2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İyiki varsın Allah sana evlatlarına yuvana huzur sağlık mutluluk versin inşallah sen her bişey yazdığında öyle rahatlıyorum ki hiç unutmicam seni

Kuzum önceki mesajları tam okuyamadım. Ne sordugunu ve kaç haftalık oldugunu bilmiyorum. Ama ikizlere hamileyim bugün 17+1.oldum. Tekrar sorarsan net cevap veririm

Şimdi okudum. Ben bugüne kadar tek gebe gibiyim. Bence ikiz gebelik farkını son aylara dogru anlarız bebekler büyüdükce. Sen yine de doktorunu dinle. Ama bu söylediklerinin hiç biri bende olmadı. Ben biraz rahat geçiriyorum onunlada alakalı olabilir tabi. Hatta 12.haftadan sonra aşırı aşırı rahatım hatta hiç hamile değilim gibi. Çalışıyorum zaten. Ama işten geldiğimde ütümüde yapıyorum çamaşırımı da yıkıyorum. Yani hiç bir rahatsızlıgım yok. 8.haftaya kadar da çok rahattım. 8-12arası mide bulantısı hatta bazen kusmalar oldu günde 1kez falan o kadar. Onun dışında bir ağrı sıkıntım olmadı

İyiki varsın Allah sana evlatlarına yuvana huzur sağlık mutluluk versin inşallah sen her bişey yazdığında öyle rahatlıyorum ki hiç unutmicam seni
Naptim ki canim aminn bana dualarinin mislini sana nasip etsin Rabbim saglikla kucagina al bebislerini elimden geldigince yardimci olmak istiyorum ben 2.tup bebek denememde hamile kaldim endise korku nedir iyi bilirim o yuzden endiseli hic bir anne adayi olsun istemiyorum
Hamileliğimi yeni öğrendim kesinliği bile net değil ama hep son zamanlarda iki bebek ismi düsünür oldum, eger saglıklı bir gebelikse ikizmiş gibi hissediyorum dua edin hamişler
Hadi insallah

Maşallah sizin adınıza çok sevindim maalesef benim öyle değil inşallah hepimiz evlatlarımıza sağlıkla kavuşuruz

Hepimiz tüp bebekle hamileyiz korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz aynı yoldan bizlerde geçtik şimdi doğum için hafta sayıyoruz çok şükür

Merhaba kızlar ikiz gebelikte bebeğin birinin plesantasinin aşağıda olması durumunu yaşayan var mı çok az bir kanama geldi doktorum istirahat et dedi progestan kullanıyorum

Merhaba kızlar ikiz gebelikte bebeğin birinin plesantasinin aşağıda olması durumunu yaşayan var mı çok az bir kanama geldi doktorum istirahat et dedi progestan kullanıyorum
Bildiğim kadarıyla bizlerde yok ama olabiliyor bu da daha çok detaylı ultrason da teşhis ediliyo.İlk yerleşme yerlerine bağlı bebeklerin bu duruma çare istihrat etmek

Neler dedi doktor bebisler nasil ne kadar olmuslar
Şükür canım iyiler 1492/1497 gram olmuslar öne geçmişler gün olarakta 29+6 çıktılar.
Nst ye de aldılar bişey çıkmadı kalp atım düzenlerine bakıldı.Rahim uzunlugum 38 mm çıktı 2 hafta snra tekrar gidicez o zaman da ciğer geliştirici iki doz olcam 1 gün.
Hatırlatma dozu dedi hoca.
Sonrası da bekleme olacak inşallah hepimiz sagsalim kavusalim.

Son düzenleme:
Cok sukur canim masallah cok sevindim rahim uzunlugu da guzel sukur
Amin insallah

Detaylida ve normal doktor muayenesinde söyledi doktorum bol bol dinlen dedi inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebeklerimize teşekkür ederim cevabın için

Çok şükür canım çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…