2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Iyi aksamlar hanimlar
Ikiz gebelikte bebekler arasinda ölçüm farkliligi yasadiniz mi? Yani birisi mesela 7+0 ken, digeri 6+3 gibi

Iyi aksamlar hanimlar
Ikiz gebelikte bebekler arasinda ölçüm farkliligi yasadiniz mi? Yani birisi mesela 7+0 ken, digeri 6+3 gibi
Merhaba. Benim 2 tane gittigim doktorum var. Birisi ikisini de ayni ölçüyor. Diger doktorumun ölçümune göre de 3 gün var aralarinda. O kadar da normal sanırım.

Gobeklerde cikma durumlari neler? Benim ozellikle aksamlari bayagi cikmis oluyor. Daha erken ama sabahlari aksama gore daha az.
Canım benim acayip çıktı karnım eşim diyo çok erken şiştin.Sanırım vücuda göre çıkıyo.Bi de iç karın muhabbeti var kimisinin iç karnı olursa geç çıkarmış sanırım benim hiç yoktu önden gidiyoz. çok mutlu oluyorum ama yavrularımla büyüyoz diye.

Son düzenleme:
Iyi aksamlar hanimlar
Benim tüp bebek ve ardışık transfer olmuştum.48 saat ara ile 3.ve 5.gün embriyosu transfer edildi.Ondan dolayı olsa gerek 2 gün fark oluyo aralarında.Doktorum 1 haftadan önce ki farklar çok önemli değil dedi.Gelişimlerini eşitlemek sana bağlı bol su iç ben çok doktordan duydum bunu.Ortalama 4 litre içiyorum transfrden bu yana.

Bende de cikti iste cok degil ama belli. Bazi gunler daha cok cikiyor hatta. Ikiz olmasininda etkisi vardir illa ki. E bi de erkek

Tesekkurle Yesim. Seni facebooktan hatirliyorum masallah 15 haftaya gelmissin bile
Su icmekten bile tiksindim ama zorlayacagim kendimi

Iyi aksamlar hanimlar
Benim de bazen aynı günde çıkıyor bebekler bazı kontrolde bir kaç gün fark oluyor. Ben doktora sorduğumda iki hafta fark olana kadar herhangi bir problem olmaz dedi. Benim biri oğlan biri kız o bile fark ediyor.

Benim factor v leiden homozigot. Oksapar 4000 aksamlari vuruorm. Kanama yasadigin icin ecopirin i kestik komple gecmeden baslatmayacak. Sen ne kullaniisun? Kontrol nasil gecti? Test sonucundan haber var mi?
Ben factor vs bilmiyorum ama 2 gende homozigot diye biliyorum.Benim kontrol 17 si bu c.tesi canım.Ecoprin ve oksapar 4000 kullnıyorum kanamam olduğunda dahi kesmedik.Aynen devam dedi doktorum.
Buarada kan sonucu hala çıkmadı sen h.sonları hariç 15 günü gözden çıkar.Stresten ölcem az kaldı 26 eylülde vermiştim kanı.

Aynen bnde de var iki genim homozigot
Benim factor v leiden homozigot. Oksapar 4000 aksamlari vuruorm. Kanama yasadigin icin ecopirin i kestik komple gecmeden baslatmayacak. Sen ne kullaniisun? Kontrol nasil gecti? Test sonucundan haber var mi?
Kızlar benimde faktör5 heterizigot ve mthfr homozigor şuan bende 0,4 oskapar ve coraspirin kullanıyorum tabi yetecekmi diyede endişeleniyorum çoğu kez.siz bunun için ekstra hematologla takipli gidiyormusunuz? Ben takipteyim bakalım doktorum yeniden dozları ayarlayabilir çünkü bu hastalık ciddi bir hastalık özellikle hamşlelik ve sonrası patlak veriyor.

Ben doktoruma geçenlerde sordum yeterli geliyo mudur diye yeter yeter sorun olmaz dedi.Zaten hekimliği çok titiz riske atmazdı diye düşünüyorum.Hematolog ne dedi sana?Genelde tüp bebek deyince diğer doktorlar pek karışmak istemiyo tedavilerimize.

Prof dr reyhan küçükkayaya tüp bebek doktorum hamile kalınca yönlendirdi. Ben ona güvenirim bir tek dedi. Başta 0,4 yeter diyordu ama şimdi yetmeyebilirmiş. Keza bana transferden bir ay önce başladı iğneye ve tuttu çokşükür ikiside.benim ilk test homozigottu reyhan hoca heryerimi kontrol etti uzunca sohbet etti geçmişi yaşantımı vs sordu bana sen homozigot olamazsın ve testimi tekrar ettidi kafama göre dozu arttırırsam budefa fazla dozdan düşük yaparsın önce emin olalım dedi. bende kadın dalgamı geçiyor gen testi değişmezki dedim neyse gittim yaptım budefa heterizigot çıktı sonra akbinde testi lab yeniden tekrarlattı gene heterizigot çıktı. Yani heterizigotmuşum. Yeni Çıktı sonucum bu hafta yok haftaya gidecem görüşmeye.bu arada ben doğal yolla hamile kalıp iki aylıkkrn düşük yapmıştım ama iğne ilaç kullanmıyordum çünkü durumumu bilmiyordum ozaman. Ama ben düşüğümden sonra 7 aydır bu hastalığı araştırıyorum. Çok dıkı takipte olmak lazım hamilelikte. Yani hamile olduğuma bile çok sevinemiyorum korkularla yaşıyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…