2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ili doğum parası alacaklarsa bebeklerin birini eşim doğursun banane
Tek anestezi tek yara tek ameliyat çift ücret o ne. En son rapor gününe göre fiyatın değiştiğini duyunca sasirdim daha sasirmam diyordum

Ili doğum parası alacaklarsa bebeklerin birini eşim doğursun banane
Tek anestezi tek yara tek ameliyat çift ücret o ne. En son rapor gününe göre fiyatın değiştiğini duyunca sasirdim daha sasirmam diyordum

Belki doğum günü yine bı iyi ki doğdun sürprizi yapıp şaşırtırlar sızı yine

Gerçekten her işlemin tek sadece çıkan ürünün 2 tane olmasından dolayı fırsatçılık yapmaları hoş değil..

Kız mağazada tişört alırken bile ikincisi indirimli bebek bu hastane bana imkanlarını normal doğumun iki katı kullansa eyvallah

Nerde hangi şehirde yapacaksın sen fiyat öğrendiniz mı
Ben tekirdağın ilçesinde doğum yapıcam evime en yakın hastane 25 km. Devlet hastanesinde kadın doğumcu yok mecbur ilçedeki tek özel hastanede doğum yapıcam o da acımaz diye düşünüyorum. Geçen sene 2400 tldi doğum bu sene kaç oldu hiç sormadım daha çok var diye

Aksilik oldu mu oluyor iste
Riske alamazlardi zumrem keyfi dogum kesinlikle yapmazlar icini ferah tut

Kızlar tek tek alıntı yapmadım. Sezeryan oldum çok şükür bebişlerin biri 2900 biri 2750 doğdu gözüme baya büyük geldiler görünce bunlar nereme sığmış dedim bazı aksilikler yaşadım oyuzden ameliyatım çok zor geçti nasıl toparlancam bilmiyorum karnım çok değişik bi hal aldı bebisler çıkınca bide ne yaptıysam süt gelmedi henüz erken heralde

Ay gozunuz aydin. Sagliklari iyi belli ki. 1 gece mi kalacaksiniz hastanede? Siz nasilsiniz? Agri, sanci durumu nasil?

Gözün aydın canım. Yanında dimi.bebisler kuvoze görmediler.

Gözünüz aydın hemencecik iyileşip çıkarsınız inşallah göbeğin de zamanla geçer spinal mi oldun

Çok zam geldi canım bu pandemi ayağına halbuki bu pandemi de millet hep özeli tercih etti fiyat azalacağına 2 kat arttı ben kızını 3 yıl önce 1700 e doğurmuştum aynı hastane şuan 3200

Ay özlem şükür yazdın ya merak ettim ayrıntılı yaz müsait olunca maşallah gayet iyi kiloları senin ultrason doğru çıktı sanırım.

Canım gözün aydın çok şükür kavuştun darisi bizlere inşallah.
Sağlıkla büyüsün, ömürlü olsun evlatların.

Kuvöz ister özel ister devlet olsun ücretsiz diye biliyorum canım ben
Doğru biliyorsun canım ücretsiz çünkü sgk karşılıyor ama benim özel doktorun gittiği iki hastanenin de sgk ile anlaşması yok o yüzden kuvöz parasını hastadan alıyor. Her iki hastane ile görüştüm prosedür bu şekilde dediler .
Bu arada özele giden arkadaşlar ikiz doğum için benden 2 katı ücret alınıyor sizinde öyle mi
2 katı demediler bana ama doktoruna göre fark koyuyor 500 TL den başlıyor fark
Rakam bizim için önemli değil aslında yani 2. Planda 10000 çok iyi benim şu anda düşündüğüm hastane de o civarda zaten . Sıkıntı benim doktorun sgk anlaşmalı hastane ile çalışmaması kuvöz ücreti ve en önemlisi raporları geçersiz
Hiç üzülme canım can sıkıcı bir durum ama telafisi var yeter ki kızlar sağlıkla gelsin öyle düşün. Bu tarz şeyler yerine konulur haklısın bunca yıldan sonra hevesimiz çok en iyisi olsun istiyoruz ama olur inşallah . Ben marangoza yaptırdım çok güzel oldu senin de belki daha iyi olur sıkma canını
Hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüsünler inşallah. Süt gelir daha merak etme. Bu arada isim koydunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…