- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #4.701
Kiz Allah iyiligini versin ac poseti aciyiyiz canim nolsun, sut sagma mucadelesine devamgecen 50 ml. sut cikti diye sevinmistim ya, meger posetin alt kismi katli sekildeymis, dolapta dik durmuyordu, onu acinca 30 ml. düştü sut miktari aslinda surekli de sagiyorum ama simdilik akmasa da damliyor canim sariligi atlatmis minikler, ama hala serumla besleniyorlarmis. kar bastirmadan cumartesi gidip ben de bi goreyim dedim, en azindan burunlarindaki hortumdan kurtulmuslar, buna da sukur
iyiler canim iyiler cok sukur. açık küveze alininca yanlarina girebilecekmisiz, bekliyoruz. herhalde kendileri beslenmeye baslayinca gececekler açık küveze, doktor bana zaman sormayin, hersey yolunda sadece bunu soyleyebilirim diyor.Kiz Allah iyiligini versin ac poseti acoy cok sukur gun gun iyiye gidiyolar demi tuylerim diken diken oldu ya
Oy cok sukur minisler ya yerim onlarin minik ellerini masallah masallahiyiler canim iyiler cok sukur. açık küveze alininca yanlarina girebilecekmisiz, bekliyoruz. herhalde kendileri beslenmeye baslayinca gececekler açık küveze, doktor bana zaman sormayin, hersey yolunda sadece bunu soyleyebilirim diyor.
Cevap icin tesekkir ederim. Doktora kadar icim ferahladiyok cnm korkma, ben de 32.haftaya kadar kan sulandirici olarak ecopirin kullandim, sonra onu biraktirdi doktor, demir ilacini kullanmaya devam ettim. hastanede dogum oncesi birsuru kan tahlili yapildi, kanim hala suluydu, sasirdim neden diye sordum, demir ilaci kullaniyorsaniz ondandir dedi hemsire. hatta dogum sonrasi icin de farkli bir demir ilaci yazildi, onu kullaniyorum simdi.
Crvap icin cok tesekkurler icime su serpildi. Gecen gittigimde unutmusum sormayi. Bende de azicik var pimpiriklikGunaydin. Yok canim ben de ayni sekilde oksapar ve demir ilaci kullaniyorum cok sukur bi sorun olmadi ki olacak olsa doktor mutlaka uyarirdi
Biri kansizligi onluyor biri pihtilasmayi canim birbirini etkilemezler Allahin izniyle rahat ol hepimiz kullaniyoruz bu tur ilaclari birlikteCrvap icin cok tesekkurler icime su serpildi. Gecen gittigimde unutmusum sormayi. Bende de azicik var pimpiriklik
Günaydın canım ben 12. Haftadan beri kullanıyorum pıhtılaşma riskini arttirmiyor aksine hapa rağmen demirim düşük çıkıyor. Çünkü malum biz de iki bebek varHerkese gunaydin.. aklima takilan bir sey var benim, doktora da daha var size de sormak istedim. Ben 4 haftadir demir takviyesi ilaci da kullanmaya basladim. Kan sulandirici her aksam vuruyorum. Bu demir hapi, kani arttiracagi icin pihtilasma artar mi acaba? Bilginiz var mi? Doktorunuzla konustunuz mu hic?
Aslına bakarsanız progestan bir ilaç değil kadınların vücudunun ürettiği bir hormon biliyorsunuzdur.Zaten bizde var olan bir hormonun zararı olmaz tabi çok yüksek dozlarda alınmadığı sürece örneğin doktorum hem iğne hem de fitil aynı anda almama karşıydı.Türkiye’de tam aksine sürekli olarak bu ilaçlar veriliyor bilemiyorum hangisi doğru hangisi yanlış fakat benim doktorum kanamam olmasına rağmen fitil kullan ama kanama bitince bırak diyor.Zaten deniliyor ki progestan düşecek olanı tutmaz bu bir tedbirdir sadece diyeProgestan ilaç neden zararliymış?
Bende en son 1 ay once kan tahlili verdim. Tum degerler olmasi gereken ustuydu ama bundan sonra azalmaya baslayacak biz onlemimizi alalim dedigi icin baslatti. Bende kan iyice artar da pihtilasirsa diye korktumGünaydın canım ben 12. Haftadan beri kullanıyorum pıhtılaşma riskini arttirmiyor aksine hapa rağmen demirim düşük çıkıyor. Çünkü malum biz de iki bebek var
Demir oranini artirir canim trambositleri artirmaz merak etme pihtilasmayla alakasi yokBende en son 1 ay once kan tahlili verdim. Tum degerler olmasi gereken ustuydu ama bundan sonra azalmaya baslayacak biz onlemimizi alalim dedigi icin baslatti. Bende kan iyice artar da pihtilasirsa diye korktumkucagimiza alana kadar farkli korkular sonra farkli korkular. Sanirim artik hayatimiz toptan degisti. En azindan ilk defa anne olacaklar icin.
Her seyi inceleyip arastiran didikleyen bu konuda eksik kalmisim tesekkur ederim bu bilgi icin deDemir oranini artirir canim trambositleri artirmaz merak etme pihtilasmayla alakasi yok
YaaaaKızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah
Allah saglikla kavustursun insallah. 36 haftalari gormek hepimize nasip olsun. Masallah kilolar da cok iyi. Saglikla evinize goturun insallah bebekleriniziKızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah
Rica ederim canim aklina takilani her zaman sorHer seyi inceleyip arastiran didikleyen bu konuda eksik kalmisim tesekkur ederim bu bilgi icin de
Yaaaaayy cok heyecanlandim masallah artik kurtardilar kendilerini kilolari haftalari yerinde sukur ay saglikla gelsinler
İnşallah kızlar inşallahAllah saglikla kavustursun insallah. 36 haftalari gormek hepimize nasip olsun. Masallah kilolar da cok iyi. Saglikla evinize goturun insallah bebeklerinizi
Ama ben çok duygulandım mm canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarında biizi de unutmaKızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah
Maşallah nazar değmesin... hayırlısıyla Allah kurtarsın ,şifa versin hepinize ...şimdi şu durumda yine küvöze girerler mi acaba...girmezler hayırlısıylaKızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah
Bizim de aklımız hep sen de olacak canım. İnşallah sağlıcakla doğarlar. Sen de kolay atlatırsın sezeryanı inşallahİnşallah kızlar inşallahDoğumda hepinize dua edicem
Yaaa maşallah çok mutlu oldum bi an kendime gün almışım gibi sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin bizi haberdar et olan bitendenKızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah