- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.161
Avent anne gögsüne en yakın olan canım çocuklar sert olunca çaba sarf ediyor ondan memeyi bırakmıyor400 gramlık alıyorum kuzum
Geçtim canım 2 gün önce. Doktor da 1 aylık olunca geçeriz demişti zaten. Çok şükür olmadı henüz ama tabi ilk doğduklarında verseydim olabilirdi özellikle kızımda zaten ememiyordu tam anlamıyla biberona alışırdı diye düşünüyorum. Avent in biberonu kullanıyorum akışı hızlı değil biraz zorluyorlar almak için meme gibi
Ağlamaktan mahvoldum ya4 günde canım böyle olması belki ölçüm hatasıdır
Ben ölçüm hatası diye düşünüyorum canım tek doktorla kalma başkasına da git lütfenAğlamaktan mahvoldum ya
Hep gittiğim doktor bilmiyorm kiBen ölçüm hatası diye düşünüyorum canım tek doktorla kalma başkasına da git lütfen
Farklı bir göz de görsün canım ölçüm yapsınHep gittiğim doktor bilmiyorm ki
İnşallah böyle devam eder canımAvent anne gögsüne en yakın olan canım çocuklar sert olunca çaba sarf ediyor ondan memeyi bırakmıyor
İkisi de 1300 civari demisti canim cok yanilma payi olmadiCanım kiloları ultrason a göre mi çıktı?
Sagol kuzuMaşallah kuzulara sağlıklı güzel ömürleri olsun
Aferin bebiklereAnneleri gibi güçlü onlarda
Emzirme cabalarimiz tam gaz devamMasalim01 ah canım benim gözün aydın kuzucuklarıma maşallahhh onlar çok güçlüler annesi Emmede biraz zorlanacaklar ama sakın pes etme kuzum benim kız daha zayıftı diye az emiyordu bırakıyordu ama hiç pes etmedim şimdi maşallahı var. Senin moralin çok önemli onlar için
Darisi hepinize insallah vakti gelinceBu ara bol bol teyze oluyoruz. Herşeyleri yazın buraya güzel anneler. İlerleyen zamanda çok ihtiyacımız olacak sizin bilgi birikimlerinize.
Masalim01 Çok şükür bebişleri verene Çok şükür sağlıklı olmalarına. Hayırlı, sağlıklı olun, olsunlar Darısı sırası gelenlerin başına. Zamanında inşallah.
Canım ilk etapta mama verirken neyle verdin kaşıklamı400 gramlık alıyorum kuzum
Geçtim canım 2 gün önce. Doktor da 1 aylık olunca geçeriz demişti zaten. Çok şükür olmadı henüz ama tabi ilk doğduklarında verseydim olabilirdi özellikle kızımda zaten ememiyordu tam anlamıyla biberona alışırdı diye düşünüyorum. Avent in biberonu kullanıyorum akışı hızlı değil biraz zorluyorlar almak için meme gibi
Ay bize dun hemsire biberonla verin dedi digeri bugun gelip olmaz meme reddi yapar dedi hemsire resmen yanlis yonlendirdi canim kasik ya da kasik biberon oneriyolar. Asli da kasik biberonla verdi diye hatirliyorumCanım ilk etapta mama verirken neyle verdin kaşıklamı
Canım bu tarz şeyler tamamen göreceli ve bebeğe göre değişiyor hemşire yönlendirmesi ile değil sen kendi araştırmana ve bebeklerine göre karar verAy bize dun hemsire biberonla verin dedi digeri bugun gelip olmaz meme reddi yapar dedi hemsire resmen yanlis yonlendirdi canim kasik ya da kasik biberon oneriyolar. Asli da kasik biberonla verdi diye hatirliyorum
Çok sevindim sağlıkla kavuşun evlatlarınıza inşallah çok geçmiş olsunKizlar ben dogum yaptimcok sukur iyiyiz ayrintili yazicam size
Aynen canım yavaş yavaş bize geliyor sıraDenizcern den haber yoknapti acaba
Sayfanın anneleri çoğaldı,hamisleri azaldı gibi sanki.
M Muallimezzz ve bende sanırım doğum sırasıgünler geçse biran önce.
Ben de merak ettim canım inşallah iyidir .Denizcern den haber yoknapti acaba
Sayfanın anneleri çoğaldı,hamisleri azaldı gibi sanki.
M Muallimezzz ve bende sanırım doğum sırasıgünler geçse biran önce.
Hayırlı haberle dön inşallah canımBen de merak ettim canım inşallah iyidir .
Sorma kuzum ya ben de bu zamana kadar çok rahattım şimdi heyecan başladı. Yarın doktora gideceğim yine nst ye bağlayacak galiba bu defa
Ya önce mi oluyor bana bilgi vermediler tam saatinde gidecektim ben deHayırlı haberle dön inşallah canım
Benimde cuma kontrol.29 dan itibaren hep girdim nst ye.randevumdan 40 dk önce çağırdılar nst uzun suruyo diye
Kliniğin yoğunluğuna bağlı canımYa önce mi oluyor bana bilgi vermediler tam saatinde gidecektim ben de
Canım karaciğer enzim testi istedi onu vericem sorun çıkmazsw iyi çıkarsa sıkıntıbu arada bebeklerin arası yarım kilo olmuş. Böyle giderse 37 ye kadar beklerim ama açılırsa bekleyemeyiz dedi moralim iyice sıfır bı yavrum 60 gram almış diğeri nerdeyse 200
Masalim01 ah canım benim gözün aydın kuzucuklarıma maşallahhh onlar çok güçlüler annesi Emmede biraz zorlanacaklar ama sakın pes etme kuzum benim kız daha zayıftı diye az emiyordu bırakıyordu ama hiç pes etmedim şimdi maşallahı var. Senin moralin çok önemli onlar için