- 20 Temmuz 2014
- 5.154
- 14.689
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.181
M Muallimezzz yarın mı kontrol senin kuzum belki sana da bı öngörüde bulunur ama çok şükür çok ciddi göze çarpan sıkıntın hıc yok senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nst ye agrı olunca mı çağırıyorlar i. Ya da belli Bi hafta dolunca mıYa önce mi oluyor bana bilgi vermediler tam saatinde gidecektim ben de
İkisi de oluyor ama benim ağrım yok ikiz olduğu için doktorum tedbir amaçlı 32 de başlıyorum dedi ama burda 29 da falan giren de var doktora bağlıBu nst ye agrı olunca mı çağırıyorlar i. Ya da belli Bi hafta dolunca mı
Benim doktorum da 32 de ikizlere.nst istiyormuş.Benim zaten durum belli her türlü nst şart. Haftaya kontrolüm. Muayeneye girmeden nstye girip öyle gel dedi sekreter. Erken.gidip nsteyi.halledecegim önce.İkisi de oluyor ama benim ağrım yok ikiz olduğu için doktorum tedbir amaçlı 32 de başlıyorum dedi ama burda 29 da falan giren de var doktora bağlı
Nihayet kendi gebeliğime yakın birini buldum burda. Diğerleri maşallah ya doğurmuş ya da çok az kalmış doğuma. İnş bizde görürüz o günleri . Daha çok var farkındayım ama sağlıklı olsun da geç olsun . Ben14 haftadayım halen bulantılarım devam ediyor. ilaç kullandığım halde . Gece uyuyamıyorum şişkinlik problemi yaşıyorum . Sizde de böyle bir durum oldu muincikartanesi Masalim01 geçmiş olsun kızlar Rabbim ömürlerini uzun hayırlı etsin inşallah Darısı bekleyenlerin başına inşallah hepimiz sorunsuz sıkıntısız 37 38leri görürüz
Dün heyet raporu almaya gittim, gitmişken kızları da görelim dedik. Biri 125 biri 130 gram ölçtü doktor. Sırt sırta vermiş yatıyorlardı çok şükür her sey yolunda
Inşallah bizler de vaktinde kucağımıza aliriz
Ben de 12. Haftadayım, benim de bulantılarım devam ediyor, sizin gobeginiz cıktı mi yavaştan?Nihayet kendi gebeliğime yakın birini buldum burda. Diğerleri maşallah ya doğurmuş ya da çok az kalmış doğuma. İnş bizde görürüz o günleri . Daha çok var farkındayım ama sağlıklı olsun da geç olsun . Ben14 haftadayım halen bulantılarım devam ediyor. ilaç kullandığım halde . Gece uyuyamıyorum şişkinlik problemi yaşıyorum . Sizde de böyle bir durum oldu mu
Çok soru sordum kusuruma bakma. :) Kaç dakıka sürüyor bu nst.İkisi de oluyor ama benim ağrım yok ikiz olduğu için doktorum tedbir amaçlı 32 de başlıyorum dedi ama burda 29 da falan giren de var doktora bağlı
Evet çok azBen de 12. Haftadayım, benim de bulantılarım devam ediyor, sizin gobeginiz cıktı mi yavaştan?
Benim çok şükür rahat geçiyor şimdiye kadar bulantim hiç olmadı. Sadece refü var geceleri özellikle kor yutmuşum gibi midem boğazım cayır cayır yanıyor.Nihayet kendi gebeliğime yakın birini buldum burda. Diğerleri maşallah ya doğurmuş ya da çok az kalmış doğuma. İnş bizde görürüz o günleri . Daha çok var farkındayım ama sağlıklı olsun da geç olsun . Ben14 haftadayım halen bulantılarım devam ediyor. ilaç kullandığım halde . Gece uyuyamıyorum şişkinlik problemi yaşıyorum . Sizde de böyle bir durum oldu mu
Reflü için en iyi ilaç gaviscon double dene rahat edeceksinBenim çok şükür rahat geçiyor şimdiye kadar bulantim hiç olmadı. Sadece refü var geceleri özellikle kor yutmuşum gibi midem boğazım cayır cayır yanıyor.
Inşallah bir an önce bulantin geçer bundan sonrasını rahat geçirirsin
Ben tombiş olunca geç belli olacak sanırım:) ikili test falan yaptırdınız mi?Evet çok az
Gozunuz aydin. Allah saglikli, guzel omur nasip etsin. Kilolari nasil cikti ulstrasona gore? 2 gun nedir ki, o da hemen yanibasiniza gelir.Kızlar merhaba.biz iyiyiz çok şükür. Oğlum yanımda kız iki gün küvezde kalacak. Spinal oldum ağrılarım biraz hafifledi. Sütüm henüz gelmedi hastanede mama vermiyor şimdilik o süreç biraz sıkıntılı. Pompa da denedik. Oğlan iki emiyor sonra uyuyor biraz tembel doğal olarak süt de gelmiyor. Kız 2kg üzerinde onun çok hareketli olduğunu söyledi çocuk Doktorumuz.
Hayır yaptırmadım doktorum ikiz gebelikte ikiLi tarama doğru sonuç vermez dedi ben de yaptırmadım . Ense kalınlığı ölçümü yapıldı sadeceBen tombiş olunca geç belli olacak sanırım:) ikili test falan yaptırdınız mi?
Benim var 2 haftadır falan. Kocaman değil tabi de içerde bebek olduğu anlaşılıyorBen de 12. Haftadayım, benim de bulantılarım devam ediyor, sizin gobeginiz cıktı mi yavaştan?
Gözün aydın canım masallah. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Kiloları kaç ? Kız niye girdi kuvozeKızlar merhaba.biz iyiyiz çok şükür. Oğlum yanımda kız iki gün küvezde kalacak. Spinal oldum ağrılarım biraz hafifledi. Sütüm henüz gelmedi hastanede mama vermiyor şimdilik o süreç biraz sıkıntılı. Pompa da denedik. Oğlan iki emiyor sonra uyuyor biraz tembel doğal olarak süt de gelmiyor. Kız 2kg üzerinde onun çok hareketli olduğunu söyledi çocuk Doktorumuz.
Sizin 16. Haftaymış, 4. Ayda bi anda çıkıyor demişlerdi demek doğruymuş:)Benim var 2 haftadır falan. Kocaman değil tabi de içerde bebek olduğu anlaşılıyor
Normalinden yazmış doktor şişeyi koklasam rahatlıyorum vallaReflü için en iyi ilaç gaviscon double dene rahat edeceksin