2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar ben de rapor için gittim bugün doktora rahim ağzı suyu vs iyi dedi. Kız geri çıkıyor 4 gün geriydi 1 hafta olmuş bu pozisyon kaynaklı da olabilir ama takip edecez dedi 2 hafta sonraya gün verdi duruma göre ciğer geliştirici vuracam dedi yani 32 bitince ciğer geliştirici vuracakmış . Ama sen aklına takma emin ol şimdi doğum olsa zayıf olan daha güçlü oluyor dedi bakalım hayırlısı ara çok açılırsa 34 sonrası alırım dedi. Kanım düşüktü 9.9 kan ilacını 2 ye çıkardı sabah akşam içecem 3 hafta sonra kan tahlili isticem büyük ihtimalle yükselir ama yğkselmezse demir takviyesi serum yapacam dedi kilolarını söylemedi geçen hafta bakmıştık değişen pek bir şey yoktur dedi

Korkma 2 haftaya kadar normal olabiliyormuş. Hem bu çok değişken. Benim 28. Haftaya kadar kızla erkek arkasında fark vardı kız öndeydi şu son hafta erkek one geçti. Hem bak rahim boyun suları da iyiymiş. Kan ilacını bende günde 2 alıyorum. Inan hemen etki ediyor. Üzülme. 34 sonrası alırım derse ona da üzülme saglikli doğsunlar da önemli olan o.

Canım on gün önce benim de biri gerideydi biri de ileride o yüzden araları baya açılmıştı moralim çok bozuldu. Bugn kontrolde baktık ki geride olan açığı kapatmış. Bu hafta baya iyi beslendim her akşam muzlu balli süt vs içtim doktor kendine iyi bakmışsın kilo almışlar dedi. Sana da tavsiye ederim

Rahim büyüdüğü için ağrıların oluyodur geriliyor falan ya zaten gittikçe ağrıların artacak
Bende bi kere muayene oldum çok zordu bide psikolojik olarak da rahat olmuyosunya oda etkiliyor
Ayy benim nst de sancım çok çıkınca doktor açılma varmı bakcam sedyeye uzan dedi bende daha önce hiç baktırmadım pat diye öyle deyince korkuma nasıl uzanılır napılır bilmiyom demiştim
Şuan bebeklerinden ayrı oldugun için bu kadar çok düşünmen gayet normal ama bence içini ferah tut ilgileniyorlar en azından tam iyileşmeden evede gönderebilirlerdi onlar daha çok çok küçük biraz toparlasınlar inşallah en kısa sürede taburcu olurlar
Artar artar merak etme hele bi bebişlere kabul onlarda emmeyi denesinler bak nasıl artacak sen moralini yüksek tut üzülürsen sütünde azalır
Kizlar peki rahim agzi acikligi normal karindan usg ile gorunmuyo mu

Ya da şoyle sorayim rahim agzi kisalmadan acilir mi yavas yavas kisalip sonra acilmaya mi basliyor
Benim ultrasonla bakarken rahim ağzın kısalmış dedi nst ye gönderdi ordada düzenli ve yüksek sancım çıkınca bu sancıya açılma olabilir açıklık varmı bi bakalım demişti alttan muayene etmişti
Her kesin hamileliği bir olmuyor işte robot değilizki en ufak bi Ağrı'da bile birsürü ihtimal olabiliyo insan birazda kendi kendinin doktoru olacak ben en başından beri rutinde iki arada da 3. Doktora gidiyorum en azından kafam rahat oluyo ikiz çok riskli çünkü böyle olunca doktorları tanıyosun neyi neden yaptıklarını biliyorsun
Çok şükür yinede büyük sıkıntı çıkmamış zaten 34 de alsa bile küvez ihtimali çok düşük olur . Bence pozisyon kaynaklı olabilir aradaki fark

Baştan beri 3,4 gün geriydi canım ilerleyen haftalarda açılır ara normal demişti yakın takip yapalım dedi

Tarif alayım canım ne kadar fark vardı canım sonra me oldu

Aynen kuzum her şeyin hayırlısı rabbim sağlık versin.

cnm endiselenme hemen, biliyorsun bana da bir tanesi 1 hafta geriye düşmüş demisti doktor, ama dogumda aralarinda 20gr.fark vardi. duruş kaynakliydi demek, panik yapma hemen, zaten acil takip gereken birsey olsa daha erken cagirirdi seni.

Benimkiler arasinda da fark var oyle canim doktorum normal dedi Allahin izniyle endiselenme sen de sukur ikisi de buyuyor bak bebislerinin
Aman aman cok fena cok. Erkenden Acilsa nasil anlariz acaba onu da bilmiyorum Allah korusun

Su yorumun dunyaya bedel oldu valla oh be bunu duymaya ihtiyacim vardi
Gerçekten ama bak ben hemsireyim bir sürü ebe arkdasım var gördüklerim ve duyduklarım sonucu bunu diyorum hemen doğanlar olmuyomu oluyo ama ilk doğum hemen olmuyo. Benim doğum yapacağım hastane iki saat uzaklıkta eşim çok pimpirikli dün buradaki doktora sordu doğum başlayınca ne kadar sürede gitmemiz gerek falan diye doktorda en kötü ihtimali söyledi yollar kapalı olur kardan çok uzun bi süre gidemedin diyelim bebeklerin biri doğum kanalına girdiği için onu normal doğurturuz diğeri (popo geliş ) saatlerce beklesede olur plasentaları farklı oldugu için sıkıntı olmaz dedi. Benim korktugum şey doğum değil bebekler büyüdükçe yeri daralıyor ve strese girip anne karnında ölebiliyolar bunun tek belirtiside bebek hareketleri böyle olmasından çok korkuyorum

İnşAllah kuzum kan akışında korktum bir an sıkıntı olmasın inşallah ikizlerde fark normal ama takip edelim dedi

Ay allah korusun canim en iyiyi dusunelim iyi olsun insallah. Bunu duymak iyi oldu ama filmlerde ayni dakika icinde dogurduklari icin

Ay rabbim korusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…