- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.221
Amin canım inşallahSen de görürsün dedin ya kendin için dememiş gibi anladım onu
Kız bebekler iyi olsun da ona da razı gelir insan. Masalın çok sancısı vardı onun doğumu iyi oldu cok şükür bebekleri de iyi. Sırada sizler varsınız şimdi öncelikli hedef dertsiz tasasız 37 38 olsun
Olmadı yarın ben de biraz erken gideyim belki öncesinde alır nst yeBenim doktorum da 32 de ikizlere.nst istiyormuş.Benim zaten durum belli her türlü nst şart. Haftaya kontrolüm. Muayeneye girmeden nstye girip öyle gel dedi sekreter. Erken.gidip nsteyi.halledecegim önce.
36 da çok iyi kiloları nasıl?Am
Amin canım inşallahama benim önceki sezeryan olduğu için en geç 36 da alacak
33+3 te kız 1760 erkek 2050 Di canım çıtırık benimkiler36 da çok iyi kiloları nasıl?
Maşallah kilolar da iyi inşallah dururlarsa 36ya kadar daha kilo da alırlar. Sağlıkla gelsinler inşallah33+3 te kız 1760 erkek 2050 Di canım çıtırık benimkiler
Amin canım inşallahMaşallah kilolar da iyi inşallah dururlarsa 36ya kadar daha kilo da alırlar. Sağlıkla gelsinler inşallah
Benden önce mi dogurcan senAm
Amin canım inşallahama benim önceki sezeryan olduğu için en geç 36 da alacak
Benim 20 haftada geçmişti bulantılarım ama koku hassasiyeti giderek azaldıNihayet kendi gebeliğime yakın birini buldum burda.Diğerleri maşallah ya doğurmuş ya da çok az kalmış doğuma. İnş bizde görürüz o günleri . Daha çok var farkındayım ama sağlıklı olsun da geç olsun . Ben14 haftadayım halen bulantılarım devam ediyor. ilaç kullandığım halde . Gece uyuyamıyorum şişkinlik problemi yaşıyorum . Sizde de böyle bir durum oldu mu
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürleri olsun kızı neden küveze aldılarKızlar merhaba.biz iyiyiz çok şükür. Oğlum yanımda kız iki gün küvezde kalacak. Spinal oldum ağrılarım biraz hafifledi. Sütüm henüz gelmedi hastanede mama vermiyor şimdilik o süreç biraz sıkıntılı. Pompa da denedik. Oğlan iki emiyor sonra uyuyor biraz tembel doğal olarak süt de gelmiyor. Kız 2kg üzerinde onun çok hareketli olduğunu söyledi çocuk Doktorumuz.
Özlem sen nasılsın taburcu oldun mu canım?Benim 20 haftada geçmişti bulantılarım ama koku hassasiyeti giderek azaldı
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürleri olsun kızı neden küveze aldılar
Teşekkür ederim canım. Kız söylenenden küçük doğdu. Oğlan aynı.Gozunuz aydin. Allah saglikli, guzel omur nasip etsin. Kilolari nasil cikti ulstrasona gore? 2 gun nedir ki, o da hemen yanibasiniza gelir.
Canım sağol. Bügün hiç sütüm gelmedi biraz yıpratıcı oluyor.Saatlerce mama verdirtmediler. Verdiklerini de gögsüme döküp beslememi istediler. Ancak oğlan iki çekip uyuyor. Dakikalarca uyandırmaya çalışıyoruz. Bazen pes edip hemşireler görmeden mamayı gögsüme dökmeden kaşık biberonla içiriyorumGözünüz aydın arkadaşım çok sevindim İkizler çabuk yoruluyor sütünü siklikla sağ artar inşallah benimki de hala kolostrum olarak geliyor
Valla bilmiyorum ki doktorun kararı değişmezse erken gelmeye kalkmazsalar böyle belirsizlikte kötü yaBenden önce mi dogurcan senbekle beni yaaa
Ben rahatım nedenseValla bilmiyorum ki doktorun kararı değişmezse erken gelmeye kalkmazsalar böyle belirsizlikte kötü ya
Günaydın canım amin inşallahGünaydın kızlar
Kandilimiz mübarek,dualarımız kabul olsun.
Sagsalim yavrularımıza kavuşmak dileğiyle...
Günaydin canim. AminGünaydın kızlar
Kandilimiz mübarek,dualarımız kabul olsun.
Sagsalim yavrularımıza kavuşmak dileğiyle...
Kaç kilo doğdular kuzular?Teşekkür ederim canım. Kız söylenenden küçük doğdu. Oğlan aynı.
Maşallah onaGünaydın kızlar hayırlı kandiller herkese. Minik kızım 1770 gr oldu inşallah herşey yolunda giderse kavuşmamıza az kaldı
İnşallah canımMaşallah onaSabrın sonu selamet. Tez zamanda kavuşun inşallah canım