2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah
Ay ben heyecanlandım seni düşünemiyorum dilerim.seninle Allah hayırlısıyla sağlıkla girip çıkmayı nasip etsin inşallah
Bugun de benim karnim pek bi sertlesiyo kizlar
Hiç korkma Bende de bazen çok sık oluyor bazen çok nadir. Dönem dönem normal
Fotosentez naptın kontrol de
Masalim01 sen nasıl oldun canım ağrıların varmış yeni girdim foruma.
Ay beni biri hatırladı nasıl mutlu oldum :) canım boyları 40 cm olmuş kiloları 1650 ye 1647 normal mı bilmiyorum ama sagliklilar dedi çok şükür 30+0 da gitmiştik. Nst ye girdim hiç sancinyok dedi rahim de iyibdedi öyle bekliyoruz :)
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben kızlarıma cici yaptırdım resim ekleyeyim nasıl olmuş teyzeleri.
Bende yaptırdım kıza bunlardan erkeğe de aslan yaptırdım ama daha gelmesi çok tatlınızmış çok güzel beğenmişsin güle güle güzel sağlıklı günlerde kullan inşallah

Hatırlamaz olur muyum burda hepimiz kader arkadasiyiz. masallah 30+0 da kiloları gayet iyi bakalım benim h.sonu kaç çıkacak kızlarım.
Teşekkür ederim senin bebeklerine de allahim sağlıkla kullanmayi nasip etsin.

Kiloları çok iyi cnm sancının olmamasına sevindim erken doğum riskin olmaz inşallah bi daha kontrole ne zmn gideceksin

Teşekkür ederim bugün zaman hiç geçmiyor öyle kuaföre filan gittim orda oyalandım ama yok kalbim yine küt küt

Hatırlamaz olur muyum burda hepimiz kader arkadasiyiz. masallah 30+0 da kiloları gayet iyi bakalım benim h.sonu kaç çıkacak kızlarım.
Teşekkür ederim senin bebeklerine de allahim sağlıkla kullanmayi nasip etsin.
Ay çok sevindim. Güzel çıkar inşallah bak Allah bize nasip etti çok şükür bi günlere gelmeyi :)
Kiloları çok iyi cnm sancının olmamasına sevindim erken doğum riskin olmaz inşallah bi daha kontrole ne zmn gideceksin
Çok teşekkür ederim :) haftaya salı kadın doğum da cuma da perinatolog da. Artık cagirmasalar da yüzsüzlük edip ben her hafta giderim :))))
Teşekkür ederim bugün zaman hiç geçmiyor öyle kuaföre filan gittim orda oyalandım ama yok kalbim yine küt küt
E normal ben burda heyecan yaptım :) Arkadaşın dediği gibi bol bol resim çekil son günler. Birde bencillik olacak ama kendini iyi uygun hissettiğinde yaz lütfen çok merak ederiz seni :)

Aslım ben bile seni düşündükçe kıpır kıpır oluyom Allah'ım sağlıkla kavuştursun bugün sabah olmaz sana yarın kendini iyi hissettiğinde yaz mutlaka bize.Yavrularini öper koklarken bizlere de dua et o günü sağlıkla bizde görelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…