canım işte tecrube ederek öğreniyoruz herşeyi🤗
Valla gönlüm normalden yana ama kısmet hersey canım amin amin sağlıkla alalımda dedigin gibi Rabbim kolaylar inşaallah🙏
Maşallah canım kiloları iyi hep böyle gitsin inşallah.Evet sırt üstü yatmak hepimizi bunaltiyo agirlastik artık.Buarada her ne olursa olsun normal doğumla riske atma bence Allah korusun ikinci bebek içerde sıkıntı da kalabilir
Amin inşaallah canım sağol🤗 ya kesinlikle öyle olacak demiyorum zaten olursa imkan denemek isterim ama doktor zaten riske atmaz duruma göre hayırlısını göstersin Rabbim inşaallah🙏
Maşallah canım kiloları çok iyi normal doğum olursa ikisi de çıksın ya biri normal biri sezeryan olmasın
Çok.şükür sagol canım. Tabiki öyle bi riske de atmam bünyeyide cok zorlar ikisi birlikte zaten bakalım Allah hayırlısını göstersin inşaallah🙏
Geçen hafta brn de öyle oldum neredeyse bayılacsktım gözüm karardı valla doktor normal demişti
Dogrudur canım işte artık olacak demekki.bunlar ama böyle giderse bizim nst ler hep sıkıntılı olacak😅
Gözün aydın canım. Maşallah kiloları da çok iyi. Sağlıkla vaktinde gelsinler insallah
Sağol canım amin inşaallah hepimizinki🙏

Özlem hiç sesin çıkmıyor ne alemdesin 😀😀
Napim cnm bebişlerle uğraşıyorum buraya girmeye çalışıyorum tam giriyom bi iki msj okuyım biri uyanıyo günde bi kaç saat uyuyom anca ozmn kendime zmn ayırmış oluyom. Çok şükür biraz biraz düzen otutturdum msjları okudum 😊 girmediğim zamanlarda doğum yapan olmamış herkesin hali keyfi yerinde çok sevindim. Masalim01 Masalim01 benimde başta sütüm gelmiyodu. Sıcak uygulama masaj malt içeçek humana ve mamel diye içecek var bunları tükettim şimdi çok şükür mama hiç kullanmıyorum nerdeyse sende bunları dene bide birini emzirirken diğer göğsünü sağ mutlaka

Kızlar herkese yeniden merhaba, 31. Haftama girdim bugün, son birkaç gündür yatarken alt karın bölgemde adet sancısı gibi hafif ama uzun süren bir ağrı oluyor, kalkınca geçiyor, yalnızca yatınca başlıyor bu sizlere de oluyor mu?

Kızlar herkese yeniden merhaba, 31. Haftama girdim bugün, son birkaç gündür yatarken alt karın bölgemde adet sancısı gibi hafif ama uzun süren bir ağrı oluyor, kalkınca geçiyor, yalnızca yatınca başlıyor bu sizlere de oluyor mu?
Uzun süreli birşey yaşamadım ama haftalar ilerledikçe yatıp kalkarken çok gerilme ağrısı oluyor bende . Ama dediğim gibi kısa süreli anlık yani. Rahim büyümesi sende de o şekilde bir etki bırakıyor olabilir

Sağol canım güzel haberler al sende perşembe inşaallah🙏 öyle oldugunda doktoruna söyle bir dahakine canım işte tecrube ederek öğreniyoruz herşeyi🤗
Valla gönlüm normalden yana ama kısmet hersey canım amin amin sağlıkla alalımda dedigin gibi Rabbim kolaylar inşaallah🙏
Amin inşaallah canım sağol🤗 ya kesinlikle öyle olacak demiyorum zaten olursa imkan denemek isterim ama doktor zaten riske atmaz duruma göre hayırlısını göstersin Rabbim inşaallah🙏
Çok.şükür sagol canım. Tabiki öyle bi riske de atmam bünyeyide cok zorlar ikisi birlikte zaten bakalım Allah hayırlısını göstersin inşaallah🙏
Dogrudur canım işte artık olacak demekki.bunlar ama böyle giderse bizim nst ler hep sıkıntılı olacak😅
Sağol canım amin inşaallah hepimizinki🙏
Nst de yan yattım ben canım

Uzun süreli birşey yaşamadım ama haftalar ilerledikçe yatıp kalkarken çok gerilme ağrısı oluyor bende . Ama dediğim gibi kısa süreli anlık yani. Rahim büyümesi sende de o şekilde bir etki bırakıyor olabilir
Bende çok şiddetli değil ama uzun sürüyor ve yeni başladı bu, bugün bi kontrol olayım canım.

Çok şükür iyi geçti canım nst de sancı çıkmadı 5 marta gün verdi 36+0 da alınacak inşallah ekstra bir durum olmazsa kız 2058 gram erkek 2400 gram anestezi için kan vs verdim uzmanla görüştük pazartesi tekrar görecek doktor her şey yolunda giderse 5 martta sezeryan tarihim
Hadi hayırlısı kuzum kiloları da gayet iyi maşallah 🙏🏻

Canım kendini gelecek diye şartlandır ve bebelerin ağızları mutlaka meme başında olsun oynasınlar emzik gibi böylece oksitosin salgısı artacak ve gelecek. Hiç doğum yapmayan ama ısrarla emziren kadının sütü geliyor bir sürü örneği var kuzu. Yeter ki sen pozitif düşün. Öncesinde sancılı olman bence bir avantaj çünkü vücut doğuma odaklandı dolayısıyla süt üretimine 😍
Cok az bi geldi canim insallah artarak devam eder 🙏
aptamil prematil iyi geliyor kesinlikle deneyin bende ilk dönemlerde kullandım bizimkinin kilosu azdı biraz iyi geldi bize

Cok sukur prematile gecince rahatladilar sanki
Oh ohh masallah saglikla gelsin minisler 😍
Napim cnm bebişlerle uğraşıyorum buraya girmeye çalışıyorum tam giriyom bi iki msj okuyım biri uyanıyo günde bi kaç saat uyuyom anca ozmn kendime zmn ayırmış oluyom. Çok şükür biraz biraz düzen otutturdum msjları okudum 😊 girmediğim zamanlarda doğum yapan olmamış herkesin hali keyfi yerinde çok sevindim. Masalim01 Masalim01 benimde başta sütüm gelmiyodu. Sıcak uygulama masaj malt içeçek humana ve mamel diye içecek var bunları tükettim şimdi çok şükür mama hiç kullanmıyorum nerdeyse sende bunları dene bide birini emzirirken diğer göğsünü sağ mutlaka
Yaaa deneyim bende canim oh masallah sutun artsin eksilmesin vakti gelene kadar 😘

Tek yumurta ikizi yarın doğum yapacak arkadaş var bahsetmiştim sana canım 2900/2600 kg kızların.Ona rağmen bugün doktorumuz yine iki doz iğne yaptırmış 24 saatte fayda eder işimizi sağlama alalım diye.Her doktorun yaklaşımı farklı işte.Ama normalde herşeyde hastasına ilaç veren bı doktor değil zar zor verir hatta.
Canım arkadaşın doğum yaptı mı nasıllar sen nasıl oldun

X