- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.101
Sonra da 4 5 6yi istemeyelimÜçüncü tek olursa bu da hamilelikmiymiş dersin iyi olur
Çok tesekkur ederim. Kaç gundur stresden heba etdim kendimi. Şu an hafifim bayaBenim de oldu hatta 12. Haftaya kadar devam etti, burda saolsunlar beni çok rahatlattilar. Normal diyor doktor, kırmızı pembe kanama olmadığı sürece telaşlanmayın demişti hatta.
Benmki felaket tellalı gibi şimdi doğum olsa ne olur diyorum yoğun bakıma girer diyor küvöz der insanBana doktor kiloya bakma dedi şimdi doğum olsa kilolu olan erkek girer kuvöze dedi kız girmez dedi neden dedim şuan besin ona daha az gituiği için stres altında ve kendini doğuma daha iyi hazırlıyor dedi diğeri ise ekmek elden su gölden deyip yatıyor muş
Evet sanırım öyle canım allah hayırlısını versin inşallahCanım burdan okuduğum kadarıyla hiç belli olmuyor 38de kuvöze giren de var 35te girmeyen de diyorlar. Bebeğin durumuna bağlı sanırım biraz da.
O hiç belli olmuyor cnm tamamen çocuga bağlı.Kızlar kısmetse biz ne zaman rahatsız. Yani kaçıncı haftadan sonra doğsa da kuvoze girmez. 35 ten sonra girmez mi acaba. Doktor hiç net yanıt vermiyor kendi cocugu 36 da girmiş hep onu söyleyip duruyor
Cnm ya sana bişey sorucam sezeryan olduktan ne kdr süre sonra toparlandın rahatça oturup kalktınAynen ben şuan uyuttum ikisini de dinlenme modundayım, dinlenme dediğimde süt sağıyorum bir yandan da burayı okuyorum
Bebekler çok güzel emiyo ama süt yok bi bebek bi süt sağma makinesiÖncelikli geçmiş olsun diliyorum . Gözünüz Aydın . Süt gelmiyorsa eğer bunun en güzel çaresi süt pompası . Sık sık takarsanız sütünüz kısa sürede gelecektir . Mutlaka denemenizi öneriyorum .
Ben de izin gibi çok korkmuştum hemen hastaneye koşmuştum, ama şimdi rahatım dediginiz gibi. Insan ilk defa yaşayınca korkuyor. Endişe etmeyin inşallah herşey yolundadır.Çok tesekkur ederim. Kaç gundur stresden heba etdim kendimi. Şu an hafifim bayaInsaAllah guzel haberlerle donerim doktordan
InsaAllah canim InsaAllahBen de izin gibi çok korkmuştum hemen hastaneye koşmuştum, ama şimdi rahatım dediginiz gibi. Insan ilk defa yaşayınca korkuyor. Endişe etmeyin inşallah herşey yolundadır.
Sütü en iyi yapan şey su diye biliyorum canım ve pozitif enerjiBebekler çok güzel emiyo ama süt yok bi bebek bi süt sağma makinesimalt içeçek içiyorum rezene falan içiyorum şerbet içiyorum içim dışım içecek oldu katı gıdayı unuttum
Onada bi bakayım cnm çok sağol getittircez bi şekildeSütü en iyi yapan şey su diye biliyorum canım ve pozitif enerjiTomris in emzirme notları var ben fırsat buldukça okuyorum çok etkili geliyor bana. Rezene çok önerilmiyor diye hatırlıyorum ama her hamilelik gibi her emzirme kendine has en iyi deneyim senin vücudun. Bol sütlerin olsun inşallah
Ben 30. Haftada calisabilir aldim hala ise devam ediyorum. Muhtemelen isten doguma gidicem
Ben de islerin yogunlugundan ayrilamiylrum bir turlu. Aslinda evden calisayim istiyorum ama islerin sekli izin vermiyor suan. Insallah haftaya evden calisir sonra da ayrilirim artik. Yoruldum cunku. Stres vs kaldiramiyorum artikistanbul da vaka çok fazla yoksa ben de çalışmaktan yanayım doğumdan sonra lazım olur . Ama nasip böyleymiş hayırlısı olsun sağlıkla gelsin evlatlarımız
Kuzum belli olmuyor dün gece iyilerdi mesela ama bazen 1.5 saatte bir bile uyanıyorlar. Şimdi mamasını değiştirdik aptamildi sma geçtik ve memeyle doymuyorlar anladım onu. Önceden gece veriyordum sadece şimdi ise bir öğün meme bir öğün mama yaptım daha iyi uyuyorlarGece çok mu uyanııyorlar kuzum mama veriyor musun
Cumartesi tam bir ay olacak canım 35+3de yapmıştımCanım senin bir ay oldu dimi
Kaçıncı haftada doğum yapmıştın
Haklısın kuzum son durum ne? Seni bu kadar zorluyorlarsa alırlar zatenİnsallah canim aminn
Sorma kuzu annelik iste buyusunler diye insan kiyamiyor ama kismet ben cok kotuyum ilaclara serumlara ragmen
Bebekler durabildigi kadar durup buyusun diye canim
Ayy hadi saglikla gelsin minisler
Canım ben 1 hafta sonra iyi olmuştum. Tabi kesi yerim hala şiş ve hissiz o zamanda öyleydiO hiç belli olmuyor cnm tamamen çocuga bağlı.
Cnm ya sana bişey sorucam sezeryan olduktan ne kdr süre sonra toparlandın rahatça oturup kalktın
Bebekler çok güzel emiyo ama süt yok bi bebek bi süt sağma makinesimalt içeçek içiyorum rezene falan içiyorum şerbet içiyorum içim dışım içecek oldu katı gıdayı unuttum
Masalim01 cnm naptın doktor gün verdimi
Ben evden çalıştım 30. Haftaya kadar sonra idarem çalışabilir raporu için aktif çalışmanız ( iş yerine fiilen gelmeniz) gerekli dediği için riske girmek istemedim .Ben de islerin yogunlugundan ayrilamiylrum bir turlu. Aslinda evden calisayim istiyorum ama islerin sekli izin vermiyor suan. Insallah haftaya evden calisir sonra da ayrilirim artik. Yoruldum cunku. Stres vs kaldiramiyorum artik
Maşallah canım. Ben beş dakika.zor.oturuyorum bırak çalışmayı. Sürekli uzaniyorum. Sen daha rahatsin demek.Ben de islerin yogunlugundan ayrilamiylrum bir turlu. Aslinda evden calisayim istiyorum ama islerin sekli izin vermiyor suan. Insallah haftaya evden calisir sonra da ayrilirim artik. Yoruldum cunku. Stres vs kaldiramiyorum artik
Canım gittim bugün 7+5 te diğer kesemiz iyice küçülmüş maalesef onda bebeğim oluşmadı diğerini gördüm çok şükür büyümüştü minnoşum buna şükürBenim de ilk öyleydi canım bir kesenin kalp atışını duydum diğeri boştu bir hafta sonra gittiğimizde ikisinin de kalp atışı vardı
Allah diğerine sağlık versin canımCanım gittim bugün 7+5 te diğer kesemiz iyice küçülmüş maalesef onda bebeğim oluşmadı diğerini gördüm çok şükür büyümüştü minnoşum buna şükür