2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Günaydın kızlar nasılsınız. Dua istiyorum hepinizden. Yarın bebeklerden biri için kordonsentez işlemi yapılacak doktorun şüphelendiği durumlar var genetik tarama yapılacak dua edin sorunsuz geçsin sonuçlar temiz gelsin 😌
Canım yazdığını yeni gördüm bazen karisiyo yazışmalar gözden kacabiliyo.Hadi hayırlısı korkma temiz çıkacak emin ol buna.🤲🏻

Sağol canım aynen 🙈 sıramiz belli 🥰
Sen , masalım, fotosentez,muallimezzz ,ben ,hugul ...derken sırayla sagsalim hepimiz kavuşacağız yavrularımıza Allah'ın izniyle.🤲🏻

Ay çok âmin kızlar çok. Böyle gün sayıyorum şafak gibi :KK66: Ama Allah buyuk 28 hayaldi. 32 olduk yarin itibariyle inşallah. Zaten amacim 35 dolması. Ha gayret. Allah büyük.

H Hugul korkma canım benim Allahın izniyle temiz çıkar. Bak sınırda demiş kesin birşey yok dememiş. O testler tarama testleri. Bana perinatolog hiçbirini yaptırmadı. Ultrasondur en önemlisi dedi. Inslalah güzel gelecek sonuçların korkma hiç.

Rabbim korktugunuza ugratmasin canim eminim ki minis sizi uzmeyecek iciniz rahatlar iyi olur insallah guzel haberleri bekliyoruz senden 🙏 kac gunden belli olacak sonuc kuzum
Amin canım inşallah benim içimden de kötü bir şey geçmiyor ama doktorlar hep riskleri konuşunca yaptırmak istiyorum artık. Sonuç iki haftaya kadar çıkacakmış en zoru da o süreyi beklemek

Ay çok âmin kızlar çok. Böyle gün sayıyorum şafak gibi :KK66: Ama Allah buyuk 28 hayaldi. 32 olduk yarin itibariyle inşallah. Zaten amacim 35 dolması. Ha gayret. Allah büyük.

H Hugul korkma canım benim Allahın izniyle temiz çıkar. Bak sınırda demiş kesin birşey yok dememiş. O testler tarama testleri. Bana perinatolog hiçbirini yaptırmadı. Ultrasondur en önemlisi dedi. Inslalah güzel gelecek sonuçların korkma hiç.
İnşallah canım temiz çıksın da içimiz rahat etsin .

Eminim burdan kizlar sonucumuz temiz geldi yazacaksin bak gör ahanda suraya yaziyorum 😊
Ay hadi inşallah sağol canım benim 😍 gebeliğim başından beri hep çok kolaydı hala öyle çok şükür hamile değil gibiyim bazen ama bir kaç haftadır bu acabalar canımı sıktı umarım bu süreçte biter.

Ay hadi inşallah sağol canım benim 😍 gebeliğim başından beri hep çok kolaydı hala öyle çok şükür hamile değil gibiyim bazen ama bir kaç haftadır bu acabalar canımı sıktı umarım bu süreçte biter
Insanin ici icini yiyecegini en dogru cevabi ogrenmesi en iyisi. Insallah sonuclar da temiz cikacaktir. Beklemek dediginiz gibi cok zor ama oncesinde de yapilmis bazi tetkikler var insanin icini biraz da olsa rahatlatiyor.

Allah rast getirsın İnşl. Emeklerinin karsılıgını versın. İnşl. Hiçbirşey çıkmıcak. Bol bol dua edıyorum sana hugul. İii haberlerını bekliyorız

Insanin ici icini yiyecegini en dogru cevabi ogrenmesi en iyisi. Insallah sonuclar da temiz cikacaktir. Beklemek dediginiz gibi cok zor ama oncesinde de yapilmis bazi tetkikler var insanin icini biraz da olsa rahatlatiyor.
Öyle valla aslında olumlu düşünüyorum ama risk varsa içimiz rahat etsin. Umarım hepimiz sorunsuz bitiririz hamileliği sağlıkla alırız kucağımıza

Günaydın kızlar nasılsınız. Dua istiyorum hepinizden. Yarın bebeklerden biri için kordonsentez işlemi yapılacak doktorun şüphelendiği durumlar var genetik tarama yapılacak dua edin sorunsuz geçsin sonuçlar temiz gelsin 😌
dualarimiz seninle, iyi haberler alirsin canim insallah kisa zamanda, iyi dusun iyi cikacak hayirlisiyla😘😘yuzde yuzdu degil mi kordonsentezin guvenilirligi, icin tamamen rahat etmis olur canim❣️❣️

Rabbim yardımcınız olsun canım inşallah çok güzel gelecek sonuç bana doktorum bebekleri kucagına alıp eve gidene kadar hep bi risk vardır demişti hamilelik böyle bişey kapalı kutu ne oldugunu bilmiyoruz çok şükür buzamana kadar gelmişsin inşallah bi sıkıntı çıkmayacak dualarımız seninle
Çok şükür canım daha iyiyim. Miniğim de iyiymiş kilo alıyor azcık azcık ama olsun sağlıklı olsun da
Çok şükür canım olan bitenden bizide haberdar et 😊

Aslimuu93 Aslimuu93 aslım nasılsın yavrularinla 🍀
Çok şükür canım adepte olmaya çalışıyoruz birbirimize 😍😍 Sezeryan ağrılarım olmasa daha iyi olacak ona inanıyorum. İnşallah bugünler de geçecek sen nasılsın kuzum? Sizler nasılsınız kızlar? İnanın telefonu elime almaya bile vaktim olmuyor 😑😑 size en büyük tavsiyem şimdiden almayan varsa süt sağma makinesi alsın ben iyi ki almışım malum erken doğum olunca kiloları iyi olsa da emme refleksleri zayıf ben de sütüm artsın diye sağıyorum ve mutlaka kaşık biberon alın. Ben almamıştım bilmiyordum öyle bir biberonu hemşireler söyledi. Sağdığım sütleri o biberonla veriyorum normal biberon asla verme dedi çocuk doktoru da. Aklınızda olsun.. yarın ilk kontrolümüz var kuzularımla❤️

Çok şükür canım adepte olmaya çalışıyoruz birbirimize 😍😍 Sezeryan ağrılarım olmasa daha iyi olacak ona inanıyorum. İnşallah bugünler de geçecek sen nasılsın kuzum? Sizler nasılsınız kızlar? İnanın telefonu elime almaya bile vaktim olmuyor 😑😑 size en büyük tavsiyem şimdiden almayan varsa süt sağma makinesi alsın ben iyi ki almışım malum erken doğum olunca kiloları iyi olsa da emme refleksleri zayıf ben de sütüm artsın diye sağıyorum ve mutlaka kaşık biberon alın. Ben almamıştım bilmiyordum öyle bir biberonu hemşireler söyledi. Sağdığım sütleri o biberonla veriyorum normal biberon asla verme dedi çocuk doktoru da. Aklınızda olsun.. yarın ilk kontrolümüz var kuzularımla❤️
Oh cok sukur ya masallah size minisleri op benim icin annesi. Dedigin biberona bakayim canim tecrube baska bise iste cok seyi bilemiyoruz zamanla ogrenicez insallah 😊
Ben de biraz sertlesme kasilma durumuyla ugrasiyorum bakalim carsamba kontrol o gunu bekliyorum heyecan ve endiseyle.

Canım iyiyiz şükür dün kontrol um vardı hersey yolunda şimdilik.İnsallah senin haftanı goruruZ bizlerde sagsalim.Pompa aldım dezenfekte edip çantama koydum😍 bizlere kesin ihtiyaç .Ağrıların 1 haftan dolsa geçer canim benim,ilk hafta zor oluyomus.Miniklerin ve seni merak ediyoruz fırsatın oldukça haberlesiriz canım sen artık annesin 🍀 fazla vaktin olmaz.

Oh cok sukur ya masallah size minisleri op benim icin annesi. Dedigin biberona bakayim canim tecrube baska bise iste cok seyi bilemiyoruz zamanla ogrenicez insallah 😊
Ben de biraz sertlesme kasilma durumuyla ugrasiyorum bakalim carsamba kontrol o gunu bekliyorum heyecan ve endiseyle.
Kasık biberonla ilgili bosyere almışım diyende çok okudum kararsızım bende.Aventin biberonu meme reddi yapmıyo dediler onu almıştım bende

Kasık biberonla ilgili bosyere almışım diyende çok okudum kararsızım bende.Aventin biberonu meme reddi yapmıyo dediler onu almıştım bende
Ben de avent aldim canim o zaman duruma gore hareket etmek daha dogru sanki
Ay bir günüm iyi bir günüm kötü geçiyor. Bugün sanki daha da agirlastim gibi. Çok garip değil mi ya
Bir anda bende catlaklar olustu dusun yani cidden bir gunde agirlasiyoruz demekki canim

X