-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.061
Canım gözpn aydın, darısı bizim basımıza insallahKızlar tek tek alıntı yapmadım. Sezeryan oldum çok şükür bebişlerin biri 2900 biri 2750 doğdugözüme baya büyük geldiler görünce bunlar nereme sığmış dedim bazı aksilikler yaşadım oyuzden ameliyatım çok zor geçti nasıl toparlancam bilmiyorum karnım çok değişik bi hal aldı bebisler çıkınca bide ne yaptıysam süt gelmedi henüz erken heralde
Kuzu ya ne çok çektin Allah yardımcın olsun. Sağ salim kavuştursun Rabbim siziKuzu sanci basladi yine
Hastanede olman mudahele edilmesi de sancina engel olmuyo kiyamam ya
Allah yardımcın olsun.
Çok çektin canım sonu güzel olacak Allahın izniyle
Allah razi olsun canlar. Doktor gun verecek insallah ilaca seruma ragmen duzenli sancilarim cikiyo daha fazla beklemezler gibi dedi.haber beklicem.bakalim hangi gun dicekKuzu ya ne çok çektin Allah yardımcın olsun. Sağ salim kavuştursun Rabbim sizi
Kuzu sanci basladi yine
34 artı kactasin canım Allaha şükür haftan iyi dogsalar bile çabuk toparlanirlarAllah razi olsun canlar. Doktor gun verecek insallah ilaca seruma ragmen duzenli sancilarim cikiyo daha fazla beklemezler gibi dedi.haber beklicem.bakalim hangi gun dicek
Valla masala çok üzülüyorum son 1 aydır sancı ödem çok çekti bir an önce alınıp anne de rahatlasa keşkeCanım yaa tahmini doğum günü vermiyor mu nereye kadar bekleyeceksin atıyorum 35 sonu 36 başı gibi mi alınır diyo doktorun?
Bugün 35+0 haftası da çok iyi alınsa anne için çok iyi olacak34 artı kactasin canım Allaha şükür haftan iyi dogsalar bile çabuk toparlanirlar
Bugun verecek insallah zumrem ilaca ragmen duzenli sancin var dediCanım yaa tahmini doğum günü vermiyor mu nereye kadar bekleyeceksin atıyorum 35 sonu 36 başı gibi mi alınır diyo doktorun?
34 artı kactasin canım Allaha şükür haftan iyi dogsalar bile çabuk toparlanirlar
Evet kizlar 35+0 bugun hayirlisi bakalimBugün 35+0 haftası da çok iyi alınsa anne için çok iyi olacak
Sağ salim doğum yap canım üçünüzden de iyi haberler bekliyoruzBugun verecek insallah zumrem ilaca ragmen duzenli sancin var dedi
Evet kizlar 35+0 bugun hayirlisi bakalim
Aminn insallah kuzuSağ salim doğum yap canım üçünüzden de iyi haberler bekliyoruz
Sancı düzenliyse ilaçlara rağmen devam ediyorsa beklemiyor doktor. Bende de eğer devam etseydi ilaca rağmen alacaktı. Şükür faydası oldu. Senin için de zor. Haftan iyi maşallah. Sağlıkla gelsin kuzucuklar.Bugun verecek insallah zumrem ilaca ragmen duzenli sancin var dedi
Kuzum benim çok çektin ya.. hayırlısıyla kavuş yavrularına. Hiç korkma bak ben 35+3de doğurdum küveze girmedilerBugun verecek insallah zumrem ilaca ragmen duzenli sancin var dedi
Peki neden sezeryana almıyorlar? Neyi bekliyorlar ben anlayamadım? Hani bir iki hafta daha mi kalsin bebekler diye ? Ya da devlet hastanesi olduğu için mi bu kadar bekletiyorlar ?Ben de halen hastanedeyim cikarmicak sanirim doguma kadar canim ama asiri odem oldu oyle boyle degil ben hic gormedim boyle bise ayaklarim bacaklarim aciyor yatamiyorum bile ne olacak boyle nasil brklicem inan cok karmakarisigim psikolojim bozuldu
Benim şuan 33+4 olduğuna göre senin zamanına 13 günüm varKuzum benim çok çektin ya.. hayırlısıyla kavuş yavrularına. Hiç korkma bak ben 35+3de doğurdum küveze girmediler
Kuvöz olayı tamamen çocuğun gelişimi ile ilgili canım akciğer gelişimi 40 haftalık olup giren de çok biz ilerleyen haftaları neden istiyoruz ya hiç girmez ya da girerse uzun vadede kalmaz diye yoksa kuvöz olayı değişken 32 haftalık doğum yapan ikiz annesi vardı çocuklar girmedi kuvözeKızlar kısmetse biz ne zaman rahatsız. Yani kaçıncı haftadan sonra doğsa da kuvoze girmez. 35 ten sonra girmez mi acaba. Doktor hiç net yanıt vermiyor kendi cocugu 36 da girmiş hep onu söyleyip duruyor
35 den sonra ciğerler gelişmiş oluyor da. Bebeğe göre değişiyor durum. O yüzden doktorlar öncesinde net bir şey söyleyemiyor. Benim ilk kızım 35+0 da doğdu mesela. Ciğerleri gelişmişti solunum cihazına hiç bağlanmadi. Ama 1580 düşük kiloda doğdu emme refleksi yoktu o yüzden 21 gün kaldı kuvozde. Tamamen bebişin gelişimiyle alakalı. Doğunca belli oluyorKızlar kısmetse biz ne zaman rahatsız. Yani kaçıncı haftadan sonra doğsa da kuvoze girmez. 35 ten sonra girmez mi acaba. Doktor hiç net yanıt vermiyor kendi cocugu 36 da girmiş hep onu söyleyip duruyor
Birşeycik kalmamış canımBenim şuan 33+4 olduğuna göre senin zamanına 13 günüm var
Valla böyle olunca heyecan basıyor artık gazını bakımını konuşuruz level atlayıpBirşeycik kalmamış canım
Aynen ben şuan uyuttum ikisini de dinlenme modundayım, dinlenme dediğimde süt sağıyorum bir yandan da burayı okuyorumValla böyle olunca heyecan basıyor artık gazını bakımını konuşuruz level atlayıp