- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #4.741
Kaç haftalıksın canım şuanBenim 29 .haftadan beri rahim kısalıgım var yata yata bu zamanı gördük şükür 37.hafta hedef bakalım her an suyum da gelebilir :)) hayırlı artık
Plesanta yaşlandıysa zaten kuzum ertelemenin bir anlamı yok doktor doğru karar vermişİnşallah görürsün o haftalarıBenim plasentalar yaşlanmış her an doğum başlayabilir dedi. Halbuki çarşamba böyle birşey yoktu biz de böyle planladık mecbur
Canım sen nasılsın ikizler nasılaayy canim, geldi mi vakit sonundasaglikla kavusun insallah, hersey yolunda gidecek hic korkma, guzel haberlerini bekliyoruz
Oyyy maşallahKızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah
Aynen kuzum tutarsam en fazla pazartesiye kadar tutabilirim risk alamam dedi, o zamana da allah korusun suyun gelir kanama olur paniklersin böyle olması daha iyi dedi hakkimızda hayırlısıPlesanta yaşlandıysa zaten kuzum ertelemenin bir anlamı yok doktor doğru karar vermiş
Canım benim çok sağolOyyy maşallahuğurla gelsin yavrularımız.
Bizlere de dua et doğum anında canım benim çıktığında kendini iyi hissettiğinde hemen yaz bize.Allahim bizlere de senin gibi güzel haberli planlı doğum nasip etsin.
Hayırlısıyla Rabbim sağlıkla kurtarsın inşaallahKızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah
Kiloları haftaları çok iyi canım artık gelselerde bi sorun olmaz inşallah sağlıcakla kucağına alırsınİnşallah görürsün o haftalarıBenim plasentalar yaşlanmış her an doğum başlayabilir dedi. Halbuki çarşamba böyle birşey yoktu biz de böyle planladık mecbur
35+1 canımKaç haftalıksın canım şuan
Benim önümüzdeki c.tesi canımKontrole ne zaman gidiyorsunuz kızlar
Ya maşallah biz de inşallah görürüz o haftaları benim de 2 gündür aşağıya tekme atıyor ikizler vajina üstüne35+1 canım
Güzel haberler al canım inşallahBenim önümüzdeki c.tesi canım
İzinn belgesiyle yollar boşken rahat rahat gidiyoruz.
Kesinlikle planlı olması çok çok iyi cidden suyun gelmesi vs panik sebebiAynen kuzum tutarsam en fazla pazartesiye kadar tutabilirim risk alamam dedi, o zamana da allah korusun suyun gelir kanama olur paniklersin böyle olması daha iyi dedi hakkimızda hayırlısı
Canım benim çok sağolEdicem tabi hepinize edicem hepiniz benim haftalardan daha çoğunu görün inşallah
İnşallah canım benim bugünlere geldik şükür sagsalim bundan sonrası da güzel geçsin hepimizin.Güzel haberler al canım inşallah
Amin canım inşallah az kaldı hayırlısı ile geçsin günler inşallahİnşallah canım benim bugünlere geldik şükür sagsalim bundan sonrası da güzel geçsin hepimizin.
Öncelikle geçmiş olsun hastaniz icin.İyi akşamlar kızlar benim kontrol de yarındı ama eşimin işi vardı bugüne aldık aşağıda sancılar hala devam ediyor diyince doktor yine alttan baktı rahim agzı kısalıgı iyi simdilik dedi şükür kacmış hocam dedim 3.35dedi yanlış anlamadıysam sormustunuz ya aklıma geldi sormakbirde soldaki bebegim de bas asagı dönmüş sağdaki zaten baş aşağıydı. öyle olması baskı yapıyor sana ama cuma günü tekrar göreyim dedi nst cekelim yine dedi karnımın sertleşmesini sordu bende arada oluyor bir yerde toplanıyor gibi oluyorlar dedim onları gözetle cok sık oluyormu sancın artarsa falan haber ver dedi kontrolden hic bişey anlamadım bu sefer anlayacagınız normalde uzun uzun bakar gösterir söyle yapıyor böyle yapıyor konuşurduk boy kilo konusmadık sancı olayı olunca alttanda bakalm dedi birazda morali bozuktu babası covid olmuş oda insan tabi üzülmüş belli bende üstelemedim bakalım cuma neler olacak. Ama ben kızlarımı tembihledim 37–38e kadar ordasınız diye dinleyecekler inşaallah
Epeyce duzeldi canim cok sukurBen çok ayakta kaldığımda sertleşme oluyor d,yemekten sonra ya da gece yatarken doktorum normal demişti. Senin düzenli mi süreklii oluyor
Cok sukur kuzu epey duzeldi korkuttu beni sipalar akillandilar simdi sukur
Ay cok seviniyorum senin icin canim ya icim kipir kipirAynen kuzum tutarsam en fazla pazartesiye kadar tutabilirim risk alamam dedi, o zamana da allah korusun suyun gelir kanama olur paniklersin böyle olması daha iyi dedi hakkimızda hayırlısı
Canım benim çok sağolEdicem tabi hepinize edicem hepiniz benim haftalardan daha çoğunu görün inşallah
Yok canım aynı şükür bi sıkıntı yok ama kilo alımı olmuyor canım sıkılıyor bu geç kavuşacağımız anlamına geliyor. Canı sağ olsun yine de