2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ayyy gozunuz aydin, kizlar geliyor yani. Benim 2 erkek, sizin 2 kiz. Darisi basima merakla bekliyorum bende test sonucumu. Dedikleri 12 gunu bulabiliyordu sonuclar icin, 11. Gunde gelmis. Benimde haftaya sali falan gelir o zaman. Cumartesi randevuya yetismez gibi. Insallah randevudan da guzel haberlerle geliriz.
İnşallah canım benim.H.sonlari hariç tam 11.gunde geldi seninde temiz çıkacak Allah'ın izniyle.🤲🏻

Iyi aksamlar hanimlar
Ikiz gebelikte bebekler arasinda ölçüm farkliligi yasadiniz mi? Yani birisi mesela 7+0 ken, digeri 6+3 gibi
Bebekler kendi çapında sağlıklı ise sorun olmaz zamanla kapatır bizim ilk zamanlar bir haftaydi sonra 4 güne düştü şimdi 3 ama önemli değil önemli olan her iki bebeğin sağlıkla devam etmesi birisi daha minyon diyorum:)

Bebeklerini hisseden var mi hic aramizda? Cok erken daha ama ikiz ya belki erken hissederiz bir umut 😂😂
Canım ya ben de de heyecan ile bekliyorum ama doktor bugün bana ikiz daha geç hissedilir ikisi ayrı ayrı küçük olduğu için tek bebek daha iri olduğu için tekmeleri kuvvetli olabilir dedi .Gerçi ben her kıpırtı yi onlar sanıyorum 😂

Canım ya ben de de heyecan ile bekliyorum ama doktor bugün bana ikiz daha geç hissedilir ikisi ayrı ayrı küçük olduğu için tek bebek daha iri olduğu için tekmeleri kuvvetli olabilir dedi .Gerçi ben her kıpırtı yi onlar sanıyorum 😂
Ayy hadi ya ben yine erken hissederim diyorum 😂 hissetsek artik da telaslarimiz azalsa en azindan hareket ettigi muddetce iyi diyebilsek 😀😊 boyle doktordan doktora anca. Bekle randevu gelsin diye.

15 haftanın bitiminde hissetmeye başladım dün başladılar 🥰

Hissettigin sey ne tam olarak? Bende ne gelecegini hic bilmedigimden anlar miyim acaba diyorum
Umit hoca bana en son gitmemde 16.haftaya hissetmeye başlarsın demişti.Oltaya balık geldiğinde nasıl vurur tık tık eder ilk öyle içten hissedersin diye tarif etmişti.Tamda oyle olmaya başladı.İcten çok derinden hissediyorum.🥰

Umit hoca bana en son gitmemde 16.haftaya hissetmeye başlarsın demişti.Oltaya balık geldiğinde nasıl vurur tık tık eder ilk öyle içten hissedersin diye tarif etmişti.Tamda oyle olmaya başladı.İcten çok derinden hissediyorum.🥰
Insallah bende hissetmeye baslarim en kisa zamanda 😊 bazen acaba mi dedigim seyler oluyor ama gaz hareketi mi, yoksa benimkiler mi ona emin olamiyorum. Sanirim daha degillerdir.

Ayy hadi ya ben yine erken hissederim diyorum 😂 hissetsek artik da telaslarimiz azalsa en azindan hareket ettigi muddetce iyi diyebilsek 😀😊 boyle doktordan doktora anca. Bekle randevu gelsin diye.
Ay canım çok haklısın ben de aynı öyle diyorum her randevuya kadar yüreğim ağzımda bekliyorum. Az kaldı insllah ikimiz aynı gidiyoruz:)

Gecen bir sey okudum. Biz hareket ederken onlar uyurmus, hareket halinde artii ne sivisiysa korumaknicin daha yavas dolasirmis, o uyuturnus. Biz yatarken hizli dolasim oldugu icin de uyanirlarmis. O yuzden biz dinlenirken dsha cok hissedermisiz.

Bebeklerini hisseden var mi hic aramizda? Cok erken daha ama ikiz ya belki erken hissederiz bir umut 😂😂
Selam kızlar ben de ikiz anne adayıyım. Benim de 16-17lerde pıt pıt hareketler hissediyordum ama gaz sancısı mı bebek hareketimi anlayamıyordum 19.haftada şiddetli şekilde hissetmeye başladım :)

Bulantı ilacını bırakma çabalarım çok zor geçiyor 😔 doktorum ve eşim ısrarla yeter diyor ama daha ilk günden banyoda buldum kendimi

Selam kızlar ben de ikiz anne adayıyım. Benim de 16-17lerde pıt pıt hareketler hissediyordum ama gaz sancısı mı bebek hareketimi anlayamıyordum 19.haftada şiddetli şekilde hissetmeye başladım :)
Siz masallah 22’lere gelmissiniz. 14-15 haftakikere onerileriniz var mi? Arada umitsizlige kapiliyorum. Nasil olduklarini bilemedigim icin, iyiler mi acaba diye tereddutlerim cok oluyor. Siz buhaftalarda neler yasadiniz 😊

X