okudum canim, hatta sonra da dusundum durdum surekli. dogumdan 1 hafta once perinatologum korkma butun organlari gelismis, bugunden sonra dogsalar da en fazla 2 hafta tutarlar kuvezde demisti. bugun onu aradim, bildigim kadarini anlattim bebeklerin durumunun.artik dogum yaptirmiyormus ama kızım benim dogurttugum sorun yok dedigim ikiz bebekleri bile aliyorlardi kuveze, 2.5 kg.altiysa yaklasana yada yakalayana kadar tutarlar, yogun bakim doktorlari pimpirikli olur herseyi ince ince arastirir oyle birakirlar dedi. kaldiklari hastaneyi sordu, orda bir de ogrencim var, yenidoganda iyi bir hastanedir uzulme cikarlar yakinda dedi. kullandiklari ilaclari sordum, onlar ne yaptiklarini bilir doktorlarina guven, bu kadar cok sorgulama sen uzulursun sonunda dedi. icim benim de hic rahat degil canim, hele ki zaman gectikce sabir, beklemek daha da zorlasmaya basladi. doktorla yarin bi konusalim, bilmiyorum, cam arkasinda birkac dakikadan uzun goremedim, yanlarina giremedim, nefes almalari, hareketleri, beslenmeleri, aglamalari nasil hic bilmiyorum ki.