2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

cok cok gecmis olsun canim, bana da bakilmisti,haklisin gercekten cok rahatsiz ediciydi. aletle bakmisti bana, sonu gelmedi sanki ittikce itti icime. açılman var mi yok mu anlasildi mi peki canim?

Aslında taburcu edebilir kuzu kiloları ideal kendileri nefes alıyor
oyle de, serum veriyorlarmis yine, galiba bekliyorlar emmeleri icin bir sure daha. bir de esim fotograf cekmis, birinin burnunda hortum gordum sanki, uzakta da kuvezi tam secilmiyor, yarin onu da sorucaz acaba nefes almakta yine mi zorlanmaya baslamis yoksa serum muydu o, ben mi yanlis gordum diye.

Masallah buyuyor kuzular canlarim benim
Oy kuzum ya karından kaç çıkıyor rahim ağzı
Demedi kuzu sadece iyi sorun yok dedi
Canım geçmiş olsun şükür bı problem çıkmamış.
Cok sukur canim ama sikayetlerim halen devam ediyo anlamadim ama sorunsuz ilerleriz insallah
cok cok gecmis olsun canim, bana da bakilmisti,haklisin gercekten cok rahatsiz ediciydi. aletle bakmisti bana, sonu gelmedi sanki ittikce itti icime. açılman var mi yok mu anlasildi mi peki canim?
Anlayamadi canim kendini kasiyosun rahim yukari cikiyor ulasamiyorum dedi. Acayip agri var kasiklarda muayeneden dolayi adim atamiyorum

Canım senin için demiyorum ama okuduysan geçen bir tanıdık kadın doğumcu kendisi emekli, dikkat edin özeller para almak için kuvezde tutabilir demişti. Ben burdakilere sordum araştırdım.gervekten varmış böyle yapanlar. Dikkat et kendi kendilerine nefes alıyorlarsa eğer 1950 kilo üzerinde ise bebeklerinin neden çıkmadığına dair yaptığı açıklamayı bir başka doktora sor. Ben nedense senin bebeklerinin çok sağlıklı olduğuna inanıyorum.
Nst de agri çıkmayıp doğum yaptım.diyen bayanlar da var ama doğum olacağı zaman insan da bir açılma şu nisan gelmesi falan olmaz mı?

Acaba bu agirlasmadan kaynakli bir ağrı mı ki? Ben ne sorsam.doktorlarima ikiz gebelik ağır olur normal diyorlar hele birde nst ve rahim uzunluğu iyiyse bebekler ultrasonda iyi göründüyse bitti. Hiç kaale almıyorlar.

Sana çok dua ettik ben ve ailem bu akşam. Dinlenirsen geçer inşallah diye düşünüyorum. Inşallah agirlasmadan kaynaklıdır. Buarada kaçıncı haftadaydın? Bana o emekli olan kadın doğumcu 33 34 de çok ağırlaşma başlar demişti.

Burunda varsa oksijen veriyor olabilirler solunum cihazı değilde hava veriliyor gibi düşün canım süt gönderiyorsun değil mi canım

Ben bu ikizlerde nasıl oluyor doğum anlamadım canım birden doğum yapan var sancısı olup yapmayan var ben de şaşırdım

Ben de özelde kuvöze para için daha çok sokulduğunu düşünüyorum

Canım benim ya

Agirlasmadan kaynaklidir insallah canim. Doktora diyorum karnim sertlesiyo agri oluyo 20 dkdir hic sanci cikmamis bebeklerde de sorun yok ben bise diyemiyorum ki bol istirahat et takip et dedi.
Allah razi olsun canim benim insallah sana ve hepimize vakitli dogumlar nasip etsin Rabbim
32nin icindeyim canim 31+2

Çok geçmiş olsun, sancı vs çıkmamış en azından

Ferah tut içini riskli bir durum olsa çıkardı diye düşünüyorum biraz daha beklesin minnaklar

Gaz olmadığına emin misin canım benim gecenlerde çok oluyordu sertleşme ve ağrı ama gazdanmis çünkü çıkınca çok rahatlıyordum

Ya ben alttan muayeneden çok korkuyorum siz böyle dedikçe ki hıc 2 doğumda da şuana kadar olmadı çok dua ediyorum planlı olsun zamanında gelsinler direk ameliyata alınayim çok çok kasarim çünkü ağdada çok sıkarım kendimi

İlkinde doktor bunu çok iyi bildiğinden hıc yapmadı

okudum canim, hatta sonra da dusundum durdum surekli. dogumdan 1 hafta once perinatologum korkma butun organlari gelismis, bugunden sonra dogsalar da en fazla 2 hafta tutarlar kuvezde demisti. bugun onu aradim, bildigim kadarini anlattim bebeklerin durumunun.artik dogum yaptirmiyormus ama kızım benim dogurttugum sorun yok dedigim ikiz bebekleri bile aliyorlardi kuveze, 2.5 kg.altiysa yaklasana yada yakalayana kadar tutarlar, yogun bakim doktorlari pimpirikli olur herseyi ince ince arastirir oyle birakirlar dedi. kaldiklari hastaneyi sordu, orda bir de ogrencim var, yenidoganda iyi bir hastanedir uzulme cikarlar yakinda dedi. kullandiklari ilaclari sordum, onlar ne yaptiklarini bilir doktorlarina guven, bu kadar cok sorgulama sen uzulursun sonunda dedi. icim benim de hic rahat degil canim, hele ki zaman gectikce sabir, beklemek daha da zorlasmaya basladi. doktorla yarin bi konusalim, bilmiyorum, cam arkasinda birkac dakikadan uzun goremedim, yanlarina giremedim, nefes almalari, hareketleri, beslenmeleri, aglamalari nasil hic bilmiyorum ki.

Ben bu ikizlerde nasıl oluyor doğum anlamadım canım birden doğum yapan var sancısı olup yapmayan var ben de şaşırdım
Ayni durumdayız. Bende hiçbirşey anlamadim.
Ben de özelde kuvöze para için daha çok sokulduğunu düşünüyorum
Ben ilk duyunca şok olmuştum.sonra nette bir baktım ne kadar yasayan var bu durumu.
Bak aynı ben. Sanci yoksa zaten alınan cevaplar stabil. Normal agirlasiyorsun. Dinlen geçer. Normal.
Gaz olmadığına emin misin canım benim gecenlerde çok oluyordu sertleşme ve ağrı ama gazdanmis çünkü çıkınca çok rahatlıyordum
Bu da inanılmaz doğru. Karnım taş. Meğerse gazmış.
Beni yanlış anlama senin için demedim. Sadece duyunca insan biraz daha garantici olmak istiyor. 1 hafta öncesine kadar haberim.bile yoktu. Belki çok daha doğrudur bu yaklaşım doğrusu budur. Ama kafam karışıyor artık. Solunum emme sorunu olmayan 1950 gr bebeği kadın imza ike çıkartabiliyor. 2 yi aşarsa direk çıkarttilar devlette Ama özelde 2600 olan solunum emme sorunu olmayan bebek 13 gün kalıyor. Belki bu daha mantıklıdır? Belki evde birşey olur diye garantiye almak için kalıyordur bebekler? Hiç bir bilgim yok ki :/ Ama insan bebekleri olunca korkuyor işte. O kadar insan yazmış ki acaba diyorsun. Ne bileyim.

Çok geçmiş olsun, sancı vs çıkmamış en azından
Sagol canim cok sukur
Ferah tut içini riskli bir durum olsa çıkardı diye düşünüyorum biraz daha beklesin minnaklar
Ay evet cikmadi sanci seviniyorum ama vajinal muayene mahvetti beni suan kasiklarim bacaklarimin ustu cok agriyo adim atamiyorum resmen oyle kastim ki acidan bebekler icin korktum
Çok şükür canım alımı başladı az ama alıyor kuzum maşallah artık
Cok sukur canim bu iyiye isaret kuzucuk icin
Gazsa bile cikmiyo demekki zümrem rahatlayamiyorum bi turlu
Ben belki cok kastim bilmiyorum hic acimiyo diyen de cok fazla
Bak aynı ben. Sanci yoksa zaten alınan cevaplar stabil. Normal agirlasiyorsun. Dinlen geçer. Normal.
Aynen oyle insan hem seviniyor hem sasiriyor napacagini

belki de kendini sıkmamak, rahat birakmak lazim canim. belki biz beceremiyoruz, basit bir muayeneyi kendi kendimize zorlastiriyoruz. insallah zamaninda saglikla gelir senin de miniklerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…