2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Normalinden yazmış doktor şişeyi koklasam rahatlıyorum valla
Çokey şanslısın ki bulantı yok Ben artık depresyona girdiğini fark ettim ne zaman biter bilmiyorum ama doktorum ikiz gebelikler de kolay kolay geçmez dedi . Ümidim artık 16. Hafta . Bir de çok çabuk yoruluyorum hiç yürüyemiyoruz .

Yorulma bende de var ilerleyen haftalarda bebeklerin ağırlığı rahim ağzına baskı yapıp kısalma olabilir. Zaten doktorum sürekli ayaktayım diye çalışmamı da sakıncalı buldu yürüyüş falan hiç yapmıyorum. Evin içinde ne yürürsem. Bence sen de dikkat et kendini çok yorma ikiz olması bile başlı başına risk.
Bulantı için ilaç kullanmıyor musun prilam varmış iyi geliyor diye okumuştum.

Canım gözün aydın,ayrıca geçmiş olsun.
Kaçar kilo dogdular,minik prenses neden kuvezde kıyamam iki kardeş iki gün ayrı mi kalacaklar Allah'ım ayırmasın bir ömür.

Prilam kullanıyorum ben de . Kusmayı baskılıyor ama bulantılarımı geçirmiyor. Kullananlar çok memnun ama ben aynı şeyi söyleyemeyeceğim .

Bebeklerin cinsiyeti belli oldu mu

Çok sevindim canım iyi olmanıza iki gün ne ki hemencik geçer
Çok soru sordum kusuruma bakma. :) Kaç dakıka sürüyor bu nst.
Yok estağfurullah ama ben de ilk kez gireceğim sanırım ikizler için 40 dakika sürüyormuş

Çok sevindim canım gözün aydın kızın kuvöz sebebi ne acaba

Canım ilk etapta mama verirken neyle verdin kaşıklamı
Canım hastanede kaşık biberonla veriyorlardı eve çıkarken biz de aldık kaşık biberon. Daha yeni normal biberona geçtik 1 ayda
Ay bize dun hemsire biberonla verin dedi digeri bugun gelip olmaz meme reddi yapar dedi hemsire resmen yanlis yonlendirdi canim kasik ya da kasik biberon oneriyolar. Asli da kasik biberonla verdi diye hatirliyorum
Aynen canım bize de çocuk doktoru mutlaka kaşık biberon verdirtti yoksa red olur dedi
Canım ilk günlerde alıyordu memeyi ama iki çekip bırakıyordu eve geldiğimizde de böyle devam etti ben hep kaşık biberonla sağılmış süt +mama verdim. 10 gün sonra düzeldi ama gündüzleri hep memeye tutuyordum emmese de şimdi kardeşi gibi emiyor
Canım benim gözün aydın 2 gün hiçbir şey değil hemencecik kavuş kızına inşallah

Gözünüz aydın arkadaşım çok sevindim İkizler çabuk yoruluyor sütünü siklikla sağ artar inşallah benimki de hala kolostrum olarak geliyor

Ne dedim kız sorunsuz derken ağrısız sancısız demek istedim inşallah canım şuana kadar iyi geldik çok ağırlaştım ama ya sabır dlyorum
Sen de görürsün dedin ya kendin için dememiş gibi anladım onu
Kız bebekler iyi olsun da ona da razı gelir insan. Masalın çok sancısı vardı onun doğumu iyi oldu cok şükür bebekleri de iyi. Sırada sizler varsınız şimdi öncelikli hedef dertsiz tasasız 37 38 olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…