- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #4.761
Tez zamanda şifa bulsun yavrumYok canım aynı şükür bi sıkıntı yok ama kilo alımı olmuyor canım sıkılıyor bu geç kavuşacağımız anlamına geliyor. Canı sağ olsun yine de
Çok teşekkür ederim amin inşallahHayırlısıyla Rabbim sağlıkla kurtarsın inşaallah
İnşallah canım benimKiloları haftaları çok iyi canım artık gelselerde bi sorun olmaz inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
Aynen kuzum yani acil bir durum olsa da sezeryanla alacağımız için böyle olması iyi oldu. Rahat rahat covid testimizi verdik eşimle, kan verdim, fotoğrafçıyı ayarladık vsKesinlikle planlı olması çok çok iyi cidden suyun gelmesi vs panik sebebi
Ay bi de beni sor kuzum kalbim çıkacak gibiEpeyce duzeldi canim cok sukur
Cok sukur kuzu epey duzeldi korkuttu beni sipalar akillandilar simdi sukur
Ay cok seviniyorum senin icin canim ya icim kipir kipir
Oh oh mükemmelÇok teşekkür ederim amin inşallah
İnşallah canım benim
Aynen kuzum yani acil bir durum olsa da sezeryanla alacağımız için böyle olması iyi oldu. Rahat rahat covid testimizi verdik eşimle, kan verdim, fotoğrafçıyı ayarladık vs
Ay bi de beni sor kuzum kalbim çıkacak gibi
iyiler canim, solunumlari duzelmis, sariligi atlatmislar, serumla besleniyorlar hala. emmelerini bekliyoruz sanirim, doktorumuz pek ketum, cimbizla laf cikiyor agzindan:))zaman sormayin, hersey yolunda diyor.Canım sen nasılsın ikizler nasıl
Aman her şey yolunda olsunda canım çok şükür buna da 34 te doğum yapmıştın değil mi canımiyiler canim, solunumlari duzelmis, sariligi atlatmislar, serumla besleniyorlar hala. emmelerini bekliyoruz sanirim, doktorumuz pek ketum, cimbizla laf cikiyor agzindan:))zaman sormayin, hersey yolunda diyor.
aynen canim, şiir gibi 33+3 10.01.2021Aman her şey yolunda olsunda canım çok şükür buna da 34 te doğum yapmıştın değil mi canım
Ayy masallah cok guzel kiz gule gule kullansinlar cok begendimGünaydın kızlar nasılsınız?
Ben kızlarıma cici yaptırdım resim ekleyeyim nasıl olmuş teyzeleri.
Teşekkür ederiz teyzesiAyy masallah cok guzel kiz gule gule kullansinlar cok begendimay nasi yaptin ya ben hic beceremiyorum el isi
Ben yaptim okumusum canimTeşekkür ederiz teyzesi
Yok ben yapmadım yaptırdım canım benimInstagram dan emzikzinciri sayfasından.
Çok tatlı çok cici olmuş güle güle kullansınlar inşallahGünaydın kızlar nasılsınız?
Sağol teyzesiÇok tatlı çok cici olmuş güle güle kullansınlar inşallah
Çok güzeller canımGünaydın kızlar nasılsınız?
TeşekkürlerÖncelikle geçmiş olsun hastaniz icin.
33.5 mm cikmis uzunluk 25 ve alti riskli şimdilik iyi ölçümünüz.Bebegin pozisyonuna göre de degisiyo ölçümler buarada vajinal mi bakıldı en doğru ölçüm o şekilde cunku
Kızlar merhaba öncelikle hepiniz sağ salim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah. :)
Sizlere bir sorum olacaktı aranızda FEMARA kullanıpta çoğul gebelik elde eden var mı? varsa biraz tecrübelerinden bahsedebilir mi? Kaçıncı kullanımda hamile kaldınız :)
Ben kullanmadım o yüzden yazmadımArkadaşlar yokmu kullanan
Canim burdakilerin cogu tup bebek ya da dogal gebelik ikizleri o yuzden cevap alamayabilirsin ilac tedavisiyle gebe kalan hic bilmiyorum bu topikte. Femarayla mi ikizlere hamilesin ?Arkadaşlar yokmu kullanan
yok henüz değil bakalım femara yeni bitti de yumurtlamayı bekliyorum :))) Allah bana da nasip eder inşallah bu ay.Canim burdakilerin cogu tup bebek ya da dogal gebelik ikizleri o yuzden cevap alamayabilirsin ilac tedavisiyle gebe kalan hic bilmiyorum bu topikte. Femarayla mi ikizlere hamilesin ?