- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #4.781
İnsallah gonlune gore olur canim tedavi sonucunyok henüz değil bakalım femara yeni bitti de yumurtlamayı bekliyorum :))) Allah bana da nasip eder inşallah bu ay.
Ay ne cici güle güle kullansınlar inşallahGünaydın kızlar nasılsınız?
Ben kızlarıma cici yaptırdım resim ekleyeyim nasıl olmuş teyzeleri.
Ay ben heyecanlandım seni düşünemiyorumKızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah
Hiç korkma Bende de bazen çok sık oluyor bazen çok nadir. Dönem dönem normalBugun de benim karnim pek bi sertlesiyo kizlar
Ay beni biri hatırladı nasıl mutlu oldum :) canım boyları 40 cm olmuş kiloları 1650 ye 1647 normal mı bilmiyorum ama sagliklilar dedi çok şükür 30+0 da gitmiştik. Nst ye girdim hiç sancinyok dedi rahim de iyibdedi öyle bekliyoruz :)
Bende yaptırdım kıza bunlardan erkeğe de aslan yaptırdım ama daha gelmesi çok tatlınızmış çok güzel beğenmişsin güle güle güzel sağlıklı günlerde kullan inşallahGünaydın kızlar nasılsınız?
Hatırlamaz olur muyumAy ben heyecanlandım seni düşünemiyorumdilerim.seninle Allah hayırlısıyla sağlıkla girip çıkmayı nasip etsin inşallah
Hiç korkma Bende de bazen çok sık oluyor bazen çok nadir. Dönem dönem normal
Ay beni biri hatırladı nasıl mutlu oldum :) canım boyları 40 cm olmuş kiloları 1650 ye 1647 normal mı bilmiyorum ama sagliklilar dedi çok şükür 30+0 da gitmiştik. Nst ye girdim hiç sancinyok dedi rahim de iyibdedi öyle bekliyoruz :)
Bende yaptırdım kıza bunlardan erkeğe de aslan yaptırdım ama daha gelmesi çok tatlınızmış çok güzel beğenmişsin güle güle güzel sağlıklı günlerde kullan inşallah
Kiloları çok iyi cnm sancının olmamasına sevindim erken doğum riskin olmaz inşallah bi daha kontrole ne zmn gideceksinAy ben heyecanlandım seni düşünemiyorumdilerim.seninle Allah hayırlısıyla sağlıkla girip çıkmayı nasip etsin inşallah
Bende yaptırdım kıza bunlardan erkeğe de aslan yaptırdım ama daha gelmesi çok tatlınızmış çok güzel beğenmişsin güle güle güzel sağlıklı günlerde kullan inşallah
Teşekkür ederim bugün zaman hiç geçmiyor öyle kuaföre filan gittim orda oyalandım ama yok kalbim yine küt kütAy ben heyecanlandım seni düşünemiyorumdilerim.seninle Allah hayırlısıyla sağlıkla girip çıkmayı nasip etsin inşallah
Ayyy uyuyamazsin da sen simdi icim tuhaf olduuTeşekkür ederim bugün zaman hiç geçmiyor öyle kuaföre filan gittim orda oyalandım ama yok kalbim yine küt küt
Canım ben heyecan yaptım senin yerineTeşekkür ederim bugün zaman hiç geçmiyor öyle kuaföre filan gittim orda oyalandım ama yok kalbim yine küt küt
Dün gece de hiç uyuyamadım hep düşünüyorum diğer gün benimle mi olacaklar bana mı bakacaklar o minnak gözleriyle diyeAyyy uyuyamazsin da sen simdi icim tuhaf olduu
İnşallah kuzumm bana çokça dua edin bu gece olur muCanım ben heyecan yaptım senin yerinesağlıkla gelsinler inşallah ☺
İnşallah canımDün gece de hiç uyuyamadım hep düşünüyorum diğer gün benimle mi olacaklar bana mı bakacaklar o minnak gözleriyle diye
İnşallah kuzumm bana çokça dua edin bu gece olur mu
Hepinize edicem kuzumİnşallah canımsen de doğum anında bizi unutma darısı sağlıkla bizlere olsun inşallah
Çok güzel olmuşlar canım güle güle kullansınlar inşallahGünaydın kızlar nasılsınız?
Valla ben çok heyecanlandım kim bilir sen nasılsınTeşekkür ederim bugün zaman hiç geçmiyor öyle kuaföre filan gittim orda oyalandım ama yok kalbim yine küt küt
Heyecanlanılmıcak gibi değişik bu günlerinin tadını çıkar bol bol foto çekin ama hamileliğin son günleriTeşekkür ederim bugün zaman hiç geçmiyor öyle kuaföre filan gittim orda oyalandım ama yok kalbim yine küt küt
Ay çok sevindim. Güzel çıkar inşallah bak Allah bize nasip etti çok şükür bi günlere gelmeyi :)Hatırlamaz olur muyumburda hepimiz kader arkadasiyiz. masallah 30+0 da kiloları gayet iyi bakalım benim h.sonu kaç çıkacak kızlarım.
Teşekkür ederim senin bebeklerine de allahim sağlıkla kullanmayi nasip etsin.
Çok teşekkür ederim :) haftaya salı kadın doğum da cuma da perinatolog da. Artık cagirmasalar da yüzsüzlük edip ben her hafta giderim :))))Kiloları çok iyi cnm sancının olmamasına sevindim erken doğum riskin olmaz inşallah bi daha kontrole ne zmn gideceksin
E normal ben burda heyecan yaptım :) Arkadaşın dediği gibi bol bol resim çekil son günler. Birde bencillik olacak ama kendini iyi uygun hissettiğinde yaz lütfen çok merak ederiz seni :)Teşekkür ederim bugün zaman hiç geçmiyor öyle kuaföre filan gittim orda oyalandım ama yok kalbim yine küt küt
Aslım ben bile seni düşündükçe kıpır kıpır oluyom Allah'ım sağlıkla kavuştursun bugün sabah olmaz sanaTeşekkür ederim bugün zaman hiç geçmiyor öyle kuaföre filan gittim orda oyalandım ama yok kalbim yine küt küt
Teşekkür ederim canım benimÇok güzel olmuşlar canım güle güle kullansınlar inşallah
Rabbim kolaylikla kucagina almayi nasip etsin canimDün gece de hiç uyuyamadım hep düşünüyorum diğer gün benimle mi olacaklar bana mı bakacaklar o minnak gözleriyle diye
İnşallah kuzumm bana çokça dua edin bu gece olur mu
Canım yarın sabah sağlıkla kavuş yavrularına Allah yardımcın olsunÇok güzel olmuşlar canım güle güle kullansınlar inşallah