2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Benim de oluyodu agri canim bazen bicak batar gibi oluyodu bazen elektrik carpar gibi halen de oluyor rahim buyudugu icin ama senin kadar degildi agrim soyle bise var her bunye farkli demekki senin rahim kaslari daha sıkı ve bebislerin buyumesi daha cok agriya sebep oluyor. Emin ol azalacak bu kadar kalmayacak kontrollerinde doktor hersey yolunda diyosa bebisler buyudugundendir agri diyebilirsin inan agriyi normal ya bu diye kabullenince hafifliyor 😊
İyiki varsın Allah sana evlatlarına yuvana huzur sağlık mutluluk versin inşallah sen her bişey yazdığında öyle rahatlıyorum ki hiç unutmicam seni

Kuzum önceki mesajları tam okuyamadım. Ne sordugunu ve kaç haftalık oldugunu bilmiyorum. Ama ikizlere hamileyim bugün 17+1.oldum. Tekrar sorarsan net cevap veririm
Deneyeyim teşekkür ederim 🙏🏻 ama ben sadece merak ediyorum normal bir durum mu diye tabi bana deniyor ki ikiz gebelik rahim hızlı büyüyor bu ağrılar ondan e ama herkes ikiz burda kimse bana evet bende de o haftalarda oluyordu demedi.

Yok gerçekten herkes tabi özellikle de sen çok yardımcı oluyorsunuz çok teşekkür ederim.Ama hani kimse ben de aynı sorunu yaşadım demeyince ozaman sorun var bu normal olamaz diyip korkuyorum.Doktora defalarca söyledim ama normal ikiz gebelik diyor.Ama benim bu ağrı yüzünden sosyal hayatım kalmadı yürümekte zorlanıyorum birazcık yemek yesem ağrıdan ölüyorum popo üstü oturamıyorum yani bunlar 16 haftalık bir gebelik için fazla gibi geliyor bana.Bıktım korkmaktan:KK43:
Şimdi okudum. Ben bugüne kadar tek gebe gibiyim. Bence ikiz gebelik farkını son aylara dogru anlarız bebekler büyüdükce. Sen yine de doktorunu dinle. Ama bu söylediklerinin hiç biri bende olmadı. Ben biraz rahat geçiriyorum onunlada alakalı olabilir tabi. Hatta 12.haftadan sonra aşırı aşırı rahatım hatta hiç hamile değilim gibi. Çalışıyorum zaten. Ama işten geldiğimde ütümüde yapıyorum çamaşırımı da yıkıyorum. Yani hiç bir rahatsızlıgım yok. 8.haftaya kadar da çok rahattım. 8-12arası mide bulantısı hatta bazen kusmalar oldu günde 1kez falan o kadar. Onun dışında bir ağrı sıkıntım olmadı

İyiki varsın Allah sana evlatlarına yuvana huzur sağlık mutluluk versin inşallah sen her bişey yazdığında öyle rahatlıyorum ki hiç unutmicam seni
Naptim ki canim aminn bana dualarinin mislini sana nasip etsin Rabbim saglikla kucagina al bebislerini 🙏 elimden geldigince yardimci olmak istiyorum ben 2.tup bebek denememde hamile kaldim endise korku nedir iyi bilirim o yuzden endiseli hic bir anne adayi olsun istemiyorum 🤗
Hamileliğimi yeni öğrendim kesinliği bile net değil ama hep son zamanlarda iki bebek ismi düsünür oldum, eger saglıklı bir gebelikse ikizmiş gibi hissediyorum dua edin hamişler 🤗
Hadi insallah 🤗

Şimdi okudum. Ben bugüne kadar tek gebe gibiyim. Bence ikiz gebelik farkını son aylara dogru anlarız bebekler büyüdükce. Sen yine de doktorunu dinle. Ama bu söylediklerinin hiç biri bende olmadı. Ben biraz rahat geçiriyorum onunlada alakalı olabilir tabi. Hatta 12.haftadan sonra aşırı aşırı rahatım hatta hiç hamile değilim gibi. Çalışıyorum zaten. Ama işten geldiğimde ütümüde yapıyorum çamaşırımı da yıkıyorum. Yani hiç bir rahatsızlıgım yok. 8.haftaya kadar da çok rahattım. 8-12arası mide bulantısı hatta bazen kusmalar oldu günde 1kez falan o kadar. Onun dışında bir ağrı sıkıntım olmadı
Maşallah sizin adınıza çok sevindim maalesef benim öyle değil inşallah hepimiz evlatlarımıza sağlıkla kavuşuruz

Selam kızlar, ben de tup bebek tedavisi ile ikiz gebelik yaşıyorum 5+2 olduk. Daha minislerimiz cok kucuk. Ikiz anne adayları cok mu zor gerçekten ikiz gebelik ? Ne olur bilgi paylaşın . Doktorda riskli dedi iki farklı embriyo iki farklı kesede benimkiler lütfen yardım rica ederim. Şu ana kadar iyi gidiyoruz ama ilerde ne olur bilemem .
Hepimiz tüp bebekle hamileyiz korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz aynı yoldan bizlerde geçtik şimdi doğum için hafta sayıyoruz çok şükür

Merhaba kızlar ikiz gebelikte bebeğin birinin plesantasinin aşağıda olması durumunu yaşayan var mı çok az bir kanama geldi doktorum istirahat et dedi progestan kullanıyorum

Merhaba kızlar ikiz gebelikte bebeğin birinin plesantasinin aşağıda olması durumunu yaşayan var mı çok az bir kanama geldi doktorum istirahat et dedi progestan kullanıyorum
Bildiğim kadarıyla bizlerde yok ama olabiliyor bu da daha çok detaylı ultrason da teşhis ediliyo.İlk yerleşme yerlerine bağlı bebeklerin bu duruma çare istihrat etmek 🍀

Neler dedi doktor bebisler nasil ne kadar olmuslar 🌸🌸
Şükür canım iyiler 1492/1497 gram olmuslar 🧿🧿öne geçmişler gün olarakta 29+6 çıktılar.
Nst ye de aldılar bişey çıkmadı kalp atım düzenlerine bakıldı.Rahim uzunlugum 38 mm çıktı 2 hafta snra tekrar gidicez o zaman da ciğer geliştirici iki doz olcam 1 gün.
Hatırlatma dozu dedi hoca.
Sonrası da bekleme olacak inşallah hepimiz sagsalim kavusalim.🤲🏻

Son düzenleme:
Şükür canım iyiler 1492/1497 gram olmuslar öne geçmişler gün olarakta 29+6 çıktılar.
Nst ye de aldılar bişey çıkmadı kalp atım düzenlerine bakıldı.Rahim uzunlugum 38 mm çıktı 2 hafta snra tekrar gidicez o zaman da ciğer geliştirici iki doz olcam 1 gün.
Cok sukur canim masallah cok sevindim rahim uzunlugu da guzel sukur😊
Amin insallah 🙏

Detaylida ve normal doktor muayenesinde söyledi doktorum bol bol dinlen dedi inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebeklerimize teşekkür ederim cevabın için 🤗

Şükür canım iyiler 1492/1497 gram olmuslar 🧿🧿öne geçmişler gün olarakta 29+6 çıktılar.
Çok şükür canım çok sevindim

X