2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Avent anne gögsüne en yakın olan canım çocuklar sert olunca çaba sarf ediyor ondan memeyi bırakmıyor

Canım kiloları ultrason a göre mi çıktı?
İkisi de 1300 civari demisti canim cok yanilma payi olmadi
Maşallah kuzulara sağlıklı güzel ömürleri olsun
Sagol kuzu
Anneleri gibi güçlü onlarda
Aferin bebiklere
Emzirme cabalarimiz tam gaz devam
Darisi hepinize insallah vakti gelince

Canım ilk etapta mama verirken neyle verdin kaşıklamı

Ay bize dun hemsire biberonla verin dedi digeri bugun gelip olmaz meme reddi yapar dedi hemsire resmen yanlis yonlendirdi canim kasik ya da kasik biberon oneriyolar. Asli da kasik biberonla verdi diye hatirliyorum
Canım bu tarz şeyler tamamen göreceli ve bebeğe göre değişiyor hemşire yönlendirmesi ile değil sen kendi araştırmana ve bebeklerine göre karar ver

Denizcern den haber yok napti acaba
Sayfanın anneleri çoğaldı,hamisleri azaldı gibi sanki.
M Muallimezzz ve bende sanırım doğum sırası günler geçse biran önce.

Denizcern den haber yok napti acaba
Sayfanın anneleri çoğaldı,hamisleri azaldı gibi sanki.
M Muallimezzz ve bende sanırım doğum sırası günler geçse biran önce.
Ben de merak ettim canım inşallah iyidir .
Sorma kuzum ya ben de bu zamana kadar çok rahattım şimdi heyecan başladı. Yarın doktora gideceğim yine nst ye bağlayacak galiba bu defa

Ben de merak ettim canım inşallah iyidir .
Sorma kuzum ya ben de bu zamana kadar çok rahattım şimdi heyecan başladı. Yarın doktora gideceğim yine nst ye bağlayacak galiba bu defa
Hayırlı haberle dön inşallah canım
Benimde cuma kontrol.29 dan itibaren hep girdim nst ye.randevumdan 40 dk önce çağırdılar nst uzun suruyo diye

Ya benim de öyle görünüyordu ama 35 de alındılar normalde 36 yi görecektik ..

Sızın çift yumurta çift plesanta mı inşallah gönlünüze hayrıniza göre olsun

Çanim küçüğü ne kadar sürede emme refleksi geliştirdi benim 200 Gr fazla doğan şuan serviste dünden beri şırınga ile besliyoruz bugün de bikac sn meme tuttu bıraktı yarın falan 2 beslenme seansında da 5 dk meme tutturmami istediler

Masalim01 zümzüm nasılsınız bugün mü çıkıyorsunuz ağrılarını ne durumda ben seni çift kiZ sanıyordum ama biri erkekmis ömürleri uzun olsun

Bu arada yenidoğan full kız döktor gülerek kızlar hayatı çok seviyor diye bu kadar güçlü sarılıyorlar falan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…