- 5 Mart 2018
- 641
- 578
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
İnşallah canım benim.H.sonlari hariç tam 11.gunde geldi seninde temiz çıkacak Allah'ın izniyle.Ayyy gozunuz aydin, kizlar geliyor yani. Benim 2 erkek, sizin 2 kiz. Darisi basima merakla bekliyorum bende test sonucumu. Dedikleri 12 gunu bulabiliyordu sonuclar icin, 11. Gunde gelmis. Benimde haftaya sali falan gelir o zaman. Cumartesi randevuya yetismez gibi. Insallah randevudan da guzel haberlerle geliriz.
Ben 16/17 de hissetmeye başlamıştım. Birini çok çok az hissediyorum diğerinin tekmeleri dışardan görülüyor çok zayıfım belki onun etkisi vardırBebeklerini hisseden var mi hic aramizda? Cok erken daha ama ikiz ya belki erken hissederiz bir umut
Bebekler kendi çapında sağlıklı ise sorun olmaz zamanla kapatır bizim ilk zamanlar bir haftaydi sonra 4 güne düştü şimdi 3 ama önemli değil önemli olan her iki bebeğin sağlıkla devam etmesi birisi daha minyon diyorum:)Iyi aksamlar hanimlar
Ikiz gebelikte bebekler arasinda ölçüm farkliligi yasadiniz mi? Yani birisi mesela 7+0 ken, digeri 6+3 gibi
Canım ya ben de de heyecan ile bekliyorum ama doktor bugün bana ikiz daha geç hissedilir ikisi ayrı ayrı küçük olduğu için tek bebek daha iri olduğu için tekmeleri kuvvetli olabilir dedi .Gerçi ben her kıpırtı yi onlar sanıyorumBebeklerini hisseden var mi hic aramizda? Cok erken daha ama ikiz ya belki erken hissederiz bir umut
Ayy hadi ya ben yine erken hissederim diyorumCanım ya ben de de heyecan ile bekliyorum ama doktor bugün bana ikiz daha geç hissedilir ikisi ayrı ayrı küçük olduğu için tek bebek daha iri olduğu için tekmeleri kuvvetli olabilir dedi .Gerçi ben her kıpırtı yi onlar sanıyorum
Benimde haftaya sali tam 11. Gun oluyor. Ben pazartesi yoklarim bakalim nolmusİnşallah canım benim.H.sonlari hariç tam 11.gunde geldi seninde temiz çıkacak Allah'ın izniyle.
15 haftanın bitiminde hissetmeye başladım dün başladılarCanım ya ben de de heyecan ile bekliyorum ama doktor bugün bana ikiz daha geç hissedilir ikisi ayrı ayrı küçük olduğu için tek bebek daha iri olduğu için tekmeleri kuvvetli olabilir dedi .Gerçi ben her kıpırtı yi onlar sanıyorum
Hissettigin sey ne tam olarak? Bende ne gelecegini hic bilmedigimden anlar miyim acaba diyorum15 haftanın bitiminde hissetmeye başladım dün başladılar
Umit hoca bana en son gitmemde 16.haftaya hissetmeye başlarsın demişti.Oltaya balık geldiğinde nasıl vurur tık tık eder ilk öyle içten hissedersin diye tarif etmişti.Tamda oyle olmaya başladı.İcten çok derinden hissediyorum.Hissettigin sey ne tam olarak? Bende ne gelecegini hic bilmedigimden anlar miyim acaba diyorum
Insallah bende hissetmeye baslarim en kisa zamandaUmit hoca bana en son gitmemde 16.haftaya hissetmeye başlarsın demişti.Oltaya balık geldiğinde nasıl vurur tık tık eder ilk öyle içten hissedersin diye tarif etmişti.Tamda oyle olmaya başladı.İcten çok derinden hissediyorum.
Ay ne güzel inşallah ben de erkenden hissederim merak ediyorum15 haftanın bitiminde hissetmeye başladım dün başladılar
Ay canım çok haklısın ben de aynı öyle diyorum her randevuya kadar yüreğim ağzımda bekliyorum. Az kaldı insllah ikimiz aynı gidiyoruz:)Ayy hadi ya ben yine erken hissederim diyorumhissetsek artik da telaslarimiz azalsa en azindan hareket ettigi muddetce iyi diyebilsek boyle doktordan doktora anca. Bekle randevu gelsin diye.
Özellikle yemek yediğim zaman basliyolarAy ne güzel inşallah ben de erkenden hissederim merak ediyorum
Selam kızlar ben de ikiz anne adayıyım. Benim de 16-17lerde pıt pıt hareketler hissediyordum ama gaz sancısı mı bebek hareketimi anlayamıyordum 19.haftada şiddetli şekilde hissetmeye başladım :)Bebeklerini hisseden var mi hic aramizda? Cok erken daha ama ikiz ya belki erken hissederiz bir umut
Siz masallah 22’lere gelmissiniz. 14-15 haftakikere onerileriniz var mi? Arada umitsizlige kapiliyorum. Nasil olduklarini bilemedigim icin, iyiler mi acaba diye tereddutlerim cok oluyor. Siz buhaftalarda neler yasadinizSelam kızlar ben de ikiz anne adayıyım. Benim de 16-17lerde pıt pıt hareketler hissediyordum ama gaz sancısı mı bebek hareketimi anlayamıyordum 19.haftada şiddetli şekilde hissetmeye başladım :)
3-4 gun iyiydim. 2 gundur benim de sabah ogurmelerim geldi. Bu sabah 2 atak geldi hatta. Nerdeyse hala da bulantili bir midem var.Bulantı ilacını bırakma çabalarım çok zor geçiyordoktorum ve eşim ısrarla yeter diyor ama daha ilk günden banyoda buldum kendimi
Ben 6. Haftadan beri ilaç kullanıyorum cumartesi günü doktorum artık yeter dedi ama sürekli bulantı hissi rahatsız ediyor insanı3-4 gun iyiydim. 2 gundur benim de sabah ogurmelerim geldi. Bu sabah 2 atak geldi hatta. Nerdeyse hala da bulantili bir midem var.