- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
BEN senden daha beterimAy insallah sen ne aldin ben ne alcam kismina da geliriz. Gerci ben kendimi tutamadim gecen hafta biraz kiyafet aldim bizim cinsiyetlerdr malum belli artik.
Oyyy maşallah kuzularımaInsallah 2 tane erkek geliyor.
Oo o zaman ben iyimisim gercekten. Sanirim cumartesiden sonra biraz daha cosabilirimBEN senden daha beterimreflü yataklarını bebek yastıkları biberonlarını aldım bile.Babası da indimli bulunca molfix bez almıs .Ümit hoca her gitmemizde tadını çıkarın lütfen kendinizi kasmayın diyo eşime bez konusunda laf edince bunu vuruyo yüzüme
Bende alacaktım koliyle eşim kurur diye aldırmadı şimdili 700 tane bezimiz varOo o zaman ben iyimisim gercekten. Sanirim cumartesiden sonra biraz daha cosabilirimben islak mendil aldim sleepy insallah kurumaz o zamana
Bebek bezinde alerji yapmicak, cildine uyumlu bezi bulunca stok yapin diyorlar. Aklinda olsun. Islakmendil icin de gecerli tabi bu. Paketleri hic acmazsam bisi olmaz dedim kendimceBende alacaktım koliyle eşim kurur diye aldırmadı şimdili 700 tane bezimiz varaaa bi de anne bebek çantası aldım çok tatlıydı dayanamadım 12 yıl beklediim bugünleri rabbime emanet yavrularımız inşallah herşey yolunda gider.
Valla molfix pure soft serisinde memnuniyet fazla aldık bakalım inşallah iyi gelir yavrularıma...Bebek bezinde alerji yapmicak, cildine uyumlu bezi bulunca stok yapin diyorlar. Aklinda olsun. Islakmendil icin de gecerli tabi bu. Paketleri hic acmazsam bisi olmaz dedim kendimce. Bende bayagi bayagi bakiyorum en azindan alacagim zaman ne alacagimi bileyim diye.
Esraaa ümit hoca haber verdi şükür testimiz temiz cikmis kızlarım olacakOo o zaman ben iyimisim gercekten. Sanirim cumartesiden sonra biraz daha cosabilirimben islak mendil aldim sleepy insallah kurumaz o zamana
Kıyamam yaBugün yüz yüze eğitim başladı ve ben çok zorlandım nefes alamamak bi yanda ayakta kalınca belimin ağrıması bi yanda ve birşey olur mu korkusu bi yanda nasıl geçecek bu 7 hafta
Banada 16. Haftada iki farklı doktor biri kız biri erkek dedi 19. Haftada ikisininde erkek olduğunu öğrendikEsraaa ümit hoca haber verdi şükür testimiz temiz cikmis kızlarım olacakikisi de kızmış yavrularimin.
Verifi testi yaptırdınız mi? Amerika ya testleri gitti ikizlerin o zaman DNA sonuclarindan belli olmuş cinsiyetleriBanada 16. Haftada iki farklı doktor biri kız biri erkek dedi 19. Haftada ikisininde erkek olduğunu öğrendik
Bugün kız günü demekki canimSelam kızlar günlerdir giremedim yazdıklarınız ı okudum çok şükür kimsenin ciddi bir sorunu yok . Benim de bugün kontrolüm vardı çok şükür bir sıkıntı yok cinsiyet öğrendik iki kız geliyor
Oyle canim galibaBugün kız günü demekki canim
Hayır herhangi bi test yaptırmadım ultrosanda bakmisdi doktorlar ozmn sizinki değişmez. Neden öyle bı test yaptırdınız niçin yapılıyor bilmiyorumVerifi testi yaptırdınız mi? Amerika ya testleri gitti ikizlerin o zaman DNA sonuclarindan belli olmuş cinsiyetleri
İkizlerde ikili test yanlış çıktığı için doktorumuz bunu tavsiye etti %99.9 doğru sonuç dedi.600 dolara yaptırdık Amerika'ya gitti tahlil.H.sonlari hariç 11.gunde bugün geldi sonuç.Dna lar kromozom incelendiği için sonucun değişeceğini sanmıyorum.Doktorum emin olmadan böyle bilgi vermezdi zaten.Saglikla dogsun hepimizin yavruları.Hayır herhangi bi test yaptırmadım ultrosanda bakmisdi doktorlar ozmn sizinki değişmez. Neden öyle bı test yaptırdınız niçin yapılıyor bilmiyorum
İkili test niyetine yani ben o testleride yaptırmadım oyuzden bilemedim neyse hayırlısı olsun ya valla kız erkek hiç farketmez sağlıklı dogsunlarda sağ saglim kucağımıza alalimda gerisi hiç mühim degilİkizlerde ikili test yanlış çıktığı için doktorumuz bunu tavsiye etti %99.9 doğru sonuç dedi.600 dolara yaptırdık Amerika'ya gitti tahlil.H.sonlari hariç 11.gunde bugün geldi sonuç.Dna lar kromozom incelendiği için sonucun değişeceğini sanmıyorum.Doktorum emin olmadan böyle bilgi vermezdi zaten.Saglikla dogsun hepimizin yavruları.
Aynen öyle sadece merak bizimkisi.11 yıldan sonra bulmuşum Allah'ım sagsalim kucağıma nasip etsin yeter.İkili test niyetine yani ben o testleride yaptırmadım oyuzden bilemedim neyse hayırlısı olsun ya valla kız erkek hiç farketmez sağlıklı dogsunlarda sağ saglim kucağımıza alalimda gerisi hiç mühim degil
Gerçekten zordu yarın bi de nöbetçiymişim üstüneKıyamam yazor okul ortamı Allah yardımcın olsun canim
Ayyy gozunuz aydin, kizlar geliyor yani. Benim 2 erkek, sizin 2 kiz. Darisi basima merakla bekliyorum bende test sonucumu. Dedikleri 12 gunu bulabiliyordu sonuclar icin, 11. Gunde gelmis. Benimde haftaya sali falan gelir o zaman. Cumartesi randevuya yetismez gibi. Insallah randevudan da guzel haberlerle geliriz.Esraaa ümit hoca haber verdi şükür testimiz temiz cikmis kızlarım olacakikisi de kızmış yavrularimin.