2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bende aylardır günde 2 ampul kullanıyorum.3 ay bitene kadar devam.Tüp bebek de tedavideki Hormonların kimilerine zarar verdiğini duymuştum.Acaba bu da mi o hormondan diye merak ettim teşekkür ederim

İyi canım maşallah çok sevindim iyi olmalarına artık gittikçe yaklaşıyoruz doğuma

Merhaba kızlar ikiz gebelikte bebeğin birinin plesantasinin aşağıda olması durumunu yaşayan var mı çok az bir kanama geldi doktorum istirahat et dedi progestan kullanıyorum
canim gecmis olsun, bir daha olmaz dilerim, dikkat et kendine, yorulma hic. bana plasentayla ilgili hicbirsey soylememisti doktorum, ben de merakimdan perinatologa sormustum benim plasentam onde mi diye, napicaksin normal dogum mu yapacaksin, onde olsun arkada olsun farketmez, zaten sezeryan olacaksin demisti.ara sira kanamalara da sebep oluyor sanirim ama 32.haftaya kadar da zamani var yukari cikar diyenler var canim,insallah sende de bir an once cikar.

Merhaba kızlar ikiz gebelikte bebeğin birinin plesantasinin aşağıda olması durumunu yaşayan var mı çok az bir kanama geldi doktorum istirahat et dedi progestan kullanıyorum
Merhaba öncelikle aynı durumdayız bir bebeğimin plesenta rahim ağzına yakınmış ayrıntılı ultrasonda perinatolog öyle söyledi ama bebek büyüdükçe yukarı çıkar dedi ki inşallah bende öyle bekliyorum... 13 . Haftaya kadar kanamam olmuştu ama şuan 22.haftadayım.. doktor ilişkiyi yasaklamıştı bol bol dinlenme tavsiye etmişti... progesteron kullanıyorum sadece ağızdan.. kötü düşünmek yok vardır Herşey de bir hayır .. dikkatli olun yeter.. tabiki korkuyor insan ama elimizden gelen bu

maasallah canim, ne guzel haberlersaglikla gelsinler insallah zamaninda

Canım sağol rahatladım biraz mesajınla bizede ilişki yasak demişti progestan alıyorum bende inşallah yukarı çıkar

Sağol canım benim inşallah çıkar yukarı bu haftalarda olabiliyormuş böyle sorunlar rabbim hepimizi hayırlisi ile bebeğimize kavuştursun

İyi canım maşallah çok sevindim iyi olmalarına artık gittikçe yaklaşıyoruz doğuma
Sağol canım aynen sıramiz belli
Sen , masalım, fotosentez,muallimezzz ,ben ,hugul ...derken sırayla sagsalim hepimiz kavuşacağız yavrularımıza Allah'ın izniyle.

Guzel haberler almayi nasip etsin Rabbim canim. Ne oldu ki yeni farkedilen bise mi oldu ? Saskinligima ver daha once bahsettiysen de kuzum sasirdim okuyunca

Guzel haberler almayi nasip etsin Rabbim canim. Ne oldu ki yeni farkedilen bise mi oldu ? Saskinligima ver daha once bahsettiysen de kuzum sasirdim okuyunca
Yok kuzum yeşim ile özelden konuşmuş olabilir buraya mı yazdım hatırlamıyorum. Ayrıntılı ultrasonda doktorumuz kızlardan birinin beyninde bir yeri tam sınırda ölçtüm ama önemli değil bu haftalarda olabiliyor çok küçük büyüdükçe toparlar demişti. O yüzden biz hiç üzerinde durmadık sonra 3 hafta sonraki kontrolde kendi doktorumuz büyüme var ama hala alt sınırda dedi . Sıkı takip edelim dedi her muayenede aynı şeyi gördü artık emin olmak için genetik bir tarama yapalım dedi. Daha önce fetal dna verifi testleri temiz çıkmıştı ama kendi doktorum dahil danıştığım diğer 6 doktor ki bunlardan biri genetik doktoru bu testlerin aslında hiçbir önemi olmadığını olası bir şüphe durumunda geçerliliğini kaybettiğini asıl taramanın bebeğin kanı ile yapılması gerektiğini söyledi. Hep öteledim ama belirsizlik ve şüphe daha kötü yaptırıp rahatlamak istiyorum .

Rabbim korktugunuza ugratmasin canim eminim ki minis sizi uzmeyecek iciniz rahatlar iyi olur insallah guzel haberleri bekliyoruz senden kac gunden belli olacak sonuc kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…