2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Çok şükür canım adepte olmaya çalışıyoruz birbirimize 😍😍 Sezeryan ağrılarım olmasa daha iyi olacak ona inanıyorum. İnşallah bugünler de geçecek sen nasılsın kuzum? Sizler nasılsınız kızlar? İnanın telefonu elime almaya bile vaktim olmuyor 😑😑 size en büyük tavsiyem şimdiden almayan varsa süt sağma makinesi alsın ben iyi ki almışım malum erken doğum olunca kiloları iyi olsa da emme refleksleri zayıf ben de sütüm artsın diye sağıyorum ve mutlaka kaşık biberon alın. Ben almamıştım bilmiyordum öyle bir biberonu hemşireler söyledi. Sağdığım sütleri o biberonla veriyorum normal biberon asla verme dedi çocuk doktoru da. Aklınızda olsun.. yarın ilk kontrolümüz var kuzularımla❤️
Maşallah canım ya darısı bize inşallah uykusuz gecelerde biz de doğurunca yazışırız grupta artık 😂

Günaydın kızlar nasılsınız. Dua istiyorum hepinizden. Yarın bebeklerden biri için kordonsentez işlemi yapılacak doktorun şüphelendiği durumlar var genetik tarama yapılacak dua edin sorunsuz geçsin sonuçlar temiz gelsin 😌
Neden bu işlem yapılıyor canım kordondan kan alınıp mı yapılıyor dualarım sizinle

Yok kuzum yeşim ile özelden konuşmuş olabilir buraya mı yazdım hatırlamıyorum. Ayrıntılı ultrasonda doktorumuz kızlardan birinin beyninde bir yeri tam sınırda ölçtüm ama önemli değil bu haftalarda olabiliyor çok küçük büyüdükçe toparlar demişti. O yüzden biz hiç üzerinde durmadık sonra 3 hafta sonraki kontrolde kendi doktorumuz büyüme var ama hala alt sınırda dedi . Sıkı takip edelim dedi her muayenede aynı şeyi gördü artık emin olmak için genetik bir tarama yapalım dedi. Daha önce fetal dna verifi testleri temiz çıkmıştı ama kendi doktorum dahil danıştığım diğer 6 doktor ki bunlardan biri genetik doktoru bu testlerin aslında hiçbir önemi olmadığını olası bir şüphe durumunda geçerliliğini kaybettiğini asıl taramanın bebeğin kanı ile yapılması gerektiğini söyledi. Hep öteledim ama belirsizlik ve şüphe daha kötü yaptırıp rahatlamak istiyorum .
Fetal dna temizse hiç korkma canım ya olsa bir şeyler çıkardı

Valla kuzum birgün çok iyiyim birgün diyorum bugün doğuracam inan hepimiz öyleyiz kolay değil birden kalkamıyoruz hareketsiz kalıyoruz
Ağrıların mi var canım? Bugün bi hava alalım diye markete kadar gittik tüm ağırlık kasıklarıma indi sanki.Eve gelip uzanınca geçti şükür

Rabbim yardımcınız olsun canım inşallah çok güzel gelecek sonuç bana doktorum bebekleri kucagına alıp eve gidene kadar hep bi risk vardır demişti hamilelik böyle bişey kapalı kutu ne oldugunu bilmiyoruz çok şükür buzamana kadar gelmişsin inşallah bi sıkıntı çıkmayacak dualarımız seninle

Çok şükür canım olan bitenden bizide haberdar et 😊
Öyle canım her şey normal gidip Allah korusun doğumda bir şey olabliyor Rabbim hepimizi evlatlarına sağlıkla kavuştursun inşallah

Fetal dna temizse hiç korkma canım ya olsa bir şeyler çıkardı
umarım canım ama insan başına gelmeyince bilmiyor genetik doktoru fetal dna testi hiçbir anlam ifade etmiyor tüp bebek doktorları neden yaptırıyor anlamış değilim dedi. Bakalım kime inanacagimizi şaşırdık orda sadece down sendromuna bakılıyor gibi dedi. Şimdi daha kapsamlı bir tarama yapılacak umarım sonu iyi olur

umarım canım ama insan başına gelmeyince bilmiyor genetik doktoru fetal dna testi hiçbir anlam ifade etmiyor tüp bebek doktorları neden yaptırıyor anlamış değilim dedi. Bakalım kime inanacagimizi şaşırdık orda sadece down sendromuna bakılıyor gibi dedi. Şimdi daha kapsamlı bir tarama yapılacak umarım sonu iyi olur
İyi olacağını hissediyorum canım

Ağrım yok kuzum şükür ama çok çabuk yoruluyorum nefes darlığım oluyor iki merdiven çıksam kesiliyorum
Aynısı bende de var ne zamandır.Dun muayeneye girdim nefes nefese, doktorum asansör kullan zor nefes aliyosun dedi.Cabuk yorulma 10 dk ayakta dursam veya yurusem kasık ağrısı başlaması vs.hepimiz aynı durumdayiz ☺️buna şükür az kaldı dogumumuza.

Aynısı bende de var ne zamandır.Dun muayeneye girdim nefes nefese, doktorum asansör kullan zor nefes aliyosun dedi.Cabuk yorulma 10 dk ayakta dursam veya yurusem kasık ağrısı başlaması vs.hepimiz aynı durumdayiz ☺️buna şükür az kaldı dogumumuza.
Aynen canım şükür az kaldı 15 şubatı atlatayım bir diyorum doktor 34 ü hedef koyunca ona taktım 😂

Günaydın kızlar nasılsınız. Dua istiyorum hepinizden. Yarın bebeklerden biri için kordonsentez işlemi yapılacak doktorun şüphelendiği durumlar var genetik tarama yapılacak dua edin sorunsuz geçsin sonuçlar temiz gelsin 😌
Canım hep güzel düşün olur mu? Ben kötü bir sonuç alacağını düşünmüyorum. Muhtemelen tedbir amaçlıdır doktorunun bu testi yapması. Artık doktorlar çok tedbirli hiç bir durumu şansa bırakmak istemiyorlar. Bir de tüp bebek ve geldiğimiz haftalar malum riske atmayalım diye düşünüyorlar. İçin hep ferah olsun. 🙏🧿

Kızlar Aslı'nın bahsettiği kaşık biberonu ben de geçenlerde ebebek ten aldım. Öneren baya olmuştu. Emme refleksi zayıf olacağını düşünerek aldım ben de. 40 lira gibi bir şeydi

Canım hep güzel düşün olur mu? Ben kötü bir sonuç alacağını düşünmüyorum. Muhtemelen tedbir amaçlıdır doktorunun bu testi yapması. Artık doktorlar çok tedbirli hiç bir durumu şansa bırakmak istemiyorlar. Bir de tüp bebek ve geldiğimiz haftalar malum riske atmayalım diye düşünüyorlar. İçin hep ferah olsun. 🙏🧿
İnşallah canım hayatta herşey hepimiz için sağlıkla hayırlısı olsun diyoruz artık

Benim hedef de öyleydi di Aslimuu93 Aslimuu93 35+ da doğurunca benim de 35 i doldurmak 🥰 ama kızlar bugün baya kötü geçti. Neren ağrıyor derseniz cevap yok. Ama bu ağırlık nefes alamama hareket edememe beni mahvetti.
Bende uykusuzluk çok yaşıyorum 12/1 gibi zar zor yatıp 3 te geri kalkıyorum sabahliyorum.Gunduz de uyuyayım diyorum yine aynısı

X