2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Am
Sen de görürsün dedin ya kendin için dememiş gibi anladım onu 🙈
Kız bebekler iyi olsun da ona da razı gelir insan. Masalın çok sancısı vardı onun doğumu iyi oldu cok şükür bebekleri de iyi. Sırada sizler varsınız şimdi öncelikli hedef dertsiz tasasız 37 38 olsun 🤗😍
Amin canım inşallah 😍ama benim önceki sezeryan olduğu için en geç 36 da alacak

Nihayet kendi gebeliğime yakın birini buldum burda. 😂 Diğerleri maşallah ya doğurmuş ya da çok az kalmış doğuma. İnş bizde görürüz o günleri . Daha çok var farkındayım ama sağlıklı olsun da geç olsun . Ben14 haftadayım halen bulantılarım devam ediyor. ilaç kullandığım halde . Gece uyuyamıyorum şişkinlik problemi yaşıyorum . Sizde de böyle bir durum oldu mu
Benim 20 haftada geçmişti bulantılarım ama koku hassasiyeti giderek azaldı
Kızlar merhaba.biz iyiyiz çok şükür. Oğlum yanımda kız iki gün küvezde kalacak. Spinal oldum ağrılarım biraz hafifledi. Sütüm henüz gelmedi hastanede mama vermiyor şimdilik o süreç biraz sıkıntılı. Pompa da denedik. Oğlan iki emiyor sonra uyuyor biraz tembel doğal olarak süt de gelmiyor. Kız 2kg üzerinde onun çok hareketli olduğunu söyledi çocuk Doktorumuz.
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürleri olsun kızı neden küveze aldılar

Benim 20 haftada geçmişti bulantılarım ama koku hassasiyeti giderek azaldı

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürleri olsun kızı neden küveze aldılar
Özlem sen nasılsın taburcu oldun mu canım?
Ogluşlarin nasıl 🤗

Gözünüz aydın arkadaşım çok sevindim İkizler çabuk yoruluyor sütünü siklikla sağ artar inşallah benimki de hala kolostrum olarak geliyor
Canım sağol. Bügün hiç sütüm gelmedi biraz yıpratıcı oluyor.Saatlerce mama verdirtmediler. Verdiklerini de gögsüme döküp beslememi istediler. Ancak oğlan iki çekip uyuyor. Dakikalarca uyandırmaya çalışıyoruz. Bazen pes edip hemşireler görmeden mamayı gögsüme dökmeden kaşık biberonla içiriyorum 😊çaresiz kalıyor insan zaten yeni ameliyat olmuşsun.

Valla bilmiyorum ki doktorun kararı değişmezse erken gelmeye kalkmazsalar böyle belirsizlikte kötü ya
Ben rahatım nedense 🙈 çünkü benim doktor ne dese cikiyo 😂 kadının kalbi temiz ondan sanırım.Bana en son 37 yi gorcez kuzucuklarim bizi hiç uzmediler yine üzmez planlı vaktinde doğum yapicaz dedi.Hatta aynı doktorda doğum yapan arkadaşlarda ümit hoca dediyse öyle olur diyo 😂 İşin esprisi bı yana bnce de bizi üzmeyecekler planlı vaktinde doğup Kucağımızda taburcu olcaz Allah'ın izniyle.🤲🏻🤱

X