2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İnşallah canım.
Yarın D denizcern in doğumu var
Yine teyze olucaz
Evet yaa yarın büyük gün bizim için. Çok şükür. Bugün covit testimi yaptırdım. Çantalara son kez bakacağım. incikartanesi arkadaşın tavsiyesiyle biraz daha kıyafet ve mendil ekleyeceğim. Akşam arabaya eşyaları yerleştirip bekliyeceğiz güzel teyzesi..

Sancı düzenliyse ilaçlara rağmen devam ediyorsa beklemiyor doktor. Bende de eğer devam etseydi ilaca rağmen alacaktı. Şükür faydası oldu. Senin için de zor. Haftan iyi maşallah. Sağlıkla gelsin kuzucuklar.
İnsallah canim aminn
Kuzum benim çok çektin ya.. hayırlısıyla kavuş yavrularına. Hiç korkma bak ben 35+3de doğurdum küveze girmediler
Sorma kuzu annelik iste buyusunler diye insan kiyamiyor ama kismet ben cok kotuyum ilaclara serumlara ragmen
Peki neden sezeryana almıyorlar? Neyi bekliyorlar ben anlayamadım? Hani bir iki hafta daha mi kalsin bebekler diye ? Ya da devlet hastanesi olduğu için mi bu kadar bekletiyorlar ?
Bebekler durabildigi kadar durup buyusun diye canim
Ayy hadi saglikla gelsin minisler

Öncelikli geçmiş olsun diliyorum . Gözünüz Aydın . Süt gelmiyorsa eğer bunun en güzel çaresi süt pompası . Sık sık takarsanız sütünüz kısa sürede gelecektir . Mutlaka denemenizi öneriyorum .

Bugün 35+0 haftası da çok iyi alınsa anne için çok iyi olacak
Haftası iyi alsalar rahatlar aslında.
Bugun verecek insallah zumrem ilaca ragmen duzenli sancin var dedi

Evet kizlar 35+0 bugun hayirlisi bakalim
Hayırlısı canim alsalar sen de rahatlarsın çok çektin
Hadi şimdiden gözün aydın canım sağlıkla karşıla inşallah

Canim sağsağlim kucağina al InsaAllah. Ben ikizlere 7ci haftamdayim. Bir kaç gun suren kahverengi lekelenmem oldj. Ilk gun az değildi sonraki iki gun sadece peçeteye deyecek şekilde oldu. Perşembe doktora gidicem. 400 mg progesteron kullaniyorum. Acaba sende de lekelenme gibi durumlar oldu mu? Korkuyorum

Sağ ol canım Allah razı olsun benden leke şimdiye kadar gelmedi canım ama bu grupta aktif kanaması olan arkadaşlar bile oldu çok şükür geçti ikizlerde bu durum çok daha fazla oluyor

Sağ ol canım Allah razı olsun benden leke şimdiye kadar gelmedi canım ama bu grupta aktif kanaması olan arkadaşlar bile oldu çok şükür geçti ikizlerde bu durum çok daha fazla oluyor
Rahatladim canim çok tesekkurler zaten kanama gibi de değil. Kahverengi lekelenme ve fazla surmuyor. InsaAllah sorun olmazz

Benımde oldu 7.8. Hafta ortalama ıkı. Hafta sürdü
Hatta 1 gün kanamamda oldu
Sıkıntı yok dedi doktora gittim. Bebekler iyi demişti. Bosuna stres yapmışım kalbini ferah tut

Bı de galiba erkeklerin daha geç gelisiyomus ciğerleri kızlar doktor bana öyle dedi. Onun ikizlerinden erkek olan girmiş kuvoze hem de kilolu olduğu halde

Benim de oldu hatta 12. Haftaya kadar devam etti, burda saolsunlar beni çok rahatlattilar. Normal diyor doktor, kırmızı pembe kanama olmadığı sürece telaşlanmayın demişti hatta.

Bı de galiba erkeklerin daha geç gelisiyomus ciğerleri kızlar doktor bana öyle dedi. Onun ikizlerinden erkek olan girmiş kuvoze hem de kilolu olduğu halde
Bana doktor kiloya bakma dedi şimdi doğum olsa kilolu olan erkek girer kuvöze dedi kız girmez dedi neden dedim şuan besin ona daha az gituiği için stres altında ve kendini doğuma daha iyi hazırlıyor dedi diğeri ise ekmek elden su gölden deyip yatıyor muş

Kızlar kısmetse biz ne zaman rahatsız. Yani kaçıncı haftadan sonra doğsa da kuvoze girmez. 35 ten sonra girmez mi acaba. Doktor hiç net yanıt vermiyor kendi cocugu 36 da girmiş hep onu söyleyip duruyor
Canım burdan okuduğum kadarıyla hiç belli olmuyor 38de kuvöze giren de var 35te girmeyen de diyorlar. Bebeğin durumuna bağlı sanırım biraz da.

Benim ilk gebeliğimde piyango ikiz vurdu şimdi sizleri okudukça aslında iyi de oluyor beni neyin beklediğini biliyorum. Bunları yaşadıktan sona üçüncü çocuğu düşünmem muhtemelen gebelik çok zor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…