2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Am Amin canım inşallah ama benim önceki sezeryan olduğu için en geç 36 da alacak

Benim 20 haftada geçmişti bulantılarım ama koku hassasiyeti giderek azaldı
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürleri olsun kızı neden küveze aldılar

Benim 20 haftada geçmişti bulantılarım ama koku hassasiyeti giderek azaldı

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürleri olsun kızı neden küveze aldılar
Özlem sen nasılsın taburcu oldun mu canım?
Ogluşlarin nasıl

Gözünüz aydın arkadaşım çok sevindim İkizler çabuk yoruluyor sütünü siklikla sağ artar inşallah benimki de hala kolostrum olarak geliyor
Canım sağol. Bügün hiç sütüm gelmedi biraz yıpratıcı oluyor.Saatlerce mama verdirtmediler. Verdiklerini de gögsüme döküp beslememi istediler. Ancak oğlan iki çekip uyuyor. Dakikalarca uyandırmaya çalışıyoruz. Bazen pes edip hemşireler görmeden mamayı gögsüme dökmeden kaşık biberonla içiriyorum çaresiz kalıyor insan zaten yeni ameliyat olmuşsun.

Valla bilmiyorum ki doktorun kararı değişmezse erken gelmeye kalkmazsalar böyle belirsizlikte kötü ya
Ben rahatım nedense çünkü benim doktor ne dese cikiyo kadının kalbi temiz ondan sanırım.Bana en son 37 yi gorcez kuzucuklarim bizi hiç uzmediler yine üzmez planlı vaktinde doğum yapicaz dedi.Hatta aynı doktorda doğum yapan arkadaşlarda ümit hoca dediyse öyle olur diyo İşin esprisi bı yana bnce de bizi üzmeyecekler planlı vaktinde doğup Kucağımızda taburcu olcaz Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…