Bebekler küveze girmedi iki gece kalıcam hastanede. Sabah 8.30 da acilden giriş yaptırdım. 10.30 da alınacak denildi damar yoludu kağıt işleri falandı 9 gibi nst ye bağladılar. PLT değerim düşük benim periferik yaymada normal değerde çıksada anestezi kabul etmedi oyuzden genel anestezi oldum. Zaten ameliyat odasına girince ben çok heyecanlandım oyuzden genel olmasıda iyi oldu. PLT değerinde gerçekten bi sıkıntı olabilirmiş oyuzden kanamam çok zor durmuş bi saate yakın kalmışım ameliyat ta. Odaya geldiğimde yarı uyur yarı uyanıktım karnım aşırı çok acıyordu acıyı diye bağırdıgımı hatırlıyom kum torbası koydular ebe ara ara kanama olsun diye baskı yaptı oda çok acı verici belki benım canım da kıymetli olabilir
bebişleri görünce inanamadım bunlar bendenmi çıktı dedim gelir gelmez emzirmeye çalıştılar memeyi tuttular süt olmayınca bıraktılar mecbur mama verdik . Memeyi tutyolar ama süt gelmeyince bırakıyorlar
ımm başka bol bol ağız mendili kıyafet alın benimkiler hep dışarı kaçırdı çok yaptıkları için yada kusuyolar falan çok çabuk pisleniyo bide ben küçük doğarlar diye bir iki kıyafeti küçük almıştım olmadılar büyük almamda fayda varmış. Sondayı ameliyata girmeden taktılar onuda küçük takmışlar çok sıkışmıştım sonda da var deyip saldım
hemşireler suyum geldi sandı ama gerçek servise geçip kendime gelince ortaya çıktı
yardımcı mutlaka şart benim yanımda annem kardeşim eşim var sabahdan beri pert oldular iki bebek ben. Çok zor oldu