2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Siz iyi olunda canım çatlak kilo vs önemli değil ben de bugün sağlık ocağına gidip idrar kan tahlili verdim kiloma baktı 10 kilo almışım toplam şuana kadar hedefim toplamda 15
Değil değil. Yeterki sağlıklı olsunlar. 10 kilo 15 kilo süper. Tek gebelikte 20 altında alan tanıdığım olmadı :)
Doğrudur canım.senin kontrol yarın miydi?
Kızlar doğum sonrası korse için ne düşünüyorsunuz owli ye iyi diyolar ama kararsız kaldım almakta.
Dün annemle ablam almış. 130 lira peki sanırım adı bilmiyorum net. Geri iade ettirdim. Ölçüler tutmuyor bize. 36. Haftadan sonra olan karin ölçüsünden 8 12 çıkarıp uygun beden bulun yazıyor. Sorun 1 36 yi gorsek daha ne zaten. Sorun 2 iki bebek var nasıl bileceğiz kaç cikartacagimizi? Ama konseyi çok beğendim. Doğum sonrası ölçüp alacağım inşallah.
yok cnm, bu aksam uzeri gidecek esim konusmaya, insallah iyi haberler aliriz. telefonla hemsirelerine ulasabildim, o da bir sorun yok, ayrintili bilgiyi doktordan alabilirsiniz diyor, ahh dedim bi de telefonla ulasabilsek ya kendisine
Anayım ben ana de gir içeri:) ya cidden esin bir gitse görüşse. Ben çatladım burda.

En iyisi doğumdan snra almak o zaman.
Şimdi hiçbir ölçümüz tutmuyo zaten

Anne adaylarım merhaba bugün yeni bir soru ile karşınızdayım:)Bu arada gerçekten çok güzel şeyler yazıyorsunuz bir de hep olumlu konuşmalar olunca sizleri okurken çok mutlu oluyorum iyiki varsınız.Sorun şu; 15+1 haftalık oldum şükür, benim bayadır rahimim ağrıyor sanki orda bi çekiştirme varmış gibi özellikle sırt üstü yada yan yatınca ağrım oluyor.Bazı geceler yan yatınca uygun bir pozisyon bulursam ağrım olmuyor ama o geceler de çok nadir.Bu normal bir durumdur değil mi resmen içimde bir top var sanki ve ağrı yapıyor.

Magnezyum desteğine ihtiyacın vardır belki canım doktora söyle bunu bence

Magnezyum ve progesteron desteğine ihtiyacıniz olabilir

Canim normal de olabilir rahim buyudugu icin o haftalarda kaslarin gerilmesinden kaynakli olabilir ama magnezyum ve progesteron destegine ihtiyac da olabilir sonuc olarak ciddi bir durumdan kaynaklandigini hic dusunmuyorum doktoruna danismanda fayda var

Kizlar dun aksamdan geceye kadar agrim oldu birden kesildi ama halen ara ara var karnimdaki.sertlesmelere agri eslik etmeye basladi ya bugun acile gidicem ya yarin hastaneye yarin kendi doktorum calismiyo farkli bir yere gidebilirim normal mi bilmiyorum ki

Nerende ağrı oldu? O sertlesmeler sadece bebekten değil inan gazdan siskinlikten midedende olabiliyormuş. Bende sabahbuyandim 5 6 gündür adet gibi ağrım var bugün daha da arttı doktorla konuştum normal dedi. Yanı korkma. Ama yine de git bir doktora. Aslında benim doktor bir sorun olduğunu düşündüğünüzde direk hastanede 2. Hata çıkıp nat çekilin sonucu bana atarlar demişti. Gidip bi 20 30 dk nstye mı girsen?

Masal ağrı ile oluyorsa sen bir nst çektir kuzum Haber et bize de

ihmal etme canım sen git mutlaka geçmiş olsun.

Benimde adet ağrılarım oluyo bazen çok şiddetli oluyo bel ağrısı eşlik ediyo ara arada bugün doktor normal dedi ama sen yinede nst çektir bi sıkıntı varsa onda belli olur zaten
Kızlar kan değeriniz kaç hgb benim 9. 9 çıkmış çok düşük
Referans değer aralığı nasıldıki hastanenin bazen bir iki oynayabiliyo ilaçla falan belki yükselir doktorun ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…