2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Amin canım inşallah

sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi.bende cumaresi günü transfer olacağım ve ikiz çok istiyorum inşallah ikiside tutar:)
Allah yardımcın olsun kardeşim tanıdığım tanımadığım herkese dua ediyorum Allah'ım isteyen herkese nasip etsin anneliği.
Benim için herşey hayaldi sadece umutlarım bitmişti eşim son kez deneyelim dedi onu kiramadım kızlarım babasının şansı.
4.denemede 12.yilda rabbim nasip etti.
Umudunu asla kaybetme.Kalben inan olacağına.

Allah'ın mucizesi çok , bebekler de onlardan biri sadece ve küçük de dogsalar öyle savaşçı öyle güçlüler ki gözlerimle görmesem inanmazdim...

Kalanlara sağlıklı doğumlar diliyorum hepinize

az kalmış doguma cok sevindim sağlıcakla al canım kucagına ben gecen sene denedim ilk 8 haftalık düştü şimdi de deniyorum inş buda tutunur:

Allah'ın mucizesi çok , bebekler de onlardan biri sadece ve küçük de dogsalar öyle savaşçı öyle güçlüler ki gözlerimle görmesem inanmazdim...

Kalanlara sağlıklı doğumlar diliyorum hepinize
Aynen canım çok şükür verene.
Amin amin inşallah bizde sagsalim kavusalim sizler gibi.

Herkese merhaba. Ben de 8+0 olarak bir ikiz annesi olma yolunda bir süredir burayı takip ediyorum. Bebekleri doğanlara sağlıklı ve uzun ömürler, bekleyenlere de zamanında ve sağlıklı doğumlar dilerim. Birçok forumda olduğu gibi burda da aynı sorular defalarca soruluyor ama maalesef tüm sayfaları okumaya vaktim olmadı. Biraz daha vakti var ama şimdiden araştırmak istedim ve ikili testlerle diğer genetik testler hakkında tecrübelerinizi dinlemek isterim. Anladığım kadarıyla ikiz gebeliklerde ikili test çok doğru sonuç vermiyor. Sizler bununla ilgili ne gibi testler yaptırdınız? Cevap verebileceklere şimdiden teşekkür ederim

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah.
Benim doktorum güvenilir değil ama yine de görmek istiyorum dedi. Ölçümlere göre karar verdim ben ense kalınlıkları 2 üstünde çıksaydı fetal dna yatıracaktım çok şükür biri 0.8 biri 0.9 cıktı ikili yaptırdım. Risk de çıkmadı.

Ben yeni ikili test yaptırdım, doktorumuz prof. Ikili test ikizlerde de sonuç verir dedi, dün çıkmıştı sonucları iki bebeğin de tek tek riskleri hesaplanmış her şey normal cıktı çok şükür. Sonra bir kaç test daha varmış onları şimdilik bilmiyorum ama, 20 --24. Haftalarda ayrıntılı ultrason varmış, biz de şimdiden tip fakültesinden randevu aldik.
Sizin de hayırlı olsun ikizleriniz.

Sen detaylı ultrason için randevu aldın mı ya ben hala bi perinatolog bulamadim.
Perinatologdan mı aldın randevuyu?

Sen detaylı ultrason için randevu aldın mı ya ben hala bi perinatolog bulamadim.
Perinatologdan mı aldın randevuyu?
Evet detaylı ultrason için aldik randevu, tip fakültelerinde oluyor genelde, bir de eskisehirdeyim ben, şehir hastanesinde varmış. Iki tane özel hastanede daha varmış, acibademde sorduk oradaki doktor ikizlere bakmıyormuş.

Benim doktorum illa perinatolog baksın diyor. Ben de tekirdağdayım burda perinatolog yok. Edirnede de yok.
Ikizler niye bakmıyormuş acaba ikiz olunca bebeklerde ayrı bir organ mi çıkıyormuş

Benim doktorum illa perinatolog baksın diyor. Ben de tekirdağdayım burda perinatolog yok. Edirnede de yok.
Ikizler niye bakmıyormuş acaba ikiz olunca bebeklerde ayrı bir organ mi çıkıyormuş
Hhahah:) keşke bilsem :) burada mesela ayrıntılı ultrasonda ikizlerde çift ücret alınanlar olmuştu, bizim tek ücret demişler. Istanbula gitme şansınız varsa ya da yakın başka bir tip fakültesi olan ile gidebilirsiniz. Ya da aslinda zorunlu değil bu ultrason, ben çok istemedim aslında, ama eşim ısrar etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…