2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kiz Allah iyiligini versin ac poseti ac oy cok sukur gun gun iyiye gidiyolar demi tuylerim diken diken oldu ya

Kiz Allah iyiligini versin ac poseti ac oy cok sukur gun gun iyiye gidiyolar demi tuylerim diken diken oldu ya
iyiler canim iyiler cok sukur. açık küveze alininca yanlarina girebilecekmisiz, bekliyoruz. herhalde kendileri beslenmeye baslayinca gececekler açık küveze, doktor bana zaman sormayin, hersey yolunda sadece bunu soyleyebilirim diyor.

Oy cok sukur minisler ya yerim onlarin minik ellerini masallah masallah

Cevap icin tesekkir ederim. Doktora kadar icim ferahladi

Crvap icin cok tesekkurler icime su serpildi. Gecen gittigimde unutmusum sormayi. Bende de azicik var pimpiriklik
Biri kansizligi onluyor biri pihtilasmayi canim birbirini etkilemezler Allahin izniyle rahat ol hepimiz kullaniyoruz bu tur ilaclari birlikte hele bide tup bebekse pipiriklik 10 20 30 kat artiyo ben de oyleyim

Günaydın canım ben 12. Haftadan beri kullanıyorum pıhtılaşma riskini arttirmiyor aksine hapa rağmen demirim düşük çıkıyor. Çünkü malum biz de iki bebek var

Progestan ilaç neden zararliymış?
Aslına bakarsanız progestan bir ilaç değil kadınların vücudunun ürettiği bir hormon biliyorsunuzdur.Zaten bizde var olan bir hormonun zararı olmaz tabi çok yüksek dozlarda alınmadığı sürece örneğin doktorum hem iğne hem de fitil aynı anda almama karşıydı.Türkiye’de tam aksine sürekli olarak bu ilaçlar veriliyor bilemiyorum hangisi doğru hangisi yanlış fakat benim doktorum kanamam olmasına rağmen fitil kullan ama kanama bitince bırak diyor.Zaten deniliyor ki progestan düşecek olanı tutmaz bu bir tedbirdir sadece diye

Günaydın canım ben 12. Haftadan beri kullanıyorum pıhtılaşma riskini arttirmiyor aksine hapa rağmen demirim düşük çıkıyor. Çünkü malum biz de iki bebek var
Bende en son 1 ay once kan tahlili verdim. Tum degerler olmasi gereken ustuydu ama bundan sonra azalmaya baslayacak biz onlemimizi alalim dedigi icin baslatti. Bende kan iyice artar da pihtilasirsa diye korktum kucagimiza alana kadar farkli korkular sonra farkli korkular. Sanirim artik hayatimiz toptan degisti. En azindan ilk defa anne olacaklar icin.

Demir oranini artirir canim trambositleri artirmaz merak etme pihtilasmayla alakasi yok

Kızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah
Yaaaa ayy cok heyecanlandim masallah artik kurtardilar kendilerini kilolari haftalari yerinde sukur ay saglikla gelsinler

Kızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah
Allah saglikla kavustursun insallah. 36 haftalari gormek hepimize nasip olsun. Masallah kilolar da cok iyi. Saglikla evinize goturun insallah bebeklerinizi

Ama ben çok duygulandım mm canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarında biizi de unutma

Maşallah nazar değmesin... hayırlısıyla Allah kurtarsın ,şifa versin hepinize ...şimdi şu durumda yine küvöze girerler mi acaba...girmezler hayırlısıyla

Yaaa maşallah çok mutlu oldum bi an kendime gün almışım gibi sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin bizi haberdar et olan bitenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…