-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.461
Canım kontrolden önce tekrar baktır sağlık ocağında sonuçlar ile gidersin her an çıkabiliyor çünkü. Allah korusun olmasın birşey ama olsa da haftan iyi ki şükürler olsunKızlar iyi geceler
Yesim canım inşallah herşey yolunda gider yavruların biraz daha bekler
Masalcim benimde korkum emzirme konusu
kızlar son 2 gündür çok kaşınıyorum kollarım sırtım ayaklarım
Geçen hafta alt ast bakılmıştı iyi çıktı
Onun dışında yapılması gereken bir tahlil varmı
Perşembe günü kontrol var
Canım Allah yardımcın olsun inşallah zamanla düzelecek herşey gebeliğin balayına geçiş yapacaksınMerhaba bende dun çok şiddetli kanama geçirdim. Bardaktan bosaldı. Havluyla tampon yaptım. Şükürler olsun bebeler iyi. Kanama asagıkardaymış. Kan sulandırıcı ları drtır kestı. Kan pıhtılaşmamda var korkuyorum. Progestan iğne 15gun devam dedı. Endol hap 7gun devam. Nedeni belli degıl olabılır dedı drum. Kanama alanı kuruyunca bakıcak. Yarın belki taburcu olacam. Epey azaldı kanamam. Bu arada 1ayı geçkin çok şiddetli kusma bulantım var. Sudan tiksınmışim içemiyorum. Bu konuda tecrubesı olan arkadaslar varmı. Tesekkürler.hersey nasıp kısmet. Allah herseyın en ıyısını bılır. Hakkımızda herseyın saglıklısı hayırlısı olsun
Merhaba. Burada bir cogumuz erken haftalarimizda kanama, lekelenme yasadi. Bende yasadim. Benim doktorumda kan sulandiricilari kesmisti. Ayni sekilde pihtilasma sorunum da var. 3-4 gun sonrasinda igneye baslamistim ama kan sulandirici hapi bir daha hic kullanmadim. Size de acil sifalar, gecmis olsun.Merhaba bende dun çok şiddetli kanama geçirdim. Bardaktan bosaldı. Havluyla tampon yaptım. Şükürler olsun bebeler iyi. Kanama asagıkardaymış. Kan sulandırıcı ları drtır kestı. Kan pıhtılaşmamda var korkuyorum. Progestan iğne 15gun devam dedı. Endol hap 7gun devam. Nedeni belli degıl olabılır dedı drum. Kanama alanı kuruyunca bakıcak. Yarın belki taburcu olacam. Epey azaldı kanamam. Bu arada 1ayı geçkin çok şiddetli kusma bulantım var. Sudan tiksınmışim içemiyorum. Bu konuda tecrubesı olan arkadaslar varmı. Tesekkürler.hersey nasıp kısmet. Allah herseyın en ıyısını bılır. Hakkımızda herseyın saglıklısı hayırlısı olsun
Benim de olmuştu 7. Haftada 11. Haftaya kadar sürdü lekelenmem, o kadar büyük kanama olmadi çok şükür ama kan sulandiricilari o günden beri kullanmıyorum. Bebekler iyi kullanmayalım dedi doktor . Bol bol dinlenin tuvalet harici kalkmamaya çalışın, inşallah geçer kısa zamanda.Merhaba bende dun çok şiddetli kanama geçirdim. Bardaktan bosaldı. Havluyla tampon yaptım. Şükürler olsun bebeler iyi. Kanama asagıkardaymış. Kan sulandırıcı ları drtır kestı. Kan pıhtılaşmamda var korkuyorum. Progestan iğne 15gun devam dedı. Endol hap 7gun devam. Nedeni belli degıl olabılır dedı drum. Kanama alanı kuruyunca bakıcak. Yarın belki taburcu olacam. Epey azaldı kanamam. Bu arada 1ayı geçkin çok şiddetli kusma bulantım var. Sudan tiksınmışim içemiyorum. Bu konuda tecrubesı olan arkadaslar varmı. Tesekkürler.hersey nasıp kısmet. Allah herseyın en ıyısını bılır. Hakkımızda herseyın saglıklısı hayırlısı olsun
Kacıncı haftandasın canım geçmiş olsunMerhaba. Burada bir cogumuz erken haftalarimizda kanama, lekelenme yasadi. Bende yasadim. Benim doktorumda kan sulandiricilari kesmisti. Ayni sekilde pihtilasma sorunum da var. 3-4 gun sonrasinda igneye baslamistim ama kan sulandirici hapi bir daha hic kullanmadim. Size de acil sifalar, gecmis olsun.
İçime su serptiniz. Coraspın ve kan sulandırıcı iğne kullanıyordum. Allah korudu.. Korkulacak bi durum yok ozaman.
Geçmiş olsun. Benim de 9. Haftada oldu ilk kanamam benim de baya fazlaydı. Rahimde kanama alanı vardı. Bir gün hastanede yattım. Aynı şekilde progestan ve pruluton iğne kullandım. Sürekli yatıp dinlendim hiç kalkmadan. Benim de kan sulandırıcı kesmişti. Düzelince tekrar başladık ama tekrar kanama oldu biraz sonra tamamen kestik hiç kullanmadım. Bir daha olmadı kanama alanı geçti şükür. Bebeklerin iyiyse korkma geçer inşallah. Ama çok dikkat et bol dinlen.Merhaba bende dun çok şiddetli kanama geçirdim. Bardaktan bosaldı. Havluyla tampon yaptım. Şükürler olsun bebeler iyi. Kanama asagıkardaymış. Kan sulandırıcı ları drtır kestı. Kan pıhtılaşmamda var korkuyorum. Progestan iğne 15gun devam dedı. Endol hap 7gun devam. Nedeni belli degıl olabılır dedı drum. Kanama alanı kuruyunca bakıcak. Yarın belki taburcu olacam. Epey azaldı kanamam. Bu arada 1ayı geçkin çok şiddetli kusma bulantım var. Sudan tiksınmışim içemiyorum. Bu konuda tecrubesı olan arkadaslar varmı. Tesekkürler.hersey nasıp kısmet. Allah herseyın en ıyısını bılır. Hakkımızda herseyın saglıklısı hayırlısı olsun
İnşallah canım, teşekkür ederim.Kızlar iyi geceler
Geçmiş olsun.Merhaba bende dun çok şiddetli kanama geçirdim. Bardaktan bosaldı. Havluyla tampon yaptım. Şükürler olsun bebeler iyi. Kanama asagıkardaymış. Kan sulandırıcı ları drtır kestı. Kan pıhtılaşmamda var korkuyorum. Progestan iğne 15gun devam dedı. Endol hap 7gun devam. Nedeni belli degıl olabılır dedı drum. Kanama alanı kuruyunca bakıcak. Yarın belki taburcu olacam. Epey azaldı kanamam. Bu arada 1ayı geçkin çok şiddetli kusma bulantım var. Sudan tiksınmışim içemiyorum. Bu konuda tecrubesı olan arkadaslar varmı. Tesekkürler.hersey nasıp kısmet. Allah herseyın en ıyısını bılır. Hakkımızda herseyın saglıklısı hayırlısı olsun
Çok geçmiş olsun canımMerhaba bende dun çok şiddetli kanama geçirdim. Bardaktan bosaldı. Havluyla tampon yaptım. Şükürler olsun bebeler iyi. Kanama asagıkardaymış. Kan sulandırıcı ları drtır kestı. Kan pıhtılaşmamda var korkuyorum. Progestan iğne 15gun devam dedı. Endol hap 7gun devam. Nedeni belli degıl olabılır dedı drum. Kanama alanı kuruyunca bakıcak. Yarın belki taburcu olacam. Epey azaldı kanamam. Bu arada 1ayı geçkin çok şiddetli kusma bulantım var. Sudan tiksınmışim içemiyorum. Bu konuda tecrubesı olan arkadaslar varmı. Tesekkürler.hersey nasıp kısmet. Allah herseyın en ıyısını bılır. Hakkımızda herseyın saglıklısı hayırlısı olsun
İnsallah kuzu aptamil iyi gelir bize de. Depodan geliyomus prematureler cumartesi gece goturduk acile mama bugune kaldi malesef gece kesik kesik uyiyolar gazdanBize de aptamil prematüre vermişlerdi kuzum o kabız yapmıyor. Ama aklında olsun ileride aptamil 1 numaraya geç diyorlar o aşırı kabız yaptı. Sma 1 çok iyi ona devam ediyorum ben
Ben de dogumdan itibaren mamayla buyuyen bi bebegim canim ama bunlar kucuk diye uzuluyorum yoksa nasip.degilse anne.sutu gelmiyor demekkiKızlar iyi geceler
Benim 10.haftadan 18.haftaya kadar tamamen dagilmayan kanama alanim oldu bu surecte surekli kahverengi lekelenmem oldu hatta.bazen yogun miktarda atlatirsin Allahin izniyle icini ferah tut.Merhaba bende dun çok şiddetli kanama geçirdim. Bardaktan bosaldı. Havluyla tampon yaptım. Şükürler olsun bebeler iyi. Kanama asagıkardaymış. Kan sulandırıcı ları drtır kestı. Kan pıhtılaşmamda var korkuyorum. Progestan iğne 15gun devam dedı. Endol hap 7gun devam. Nedeni belli degıl olabılır dedı drum. Kanama alanı kuruyunca bakıcak. Yarın belki taburcu olacam. Epey azaldı kanamam. Bu arada 1ayı geçkin çok şiddetli kusma bulantım var. Sudan tiksınmışim içemiyorum. Bu konuda tecrubesı olan arkadaslar varmı. Tesekkürler.hersey nasıp kısmet. Allah herseyın en ıyısını bılır. Hakkımızda herseyın saglıklısı hayırlısı olsun
Canım gelmiyor diye düşünme sıcak havlu ile masaj yap sürekli sağım yap mutlaka gelir e gelecek diye şartlandır kendini Allahın izniyle gelirİnsallah kuzu aptamil iyi gelir bize de. Depodan geliyomus prematureler cumartesi gece goturduk acile mama bugune kaldi malesef gece kesik kesik uyiyolar gazdan
Ben de dogumdan itibaren mamayla buyuyen bi bebegim canim ama bunlar kucuk diye uzuluyorum yoksa nasip.degilse anne.sutu gelmiyor demekki
Benim 10.haftadan 18.haftaya kadar tamamen dagilmayan kanama alanim oldu bu surecte surekli kahverengi lekelenmem oldu hatta.bazen yogun miktarda atlatirsin Allahin izniyle icini ferah tut.
İnsallah canim boyle gec geldigi olabilir mi? Beni biliyosunya dogumdan onceki ozellikle son 3 hafta ciddi sancili agrili gecti bunlardan dolayi mi acaba sut gelmedi diyorum sıkıntılı oldugum icinCanım gelmiyor diye düşünme sıcak havlu ile masaj yap sürekli sağım yap mutlaka gelir e gelecek diye şartlandır kendini Allahın izniyle gelir
Canım kendini gelecek diye şartlandır ve bebelerin ağızları mutlaka meme başında olsun oynasınlar emzik gibi böylece oksitosin salgısı artacak ve gelecek. Hiç doğum yapmayan ama ısrarla emziren kadının sütü geliyor bir sürü örneği var kuzu. Yeter ki sen pozitif düşün. Öncesinde sancılı olman bence bir avantaj çünkü vücut doğuma odaklandı dolayısıyla süt üretimineİnsallah canim boyle gec geldigi olabilir mi? Beni biliyosunya dogumdan onceki ozellikle son 3 hafta ciddi sancili agrili gecti bunlardan dolayi mi acaba sut gelmedi diyorum sıkıntılı oldugum icin
aptamil prematil iyi geliyor kesinlikle deneyin bende ilk dönemlerde kullandım bizimkinin kilosu azdı biraz iyi geldi bizeAyy tamam deneyim canim onu bisüt ve ödem sorunu biraz beni uzuyor ama cok sukur kuzu guzel gidiyor
Denedim canim yok gelmiyorevolvia premature ama kabiz oldular doktor tavsiyesiyle aptamile prematureye gecicez insallah yarin
En basindan yasakti canim. Ama doktora danismak en dogrusu her gebelik farkli
aptamili bende kullandım ama gaz kabızlık olmadı bebekten bebeğe değişiyor bence keşke siz kabızlık döneminde conformil mamadan alsaydınız aptamilin çok iyi geliyorduBize de aptamil prematüre vermişlerdi kuzum o kabız yapmıyor. Ama aklında olsun ileride aptamil 1 numaraya geç diyorlar o aşırı kabız yaptı. Sma 1 çok iyi ona devam ediyorum ben
Amin canım inşallah herşey yolunda gider erken gelmezlerİnşallah canım, teşekkür ederim.
Genelde alt ast bakılıyo karaciğer ve safra asit testleri.Bende de kaşıntı olmasına rağmen normal çıktı testler kan dolaşımı ile alakalı kaşıntı yasiyo olabilirz.Persembe güzel haberle dönersin inşallah benimde c.tesi kontrol duruma göre doğum vakti belli olacak.
Allah yardımcımiz olsun sagsalim kavusalim hepimiz.