2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ay insallah sen ne aldin ben ne alcam kismina da geliriz. Gerci ben kendimi tutamadim gecen hafta biraz kiyafet aldim bizim cinsiyetlerdr malum belli artik .
BEN senden daha beterim reflü yataklarını bebek yastıkları biberonlarını aldım bile.Babası da indimli bulunca molfix bez almıs .Ümit hoca her gitmemizde tadını çıkarın lütfen kendinizi kasmayın diyo eşime bez konusunda laf edince bunu vuruyo yüzüme

Oo o zaman ben iyimisim gercekten. Sanirim cumartesiden sonra biraz daha cosabilirim ben islak mendil aldim sleepy insallah kurumaz o zamana

Oo o zaman ben iyimisim gercekten. Sanirim cumartesiden sonra biraz daha cosabilirim ben islak mendil aldim sleepy insallah kurumaz o zamana
Bende alacaktım koliyle eşim kurur diye aldırmadı şimdili 700 tane bezimiz var aaa bi de anne bebek çantası aldım çok tatlıydı dayanamadım 12 yıl beklediim bugünleri rabbime emanet yavrularımız inşallah herşey yolunda gider.

Bebek bezinde alerji yapmicak, cildine uyumlu bezi bulunca stok yapin diyorlar. Aklinda olsun. Islakmendil icin de gecerli tabi bu. Paketleri hic acmazsam bisi olmaz dedim kendimce . Bende bayagi bayagi bakiyorum en azindan alacagim zaman ne alacagimi bileyim diye.

Valla molfix pure soft serisinde memnuniyet fazla aldık bakalım inşallah iyi gelir yavrularıma...

Bugün yüz yüze eğitim başladı ve ben çok zorlandım nefes alamamak bi yanda ayakta kalınca belimin ağrıması bi yanda ve birşey olur mu korkusu bi yanda nasıl geçecek bu 7 hafta

Bugün yüz yüze eğitim başladı ve ben çok zorlandım nefes alamamak bi yanda ayakta kalınca belimin ağrıması bi yanda ve birşey olur mu korkusu bi yanda nasıl geçecek bu 7 hafta
Kıyamam ya zor okul ortamı Allah yardımcın olsun canim

Selam kızlar günlerdir giremedim yazdıklarınız ı okudum çok şükür kimsenin ciddi bir sorunu yok . Benim de bugün kontrolüm vardı çok şükür bir sıkıntı yok cinsiyet öğrendik iki kız geliyor

Bugün kız günü demekki canim

Hayır herhangi bi test yaptırmadım ultrosanda bakmisdi doktorlar ozmn sizinki değişmez. Neden öyle bı test yaptırdınız niçin yapılıyor bilmiyorum
İkizlerde ikili test yanlış çıktığı için doktorumuz bunu tavsiye etti %99.9 doğru sonuç dedi.600 dolara yaptırdık Amerika'ya gitti tahlil.H.sonlari hariç 11.gunde bugün geldi sonuç.Dna lar kromozom incelendiği için sonucun değişeceğini sanmıyorum.Doktorum emin olmadan böyle bilgi vermezdi zaten.Saglikla dogsun hepimizin yavruları.

İkili test niyetine yani ben o testleride yaptırmadım oyuzden bilemedim neyse hayırlısı olsun ya valla kız erkek hiç farketmez sağlıklı dogsunlarda sağ saglim kucağımıza alalimda gerisi hiç mühim degil

Aynen öyle sadece merak bizimkisi.11 yıldan sonra bulmuşum Allah'ım sagsalim kucağıma nasip etsin yeter.
İnşallah burda dogumlarimiz bebeklerimizi paylaşacağız

Esraaa ümit hoca haber verdi şükür testimiz temiz cikmis kızlarım olacak ikisi de kızmış yavrularimin.
Ayyy gozunuz aydin, kizlar geliyor yani. Benim 2 erkek, sizin 2 kiz. Darisi basima merakla bekliyorum bende test sonucumu. Dedikleri 12 gunu bulabiliyordu sonuclar icin, 11. Gunde gelmis. Benimde haftaya sali falan gelir o zaman. Cumartesi randevuya yetismez gibi. Insallah randevudan da guzel haberlerle geliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…