- 29 Haziran 2010
- 1.129
- 598
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #5.181
Valla daha kötü oluyormuş ama olsun yeter ki sagliklinolsunlar. Var çok şükür eşim akşamları annem ablam gündüz yanımdalar. Zaten yoksa mümkün değil. Aynı pozisyonda oturup kahvaltı yapmak bile zor artık.Çok geçmiş olsun inşallah düzelir ...sana bakacak biri var mı...?
Desene bu daha iyi günlerBi müddet sonra yatamıyosunda bebekler bi tarafa toplanıp ağırlık yapıyor çünkü
Evet kuzu kasik ve karinda oluyor. Gecerdi agri gecmiyor doktora gidicem sanirimAh canım benim ya ağrın kasıklarda mı nasıl oluyor
Sagol canim amin sonu tatli olsun da acisina da raziyiz verene cok sukurGünaydın kızlarMasalim01 geçmiş olsun inşallah geçecek ... rabbim inşallah yardımcınız olsun
Allah yardimcin olsun canim zor haftalara girdikGünaydın kızlar. Benim dün berbat geçti. Bugün bir nebze daha iyi kalktım. Sağ taraftaki bebeğin bası çok sagda ayağa kalkınca oturunca daha çok bastırıyor saga. Sanırım bundan böyle yatarak geçireceğiz süreci.
Duam seninle kuzum gidersen yazEvet kuzu kasik ve karinda oluyor. Gecerdi agri gecmiyor doktora gidicem sanirim
Sagol canim amin sonu tatli olsun da acisina da raziyiz verene cok sukur
Allah yardimcin olsun canim zor haftalara girdik
Sonuç ne zaman çıkacak canım.Allahinn izniyle sonuç belli,senin feraha çıkmak için soruyorum.Selam kızlar . Ağrısı olan arkadaşlarım geçmiş olsun rutin ağrılar olsun.
Ben işlemimi oldum bebekten kan aldılar çok şükür işlem rahat geçti inşallah sonuçlar da temiz gelir . Dua eden herkesten Allah razı olsun
Bebekden nasıl kan alıyorlar suyundan örnek alıyorlar öylemi birde ücreti ne kadar acabaSelam kızlar . Ağrısı olan arkadaşlarım geçmiş olsun rutin ağrılar olsun.
Ben işlemimi oldum bebekten kan aldılar çok şükür işlem rahat geçti inşallah sonuçlar da temiz gelir . Dua eden herkesten Allah razı olsun
Birde neyden şüphelendiler de kan aldılar acabaSelam kızlar . Ağrısı olan arkadaşlarım geçmiş olsun rutin ağrılar olsun.
Canım gittin mi? Içın rahatlasın git girmediysen.Evet kuzu kasik ve karinda oluyor. Gecerdi agri gecmiyor doktora gidicem sanirim
Sagol canim amin sonu tatli olsun da acisina da raziyiz verene cok sukur
Allah yardimcin olsun canim zor haftalara girdik
Hadi Allah hayırlısıyla sağlıklı sonuçlar nasip etsin. Sakin ol biz riskli gebelik diye böyle panik yapıyoruz inanıyorum ben hiçbirşey çıkmayacak şu haftalarda kendini uzdugunle kalacaksın motivasyonunu yüksek tut. Bana 5. Haftada kalbi yavaş atıyor haftaya geldiğimizde düşer bu bebek dediler. Kesin dedi gibi birde. Üstüne de ekledi düşerken sağlıklı olan da gidebilir diye. Bak ne oldu? Allah büyük. O düşer dediği diğerini geçti ama ben o 10 gün kendimi yedigimle kaldım. Yazık ne stres oldu hem çocuklar hem ben.Selam kızlar . Ağrısı olan arkadaşlarım geçmiş olsun rutin ağrılar olsun.
Normal canım.İlk haftalarda ben de öyleydim sanırım 3 4 kilo vermişimdir. Hiç bir şey yiyemiyordum. Ben 16.haftalardan sonra biraz rahatladım. İştahım açıldı sonra. Şimdide kendimi yemekten alamıyorumKızlar ben 10. Haftamı bitirdim ikiz benimkide 11. 12. Haftalarda ikili test zamanı ikiz gebelikde doğru cikmayabiliyo diyolar yaptıran varmı acaba aranızda
Doktorların fikri değişiyor bu konuda. Benim iki doktorum da yaptırmami istedi. Yaptırdım. Bir de ayrıntılı ultrasona girdim. Onun dışında ayriyeten başka bir test yaptırmadım.Kızlar ben 10. Haftamı bitirdim ikiz benimkide 11. 12. Haftalarda ikili test zamanı ikiz gebelikde doğru cikmayabiliyo diyolar yaptıran varmı acaba aranızda
Öyle canım doktorlar riskleri değerlendiriyor hepimizi iyi sonlar beklesinCanım gittin mi? Içın rahatlasın git girmediysen.
Hadi Allah hayırlısıyla sağlıklı sonuçlar nasip etsin. Sakin ol biz riskli gebelik diye böyle panik yapıyoruz inanıyorum ben hiçbirşey çıkmayacak şu haftalarda kendini uzdugunle kalacaksın motivasyonunu yüksek tut. Bana 5. Haftada kalbi yavaş atıyor haftaya geldiğimizde düşer bu bebek dediler. Kesin dedi gibi birde. Üstüne de ekledi düşerken sağlıklı olan da gidebilir diye. Bak ne oldu? Allah büyük. O düşer dediği diğerini geçti ama ben o 10 gün kendimi yedigimle kaldım. Yazık ne stres oldu hem çocuklar hem ben.
Bebeğin Haftasına göre doktor amniyosentez ya da kordonsentez kararını veriyor. Benim ikizlerden birinin beyninde bir nokta yavaş gelişiyordu ondanBebekden nasıl kan alıyorlar suyundan örnek alıyorlar öylemi birde ücreti ne kadar acaba
Sonuç ne zaman çıkacak canım.Allahinn izniyle sonuç belli,senin feraha çıkmak için soruyorum.
Gittim canim cok sukur bebekler iyi rahim agzi kisalmamis bol su ic sen tek gebe degilsin ikiz boyle olur bu haftalardan sonra zor gececek ama onemli olan rahim agzi dedi sukur o da kisalmamisMasalim01 canım gittin mi doktora?Şuan nasılsın?
Cok sukur sorun yok canim agrilarin sertlesmeler cok normal ikizsin yukun cok fazla dediCanım gittin mi? Içın rahatlasın git girmediysen.
Ben 14.haftaya kadar 4 kilo verdim canim cok normalKızlar ben 10.haftayı doldurdum hic kilo almadım daha hatta 2 kilo vermişim hic iştahım yok iki lokma yiyim hemen tikaniyorum benim gibi olan varmı siz kac kilo aldiniz
Ohh iyi cnm şükür benim çok ağrım oluyo kaç kere gittim doktora hep aynı cevap doğum sancısı olsa nasıl ayırcam bilmiyomGittim canim cok sukur bebekler iyi rahim agzi kisalmamis bol su ic sen tek gebe degilsin ikiz boyle olur bu haftalardan sonra zor gececek ama onemli olan rahim agzi dedi sukur o da kisalmamis
Cok sukur sorun yok canim agrilarin sertlesmeler cok normal ikizsin yukun cok fazla dedi
Ben 14.haftaya kadar 4 kilo verdim canim cok normal
10. Hafta kilo almak için çok erken ben 20 lerde başlamıştım haftada bir kilo şeklindeKızlar ben 10.haftayı doldurdum hic kilo almadım daha hatta 2 kilo vermişim hic iştahım yok iki lokma yiyim hemen tikaniyorum benim gibi olan varmı siz kac kilo aldiniz