- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #5.161
Gun gun agirlasiyoruz ama bebisler buyuyo oyle dusunup rahatliyorum belki de diyorum bebisler buyudugu icin sertlesme oluyo karnimdaBenim hedef de öyleydi di @Aslimuu93 35+ da doğurunca benim de 35 i doldurmakama kızlar bugün baya kötü geçti. Neren ağrıyor derseniz cevap yok. Ama bu ağırlık nefes alamama hareket edememe beni mahvetti.
Bazı günler öyle oluyor canım haftan itibari ile normal bebeklerin duruşu büyümesi normal öyle olmasıBenim hedef de öyleydi di @Aslimuu93 35+ da doğurunca benim de 35 i doldurmakama kızlar bugün baya kötü geçti. Neren ağrıyor derseniz cevap yok. Ama bu ağırlık nefes alamama hareket edememe beni mahvetti.
Aynı. Hele o sabah ezanında mutlaka ayaktayım. Neyse bak en azından normalmişBende uykusuzluk çok yaşıyorum 12/1 gibi zar zor yatıp 3 te geri kalkıyorum sabahliyorum.Gunduz de uyuyayım diyorum yine aynısı
Eskiden sağ tarafta aslanın bası olurdu. Severdim okşardım öyle rahatsız etmezdi. Simdi başının çok ağır geldiğini hissediyorum. Karnimda yer kalmadı sanki. Böyle her bir cm i dolu gibi hissediyorum. Nolur sağlıklı olsunlar sağlıklı doğsunlar. Bunlara değsin. Birde kendi banyon vardı kapısı dar. Bir insan 1 günde kapıdan geçemez mı ya? Yanı 1 gün. 24 saat oldu olmadı artık kapıdan geçmiyor benim karnım.Gun gun agirlasiyoruz ama bebisler buyuyo oyle dusunup rahatliyorum belki de diyorum bebisler buyudugu icin sertlesme oluyo karnimda
Öyle canım. Doktor da ne desem normal diyor ama bu nasıl normal olabilir. Beni dün gör nasıl rahattım. Bugün gör sanırsın doğuma gireceğim 10 dk ya. Soruyorum yaşadığım herşey çok normal. Yanı 18 ay askerlik yapanlar benim gibi şafak saymadı. Tek gebe olan arkadaslarlar konuşuyoruz bana doğum korkusu diyorlar yeminle gülüyorum ya. Düşünsenize yani şu günler gitmiş biz 36. Haftaya gelmişiz kim korkar doğumdan. Ne rahat gebelikleri var ki doğumdan korkuyorlar.Bazı günler öyle oluyor canım haftan itibari ile normal bebeklerin duruşu büyümesi normal öyle olması
Ah inşallah 1.5 ayı da atlatsam sagsalim diyorum hep öyle dua ediyorumAynı. Hele o sabah ezanında mutlaka ayaktayım. Neyse bak en azından normalmiş
Eskiden sağ tarafta aslanın bası olurdu. Severdim okşardım öyle rahatsız etmezdi. Simdi başının çok ağır geldiğini hissediyorum. Karnimda yer kalmadı sanki. Böyle her bir cm i dolu gibi hissediyorum. Nolur sağlıklı olsunlar sağlıklı doğsunlar. Bunlara değsin. Birde kendi banyon vardı kapısı dar. Bir insan 1 günde kapıdan geçemez mı ya? Yanı 1 gün. 24 saat oldu olmadı artık kapıdan geçmiyor benim karnım.
Öyle canım. Doktor da ne desem normal diyor ama bu nasıl normal olabilir. Beni dün gör nasıl rahattım. Bugün gör sanırsın doğuma gireceğim 10 dk ya. Soruyorum yaşadığım herşey çok normal. Yanı 18 ay askerlik yapanlar benim gibi şafak saymadı. Tek gebe olan arkadaslarlar konuşuyoruz bana doğum korkusu diyorlar yeminle gülüyorum ya. Düşünsenize yani şu günler gitmiş biz 36. Haftaya gelmişiz kim korkar doğumdan. Ne rahat gebelikleri var ki doğumdan korkuyorlar.
Baslari ciddi baski yapiyor evet canim onu ben de yogun hissediyorum dogum korkusu yok ki bizde 36yi gorsunler insallah hepimizin bebisleri dogum Allahin izniyle guzelce olur insallah hepimizin hamilelikte duasi bu suanAynı. Hele o sabah ezanında mutlaka ayaktayım. Neyse bak en azından normalmiş
Eskiden sağ tarafta aslanın bası olurdu. Severdim okşardım öyle rahatsız etmezdi. Simdi başının çok ağır geldiğini hissediyorum. Karnimda yer kalmadı sanki. Böyle her bir cm i dolu gibi hissediyorum. Nolur sağlıklı olsunlar sağlıklı doğsunlar. Bunlara değsin. Birde kendi banyon vardı kapısı dar. Bir insan 1 günde kapıdan geçemez mı ya? Yanı 1 gün. 24 saat oldu olmadı artık kapıdan geçmiyor benim karnım.
Öyle canım. Doktor da ne desem normal diyor ama bu nasıl normal olabilir. Beni dün gör nasıl rahattım. Bugün gör sanırsın doğuma gireceğim 10 dk ya. Soruyorum yaşadığım herşey çok normal. Yanı 18 ay askerlik yapanlar benim gibi şafak saymadı. Tek gebe olan arkadaslarlar konuşuyoruz bana doğum korkusu diyorlar yeminle gülüyorum ya. Düşünsenize yani şu günler gitmiş biz 36. Haftaya gelmişiz kim korkar doğumdan. Ne rahat gebelikleri var ki doğumdan korkuyorlar.
Sorma canım ya benim de aynısı bir de işe gitmiyorum ya acaba ondan mı diyorum. Artık gece kalkınca saate bakmaya korkar oldumBende uykusuzluk çok yaşıyorum 12/1 gibi zar zor yatıp 3 te geri kalkıyorum sabahliyorum.Gunduz de uyuyayım diyorum yine aynısı
Evet canim uyku problemi bende de var dalamiyorum uykuya bi turlu. Agri da oluyor bu ara ama hepsi guzel anilar olarak kalacak insallahSelam kızlar nasılsınız? Ben de uyku sorunu yaşıyorum. Sürekli uyanıyorum. Bir sağa bir sola dönüp.duruyorim. saate bakıyorum sabah.olsun diye dua ediyorum. Akşamları uyuyana kadar çok gergin karnım oturamiyorum bile çok zorlanıyorum.bebeklerin eli kolu ayağı her yeri karnımın bir yerine batıyor gibi. Bugüne şükür yine de. 35 e bu gelsek bu ağrılara dayanırız.
Dun benim o kadar cok oldu ki canim karnim futbol topu sertliginde ve buyuklugunde toplandi ortayaTek gebelik yaşayanlar ne rahat yaşamış biz iki bebiş taşıyınca şikayetlerimizde hep iki katı oluyo yatınca uyucam ama yatınca karnım sertleşiyo bebekler bi yere toplanıyo yatamıyosunki az kaldı bakalım artık şafak sayıyorum
Bilirim canım benimde çok oluyo bazen görüntü korkutuyo pozisyon stres sıkıntı daha çok arttırıyor onu farkettim bide sürekli oturmucanDun benim o kadar cok oldu ki canim karnim futbol topu sertliginde ve buyuklugunde toplandi ortaya
Benimde sağ kaburgam aşırı çok ağrıyodu resmen orayı kırıyodu bebek kanala girince çok rahatladım ozmn geçtiKızlar kızlar.... 30. Haftayı dolduruyorum.iki gündür bir kaburga ağrısıdır... Sırtıma da aşırı yansıyor. Oğlum sanırım kaburgamin üstüne taht kurduyok mu bu derde bir çare? Uykusuzluğu da geçti bu acı
Amin canım inşallah bebişleri kucagımıza alalım bu sıkıntıların hepsini unutucazBu arada bu benim ikinci gebeliğim. İlki 6 yıl önceydi. Bir oğlum oldu. Ay ne rahat hamileydim Allah'ım. Zerre ağrı acı yok. Bir tek son ayda bel ağrım oldu o da aşırı yemekten 30 kilo aldığım için oldu. Şimdi ne yemek yiyebiliyorum ne yatabiliyorum ne yuruyebiliyorum.. Allah'ım karşılığını en güzel şekilde versin inşallah.. sağlıkla sihhatle harika evlatlar edinelim inşallah.
Yine ayni uyandim futbol topu gibi ve agrim var bakalim insallah gecerBilirim canım benimde çok oluyo bazen görüntü korkutuyo pozisyon stres sıkıntı daha çok arttırıyor onu farkettim bide sürekli oturmucan
Ah canım benim ya ağrın kasıklarda mı nasıl oluyorYine ayni uyandim futbol topu gibi ve agrim var bakalim insallah gecer
Çok geçmiş olsun inşallah düzelir ...sana bakacak biri var mı...?Günaydın kızlar. Benim dün berbat geçti. Bugün bir nebze daha iyi kalktım. Sağ taraftaki bebeğin bası çok sagda ayağa kalkınca oturunca daha çok bastırıyor saga. Sanırım bundan böyle yatarak geçireceğiz süreci.
Bi müddet sonra yatamıyosunda bebekler bi tarafa toplanıp ağırlık yapıyor çünküGünaydın kızlar. Benim dün berbat geçti. Bugün bir nebze daha iyi kalktım. Sağ taraftaki bebeğin bası çok sagda ayağa kalkınca oturunca daha çok bastırıyor saga. Sanırım bundan böyle yatarak geçireceğiz süreci.