-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.041
Masallah canım oğluşlarının kiloları çok iyi. İnşallah sen de kısa zamanda toparlanırsınKızlar tek tek alıntı yapmadım. Sezeryan oldum çok şükür bebişlerin biri 2900 biri 2750 doğdugözüme baya büyük geldiler görünce bunlar nereme sığmış dedim bazı aksilikler yaşadım oyuzden ameliyatım çok zor geçti nasıl toparlancam bilmiyorum karnım çok değişik bi hal aldı bebisler çıkınca bide ne yaptıysam süt gelmedi henüz erken heralde
Ay masallah cok sukur ozlem gozun aydin cok sevindim cokKızlar tek tek alıntı yapmadım. Sezeryan oldum çok şükür bebişlerin biri 2900 biri 2750 doğdugözüme baya büyük geldiler görünce bunlar nereme sığmış dedim bazı aksilikler yaşadım oyuzden ameliyatım çok zor geçti nasıl toparlancam bilmiyorum karnım çok değişik bi hal aldı bebisler çıkınca bide ne yaptıysam süt gelmedi henüz erken heralde
Canım ilk defa böyle birşey duydum çok saçma geldi bana. Ben istanbul gibi bi şehirde Acıbadem’de doğum yaptım +950 TL ikiz bebek farkı aldılar sadeceBu arada özele giden arkadaşlar ikiz doğum için benden 2 katı ücret alınıyor sizinde öyle mi
Gözün Aydın canımKızlar tek tek alıntı yapmadım. Sezeryan oldum çok şükür bebişlerin biri 2900 biri 2750 doğdugözüme baya büyük geldiler görünce bunlar nereme sığmış dedim bazı aksilikler yaşadım oyuzden ameliyatım çok zor geçti nasıl toparlancam bilmiyorum karnım çok değişik bi hal aldı bebisler çıkınca bide ne yaptıysam süt gelmedi henüz erken heralde
Kızlar tek tek alıntı yapmadım. Sezeryan oldum çok şükür bebişlerin biri 2900 biri 2750 doğdugözüme baya büyük geldiler görünce bunlar nereme sığmış dedim bazı aksilikler yaşadım oyuzden ameliyatım çok zor geçti nasıl toparlancam bilmiyorum karnım çok değişik bi hal aldı bebisler çıkınca bide ne yaptıysam süt gelmedi henüz erken heralde
Canım hayırlı olsunKızlar tek tek alıntı yapmadım. Sezeryan oldum çok şükür bebişlerin biri 2900 biri 2750 doğdugözüme baya büyük geldiler görünce bunlar nereme sığmış dedim bazı aksilikler yaşadım oyuzden ameliyatım çok zor geçti nasıl toparlancam bilmiyorum karnım çok değişik bi hal aldı bebisler çıkınca bide ne yaptıysam süt gelmedi henüz erken heralde
Kız ben de şok oldum biz de uygulama bu şekilde dlylrarCanım ilk defa böyle birşey duydum çok saçma geldi bana. Ben istanbul gibi bi şehirde Acıbadem’de doğum yaptım +950 TL ikiz bebek farkı aldılar sadece
Canım benim ya zorlu bir süreç olmuş ama bin şükür sonu güzelBebekler küveze girmedi iki gece kalıcam hastanede. Sabah 8.30 da acilden giriş yaptırdım. 10.30 da alınacak denildi damar yoludu kağıt işleri falandı 9 gibi nst ye bağladılar. PLT değerim düşük benim periferik yaymada normal değerde çıksada anestezi kabul etmedi oyuzden genel anestezi oldum. Zaten ameliyat odasına girince ben çok heyecanlandım oyuzden genel olmasıda iyi oldu. PLT değerinde gerçekten bi sıkıntı olabilirmiş oyuzden kanamam çok zor durmuş bi saate yakın kalmışım ameliyat ta. Odaya geldiğimde yarı uyur yarı uyanıktım karnım aşırı çok acıyordu acıyı diye bağırdıgımı hatırlıyom kum torbası koydular ebe ara ara kanama olsun diye baskı yaptı oda çok acı verici belki benım canım da kıymetli olabilirbebişleri görünce inanamadım bunlar bendenmi çıktı dedim gelir gelmez emzirmeye çalıştılar memeyi tuttular süt olmayınca bıraktılar mecbur mama verdik . Memeyi tutyolar ama süt gelmeyince bırakıyorlar ımm başka bol bol ağız mendili kıyafet alın benimkiler hep dışarı kaçırdı çok yaptıkları için yada kusuyolar falan çok çabuk pisleniyo bide ben küçük doğarlar diye bir iki kıyafeti küçük almıştım olmadılar büyük almamda fayda varmış. Sondayı ameliyata girmeden taktılar onuda küçük takmışlar çok sıkışmıştım sonda da var deyip saldım hemşireler suyum geldi sandı ama gerçek servise geçip kendime gelince ortaya çıktı yardımcı mutlaka şart benim yanımda annem kardeşim eşim var sabahdan beri pert oldular iki bebek ben. Çok zor oldu
Anladım canım iyi yapmışsın o zaman değiştirmekle canımDoğru biliyorsun canım ücretsiz çünkü sgk karşılıyor ama benim özel doktorun gittiği iki hastanenin de sgk ile anlaşması yok o yüzden kuvöz parasını hastadan alıyor. Her iki hastane ile görüştüm prosedür bu şekilde dediler .
2 katı demediler bana ama doktoruna göre fark koyuyor 500 TL den başlıyor fark
Rakam bizim için önemli değil aslında yani 2. Planda 10000 çok iyi benim şu anda düşündüğüm hastane de o civarda zaten . Sıkıntı benim doktorun sgk anlaşmalı hastane ile çalışmaması kuvöz ücreti ve en önemlisi raporları geçersiz
Hiç üzülme canım can sıkıcı bir durum ama telafisi var yeter ki kızlar sağlıkla gelsin öyle düşün. Bu tarz şeyler yerine konulur haklısın bunca yıldan sonra hevesimiz çok en iyisi olsun istiyoruz ama olur inşallah . Ben marangoza yaptırdım çok güzel oldu senin de belki daha iyi olur sıkma canını
Hadi gözün aydın canımsağlıkla büyüsünler inşallah. Süt gelir daha merak etme. Bu arada isim koydunuz mu
Ayy masallah size canimBebekler küveze girmedi iki gece kalıcam hastanede. Sabah 8.30 da acilden giriş yaptırdım. 10.30 da alınacak denildi damar yoludu kağıt işleri falandı 9 gibi nst ye bağladılar. PLT değerim düşük benim periferik yaymada normal değerde çıksada anestezi kabul etmedi oyuzden genel anestezi oldum. Zaten ameliyat odasına girince ben çok heyecanlandım oyuzden genel olmasıda iyi oldu. PLT değerinde gerçekten bi sıkıntı olabilirmiş oyuzden kanamam çok zor durmuş bi saate yakın kalmışım ameliyat ta. Odaya geldiğimde yarı uyur yarı uyanıktım karnım aşırı çok acıyordu acıyı diye bağırdıgımı hatırlıyom kum torbası koydular ebe ara ara kanama olsun diye baskı yaptı oda çok acı verici belki benım canım da kıymetli olabilirbebişleri görünce inanamadım bunlar bendenmi çıktı dedim gelir gelmez emzirmeye çalıştılar memeyi tuttular süt olmayınca bıraktılar mecbur mama verdik . Memeyi tutyolar ama süt gelmeyince bırakıyorlar ımm başka bol bol ağız mendili kıyafet alın benimkiler hep dışarı kaçırdı çok yaptıkları için yada kusuyolar falan çok çabuk pisleniyo bide ben küçük doğarlar diye bir iki kıyafeti küçük almıştım olmadılar büyük almamda fayda varmış. Sondayı ameliyata girmeden taktılar onuda küçük takmışlar çok sıkışmıştım sonda da var deyip saldım hemşireler suyum geldi sandı ama gerçek servise geçip kendime gelince ortaya çıktı yardımcı mutlaka şart benim yanımda annem kardeşim eşim var sabahdan beri pert oldular iki bebek ben. Çok zor oldu
Sen naptın cnm son durumun ne çok takip edemedim konuşmalarıAyy masallah size canim
Ben de halen hastanedeyim cikarmicak sanirim doguma kadar canim ama asiri odem oldu oyle boyle degil ben hic gormedim boyle bise ayaklarim bacaklarim aciyor yatamiyorum bile ne olacak boyle nasil brklicem inan cok karmakarisigim psikolojim bozulduSen naptın cnm son durumun ne çok takip edemedim konuşmaları
Çok güzel yazmissin canım benim sagsalim kavuştun yavrularına şükür.bi arkadaşında plt ile ilgli sorunu var kimi doktor genel kimisi epidural demiş doğumda anestezi şekline.Bebekler küveze girmedi iki gece kalıcam hastanede. Sabah 8.30 da acilden giriş yaptırdım. 10.30 da alınacak denildi damar yoludu kağıt işleri falandı 9 gibi nst ye bağladılar. PLT değerim düşük benim periferik yaymada normal değerde çıksada anestezi kabul etmedi oyuzden genel anestezi oldum. Zaten ameliyat odasına girince ben çok heyecanlandım oyuzden genel olmasıda iyi oldu. PLT değerinde gerçekten bi sıkıntı olabilirmiş oyuzden kanamam çok zor durmuş bi saate yakın kalmışım ameliyat ta. Odaya geldiğimde yarı uyur yarı uyanıktım karnım aşırı çok acıyordu acıyı diye bağırdıgımı hatırlıyom kum torbası koydular ebe ara ara kanama olsun diye baskı yaptı oda çok acı verici belki benım canım da kıymetli olabilirbebişleri görünce inanamadım bunlar bendenmi çıktı dedim gelir gelmez emzirmeye çalıştılar memeyi tuttular süt olmayınca bıraktılar mecbur mama verdik . Memeyi tutyolar ama süt gelmeyince bırakıyorlar ımm başka bol bol ağız mendili kıyafet alın benimkiler hep dışarı kaçırdı çok yaptıkları için yada kusuyolar falan çok çabuk pisleniyo bide ben küçük doğarlar diye bir iki kıyafeti küçük almıştım olmadılar büyük almamda fayda varmış. Sondayı ameliyata girmeden taktılar onuda küçük takmışlar çok sıkışmıştım sonda da var deyip saldım hemşireler suyum geldi sandı ama gerçek servise geçip kendime gelince ortaya çıktı yardımcı mutlaka şart benim yanımda annem kardeşim eşim var sabahdan beri pert oldular iki bebek ben. Çok zor oldu
Bende geçen yatmıştım ya ozmn hep serum takmışlardı günde dört litreye kadar da su içiyodum bi anda ödem olmuştu ayaklarım bacaklarım çok kötüydü şimdi doğumdan çıktımya çok bi ödemim kalmamış seninde büyük ihtimal doğum da geçer hamilelikte ödem olunca çok önemsemiyolarBen de halen hastanedeyim cikarmicak sanirim doguma kadar canim ama asiri odem oldu oyle boyle degil ben hic gormedim boyle bise ayaklarim bacaklarim aciyor yatamiyorum bile ne olacak boyle nasil brklicem inan cok karmakarisigim psikolojim bozuldu
10 gün önce cihazda 70 periferik yaymada 90 gelmişti Cuma günü cihazda 54 periferik yaymada 90 gelmişti bugün cihazda 67 geldiÇok güzel yazmissin canım benim sagsalim kavuştun yavrularına şükür.bi arkadaşında plt ile ilgli sorunu var kimi doktor genel kimisi epidural demiş doğumda anestezi şekline.
Senin plt degerin Kaçlardaydi?
Nasılsın canım durumunu merak ettim?Ben de halen hastanedeyim cikarmicak sanirim doguma kadar canim ama asiri odem oldu oyle boyle degil ben hic gormedim boyle bise ayaklarim bacaklarim aciyor yatamiyorum bile ne olacak boyle nasil brklicem inan cok karmakarisigim psikolojim bozuldu
Kuzu sanci basladi yineNasılsın canım durumunu merak ettim?
Varmı bı gelişme.
Kuzu sanci basladi yine
Çok çektin canım sonu güzel olacak Allahın izniyleKuzu sanci basladi yine