2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Maşallah canım ya darısı bize inşallah uykusuz gecelerde biz de doğurunca yazışırız grupta artık

Neden bu işlem yapılıyor canım kordondan kan alınıp mı yapılıyor dualarım sizinle

Fetal dna temizse hiç korkma canım ya olsa bir şeyler çıkardı

Valla kuzum birgün çok iyiyim birgün diyorum bugün doğuracam inan hepimiz öyleyiz kolay değil birden kalkamıyoruz hareketsiz kalıyoruz
Ağrıların mi var canım? Bugün bi hava alalım diye markete kadar gittik tüm ağırlık kasıklarıma indi sanki.Eve gelip uzanınca geçti şükür

dualarimiz seninle, iyi haberler alirsin canim insallah kisa zamanda, iyi dusun iyi cikacak hayirlisiylayuzde yuzdu degil mi kordonsentezin guvenilirligi, icin tamamen rahat etmis olur canim
İnşallah canım evet kordonsentez güvenilir bir yol umarım temiz gelir sonuç

Öyle canım her şey normal gidip Allah korusun doğumda bir şey olabliyor Rabbim hepimizi evlatlarına sağlıkla kavuştursun inşallah

Fetal dna temizse hiç korkma canım ya olsa bir şeyler çıkardı
umarım canım ama insan başına gelmeyince bilmiyor genetik doktoru fetal dna testi hiçbir anlam ifade etmiyor tüp bebek doktorları neden yaptırıyor anlamış değilim dedi. Bakalım kime inanacagimizi şaşırdık orda sadece down sendromuna bakılıyor gibi dedi. Şimdi daha kapsamlı bir tarama yapılacak umarım sonu iyi olur

İyi olacağını hissediyorum canım

Ağrım yok kuzum şükür ama çok çabuk yoruluyorum nefes darlığım oluyor iki merdiven çıksam kesiliyorum
Aynısı bende de var ne zamandır.Dun muayeneye girdim nefes nefese, doktorum asansör kullan zor nefes aliyosun dedi.Cabuk yorulma 10 dk ayakta dursam veya yurusem kasık ağrısı başlaması vs.hepimiz aynı durumdayiz buna şükür az kaldı dogumumuza.

Aynen canım şükür az kaldı 15 şubatı atlatayım bir diyorum doktor 34 ü hedef koyunca ona taktım

Canım hep güzel düşün olur mu? Ben kötü bir sonuç alacağını düşünmüyorum. Muhtemelen tedbir amaçlıdır doktorunun bu testi yapması. Artık doktorlar çok tedbirli hiç bir durumu şansa bırakmak istemiyorlar. Bir de tüp bebek ve geldiğimiz haftalar malum riske atmayalım diye düşünüyorlar. İçin hep ferah olsun.

Kızlar Aslı'nın bahsettiği kaşık biberonu ben de geçenlerde ebebek ten aldım. Öneren baya olmuştu. Emme refleksi zayıf olacağını düşünerek aldım ben de. 40 lira gibi bir şeydi

İnşallah canım hayatta herşey hepimiz için sağlıkla hayırlısı olsun diyoruz artık

Bende uykusuzluk çok yaşıyorum 12/1 gibi zar zor yatıp 3 te geri kalkıyorum sabahliyorum.Gunduz de uyuyayım diyorum yine aynısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…