- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.201
Bi anda cıktı denemez aslında sizin de bir sey kalmamış benim son 6 hafta çok hızlı geçtiSizin 16. Haftaymış, 4. Ayda bi anda çıkıyor demişlerdi demek doğruymuş:)
Çokey şanslısın ki bulantı yok Ben artık depresyona girdiğini fark ettim ne zaman biter bilmiyorum ama doktorum ikiz gebelikler de kolay kolay geçmez dedi . Ümidim artık 16. Hafta . Bir de çok çabuk yoruluyorum hiç yürüyemiyoruz .Normalinden yazmış doktor şişeyi koklasam rahatlıyorum valla
Yorulma bende de var ilerleyen haftalarda bebeklerin ağırlığı rahim ağzına baskı yapıp kısalma olabilir. Zaten doktorum sürekli ayaktayım diye çalışmamı da sakıncalı buldu yürüyüş falan hiç yapmıyorum. Evin içinde ne yürürsem. Bence sen de dikkat et kendini çok yorma ikiz olması bile başlı başına risk.Çokey şanslısın ki bulantı yok Ben artık depresyona girdiğini fark ettim ne zaman biter bilmiyorum ama doktorum ikiz gebelikler de kolay kolay geçmez dedi . Ümidim artık 16. Hafta . Bir de çok çabuk yoruluyorum hiç yürüyemiyoruz .
Canım gözün aydın,ayrıca geçmiş olsun.Kızlar merhaba.biz iyiyiz çok şükür. Oğlum yanımda kız iki gün küvezde kalacak. Spinal oldum ağrılarım biraz hafifledi. Sütüm henüz gelmedi hastanede mama vermiyor şimdilik o süreç biraz sıkıntılı. Pompa da denedik. Oğlan iki emiyor sonra uyuyor biraz tembel doğal olarak süt de gelmiyor. Kız 2kg üzerinde onun çok hareketli olduğunu söyledi çocuk Doktorumuz.
Prilam kullanıyorum ben de . Kusmayı baskılıyor ama bulantılarımı geçirmiyor. Kullananlar çok memnun ama ben aynı şeyi söyleyemeyeceğim .Yorulma bende de var ilerleyen haftalarda bebeklerin ağırlığı rahim ağzına baskı yapıp kısalma olabilir. Zaten doktorum sürekli ayaktayım diye çalışmamı da sakıncalı buldu yürüyüş falan hiç yapmıyorum. Evin içinde ne yürürsem. Bence sen de dikkat et kendini çok yorma ikiz olması bile başlı başına risk.
Bulantı için ilaç kullanmıyor musun prilam varmış iyi geliyor diye okumuştum.
Bebeklerin cinsiyeti belli oldu muYorulma bende de var ilerleyen haftalarda bebeklerin ağırlığı rahim ağzına baskı yapıp kısalma olabilir. Zaten doktorum sürekli ayaktayım diye çalışmamı da sakıncalı buldu yürüyüş falan hiç yapmıyorum. Evin içinde ne yürürsem. Bence sen de dikkat et kendini çok yorma ikiz olması bile başlı başına risk.
Bulantı için ilaç kullanmıyor musun prilam varmış iyi geliyor diye okumuştum.
Evet ikisi de kız. Sizinki belli mi?Bebeklerin cinsiyeti belli oldu mu
Benimkilerde kızEvet ikisi de kız. Sizinki belli mi?
MaşallahBenimkilerde kız
Kılişe bir sözle cevap verecek olursam “Beklenen günler gelecekse eğer çekilen acılar kutsaldır”Maşallahbiz de 36 37.haftalari görürüz inşallah
Çok sevindim canım iyi olmanıza iki gün ne ki hemencik geçerKızlar merhaba.biz iyiyiz çok şükür. Oğlum yanımda kız iki gün küvezde kalacak. Spinal oldum ağrılarım biraz hafifledi. Sütüm henüz gelmedi hastanede mama vermiyor şimdilik o süreç biraz sıkıntılı. Pompa da denedik. Oğlan iki emiyor sonra uyuyor biraz tembel doğal olarak süt de gelmiyor. Kız 2kg üzerinde onun çok hareketli olduğunu söyledi çocuk Doktorumuz.
Yok estağfurullah ama ben de ilk kez gireceğim sanırım ikizler için 40 dakika sürüyormuşÇok soru sordum kusuruma bakma. :) Kaç dakıka sürüyor bu nst.
Çok sevindim canım gözün aydın kızın kuvöz sebebi ne acabaKızlar merhaba.biz iyiyiz çok şükür. Oğlum yanımda kız iki gün küvezde kalacak. Spinal oldum ağrılarım biraz hafifledi. Sütüm henüz gelmedi hastanede mama vermiyor şimdilik o süreç biraz sıkıntılı. Pompa da denedik. Oğlan iki emiyor sonra uyuyor biraz tembel doğal olarak süt de gelmiyor. Kız 2kg üzerinde onun çok hareketli olduğunu söyledi çocuk Doktorumuz.
İnşAllah sorunsuz bir şekilde görürsünüz canımMaşallahbiz de 36 37.haftalari görürüz inşallah
Ben henüz nst ye bağlanmadım canım benim doktorum 34 sonrası nst alıyormuş pazartesi günü nst ye bakarız dedi ama ağrın vs olunca daha önce alıyorlarvBu nst ye agrı olunca mı çağırıyorlar i. Ya da belli Bi hafta dolunca mı
Inşallah sen de görürsün canım öyle deme bir sağlık sorunu olmasın da bebekler durabildiği kadar dursun inşallahİnşAllah sorunsuz bir şekilde görürsünüz canım
Canım hastanede kaşık biberonla veriyorlardı eve çıkarken biz de aldık kaşık biberon. Daha yeni normal biberona geçtik 1 aydaCanım ilk etapta mama verirken neyle verdin kaşıklamı
Aynen canım bize de çocuk doktoru mutlaka kaşık biberon verdirtti yoksa red olur dediAy bize dun hemsire biberonla verin dedi digeri bugun gelip olmaz meme reddi yapar dedi hemsire resmen yanlis yonlendirdi canim kasik ya da kasik biberon oneriyolar. Asli da kasik biberonla verdi diye hatirliyorum
Canım ilk günlerde alıyordu memeyi ama iki çekip bırakıyordu eve geldiğimizde de böyle devam etti ben hep kaşık biberonla sağılmış süt +mama verdim. 10 gün sonra düzeldi ama gündüzleri hep memeye tutuyordum emmese de şimdi kardeşi gibi emiyorÇanim küçüğü ne kadar sürede emme refleksi geliştirdi benim 200 Gr fazla doğan şuan serviste dünden beri şırınga ile besliyoruz bugün de bikac sn meme tuttu bıraktı yarın falan 2 beslenme seansında da 5 dk meme tutturmami istediler
Canım benim gözün aydınKızlar merhaba.biz iyiyiz çok şükür. Oğlum yanımda kız iki gün küvezde kalacak. Spinal oldum ağrılarım biraz hafifledi. Sütüm henüz gelmedi hastanede mama vermiyor şimdilik o süreç biraz sıkıntılı. Pompa da denedik. Oğlan iki emiyor sonra uyuyor biraz tembel doğal olarak süt de gelmiyor. Kız 2kg üzerinde onun çok hareketli olduğunu söyledi çocuk Doktorumuz.
Kızlar merhaba.biz iyiyiz çok şükür. Oğlum yanımda kız iki gün küvezde kalacak. Spinal oldum ağrılarım biraz hafifledi. Sütüm henüz gelmedi hastanede mama vermiyor şimdilik o süreç biraz sıkıntılı. Pompa da denedik. Oğlan iki emiyor sonra uyuyor biraz tembel doğal olarak süt de gelmiyor. Kız 2kg üzerinde onun çok hareketli olduğunu söyledi çocuk Doktorumuz.
Ne dedim kızInşallah sen de görürsün canım öyle deme bir sağlık sorunu olmasın da bebekler durabildiği kadar dursun inşallah
O en iyisi canım şifa olsun yavrularaGözünüz aydın arkadaşım çok sevindim İkizler çabuk yoruluyor sütünü siklikla sağ artar inşallah benimki de hala kolostrum olarak geliyor
Sen de görürsün dedin ya kendin için dememiş gibi anladım onuNe dedim kızsorunsuz derken ağrısız sancısız demek istedim inşallah canım şuana kadar iyi geldik çok ağırlaştım ama ya sabır dlyorum