2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Hayırlı olsun bebisleriniz. Bu konuda doktorlar arasında fikir ayrımı var. Benim gittiğim iki doktor da ikili test istedi. Risk çıkmadı. Ama önemli olan ayrıntılı ultrason. Onda da sıkıntı çıkmadı. Onun dışında test yaptırma gereği duymadım..

Teşekkür ederim. Doktorumla henüz konuşmadım ama araştırdıkça kafam karıştı. Ben de doktorum ne derse o şekilde ilerlerim herhalde ama insan tecrübeli birisinden de duymak istiyor.

Teşekkürler verdiğiniz bilgi için. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Teşekkür ederim. Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Galiba ben de birden fazla doktora gidip içimi rahatlatacağım. Şuan için tek doktora gidiyorum ama galiba 2 doktora gitmek daha iyi hissettirecek.

Ben iki doktor takibi yaptirdim. Birisi zaten peritonolog. Çok yoğun bir doktor. İkiz bebeklere bakmıyorum öyle bir vaktim yok dedi. Rutin gittiğim diğer kadın doğum doktorum yaptı ayrıntılı ultrasonu. Sıkıntı da çıkmadi şükür.

Benim canım kocam alışveriş için detaylı ultrasonu bekliyor sağolsun. Detaylı ultrason geçince de doğumdan sonra alışveriş yaparız der herhalde

Teşekkür ederim. Doktorumla henüz konuşmadım ama araştırdıkça kafam karıştı. Ben de doktorum ne derse o şekilde ilerlerim herhalde ama insan tecrübeli birisinden de duymak istiyor.
Herkes başka bir sey diyor bacım bence çok da kafanı karıştırma doktorun dediğine göre sekillendirirsin

Verifi fetal dna testi yaptırdım ikili ve nipt testi hata verdiği için en iyisini yaptırdık .Sizde sağlıkla ilerlersiniz inşallah

Günaydın kızlar hayırlı kandiller herkese. Minik kızım 1770 gr oldu inşallah herşey yolunda giderse kavuşmamıza az kaldı
Maşallah canım gözünüz aydın
Hayırdır canım ne sıkıntılar var kötü birşey yoktur umarım

Hayır yaptırmadım doktorum ikiz gebelikte ikiLi tarama doğru sonuç vermez dedi ben de yaptırmadım . Ense kalınlığı ölçümü yapıldı sadece
Sizin kaç çıktı ense ölçümleri. Benim ikizlerden birinin 2.7 çıktı bugün 11+5teyim. Çok endişeleniyorum. 2 hafta sonra ek bulgular varsa nifty testine yönlendirecek

Hayırdır canım neden sıkıntılısın
Birkaç kez yalancı sancı oldu kafa asagı olduklarından cok baskı var aşağıya hastanelik oldum birkackez napsalr sancım durmadı asagda ama nst de cıkmıyodu ama gecmeden bırakmadı doktorumda erken dogumu tetiklicek diye. Tuvalet dısında kalkmıcan dedi kalkmıyorum mecbur zaten uzun zamandır böyleyim ama artık hem sıkıldm hem hiç.bi hazırlık yapamadım bebeklerime ellerm inanılmaz uyusuk ve agrıyo böyle canım hepiniz yasıyorsunuzdur eminim aynı seyleri hayırlısı onlar iyi olsunda gecici bu günler

Çok geçmiş olsun canım az Kaldı Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…