2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Hayırlısıyla Rabbim sağlıkla kurtarsın inşaallah
Çok teşekkür ederim amin inşallah
Kiloları haftaları çok iyi canım artık gelselerde bi sorun olmaz inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
İnşallah canım benim
Kesinlikle planlı olması çok çok iyi cidden suyun gelmesi vs panik sebebi
Aynen kuzum yani acil bir durum olsa da sezeryanla alacağımız için böyle olması iyi oldu. Rahat rahat covid testimizi verdik eşimle, kan verdim, fotoğrafçıyı ayarladık vs
Epeyce duzeldi canim cok sukur

Cok sukur kuzu epey duzeldi korkuttu beni sipalar akillandilar simdi sukur

Ay cok seviniyorum senin icin canim ya icim kipir kipir
Ay bi de beni sor kuzum kalbim çıkacak gibi

iyiler canim, solunumlari duzelmis, sariligi atlatmislar, serumla besleniyorlar hala. emmelerini bekliyoruz sanirim, doktorumuz pek ketum, cimbizla laf cikiyor agzindan:))zaman sormayin, hersey yolunda diyor.
Aman her şey yolunda olsunda canım çok şükür buna da 34 te doğum yapmıştın değil mi canım

Kızlar merhaba öncelikle hepiniz sağ salim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah. :)
Sizlere bir sorum olacaktı aranızda FEMARA kullanıpta çoğul gebelik elde eden var mı? varsa biraz tecrübelerinden bahsedebilir mi? Kaçıncı kullanımda hamile kaldınız :)

Teşekkürler evet vajinal baktı özellikle böyle seylerde vajinal bakıyor doktorum

Arkadaşlar yokmu kullanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…