2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Yok canim uzanir haldeyim genelde. Kontrol haftaya carsamba gecen hafta artti dedim normal dedi
O zaman endişelenme hiç. Normal olarak düşün sen de Benim kontrolum de yarın. Bugün biraz dışarıda yürüdüm. Hemen vicdan yaptım yormasaydın kendini diye. Halbuki doktorum yürümemi tavsiye ediyor.

Benimde bi ara sertleşmelerim çok oluyodu özellikle oturunca kalkıp biraz yürümek çok iyi geliyodu
Nidicard kullaniyorum ama sanki bugun cok artti gibi acile gitsem mi normal mi gecer mi dusunup duruyorum bunlari bakalim
O zaman endişelenme hiç. Normal olarak düşün sen de Benim kontrolum de yarın. Bugün biraz dışarıda yürüdüm. Hemen vicdan yaptım yormasaydın kendini diye. Halbuki doktorum yürümemi tavsiye ediyor.
Sanki bugun artti gibi bakalim hadi guzel haberlerle gel yarin canim

Ama ben çok duygulandım mm canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarında biizi de unutma
Ben de çok duygulu ve heyecanlıyım canım edicem tabi siz de bize edin küveze girmeyelim
Maşallah nazar değmesin... hayırlısıyla Allah kurtarsın ,şifa versin hepinize ...şimdi şu durumda yine küvöze girerler mi acaba...girmezler hayırlısıyla
Doktorum kiloları iyi, ciğer geliştirici de olduk dedi ağır bir durum olmayacağını öngörüyor ama yine de ikizlerde hep küvez ihtimali var dedi inşallah girmezler
Bizim de aklımız hep sen de olacak canım. İnşallah sağlıcakla doğarlar. Sen de kolay atlatırsın sezeryanı inşallah
İnşallah canım
Yaaa maşallah çok mutlu oldum bi an kendime gün almışım gibi sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin bizi haberdar et olan bitenden
Sağol canım benim. Kendime gelince yazarım tabi ki

Bol bol dua ederim canım hiç merak etme

Kızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah
aayy canim, geldi mi vakit sonundasaglikla kavusun insallah, hersey yolunda gidecek hic korkma, guzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah
Seninle transfer günümüz aynıydı Benimkilerden önce geliyorlar sağlıcakla kucağına al inş canım inş kuvöze girmeden hemen alıp evine gelirsin inşallah

Bugun de benim karnim pek bi sertlesiyo kizlar
Benimde cumartesi saat 22:00 gibi başladı sertleşme pazar sabaha kadar taş gibiydi. Gece evhamdan uyuyamadım, yürüyüş yaptım duş aldım uzandım geçmedi.
Pazar sabahı kendiliğinden geçti, doktora sordum kasılma ağrı vs yoksa korkma içerde yer daralıyor artık dedi.

Canım çok olduysa için rahat olsun git istersen
Sukur nidicard ve progestan sanirim sanirim rahatlatti kuzu daha iyiyim
Sancı ağrı hissediyomusun peki sertleşmelerin düzenli aralıklarla oluyosa bi git için rahat eder
Agri hissetmiyorum canim duzenli degil biraz rahatladi insallah sorun yoktur
canim nasil oldun, cok sık mı oluyor sertlesmeler?hemen telaslanma, ama her zamankinden farkli, agrili, yada cok sık hissediyorsan bi git istersen hastaneye, icin de rahat etsin.
Agrili degil canim ama sanki rahatladim epeydir olmadi sukur
Agri yok demekki telaslanmayim cok fazla buyudukce bebekler demekki artacak sikayetlerimiz hazirlikli olmamiz gerek

aayy canim, geldi mi vakit sonundasaglikla kavusun insallah, hersey yolunda gidecek hic korkma, guzel haberlerini bekliyoruz
Geldi valla canım inşallahhh kavuşmamıza az kaldı
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın kaçıncı haftadasinuz acaba
Teşekkür ederim çarşamba 35+4 olacağız inşallah
Seninle transfer günümüz aynıydı Benimkilerden önce geliyorlar sağlıcakla kucağına al inş canım inş kuvöze girmeden hemen alıp evine gelirsin inşallah
İnşallah kuzum Seninkiler de sağlıcakla zamanında gelsinler inşallah ne zamana diyor doktorun?

Benim 29 .haftadan beri rahim kısalıgım var yata yata bu zamanı gördük şükür 37.hafta hedef bakalım her an suyum da gelebilir :)) hayırlı artık

Benim 29 .haftadan beri rahim kısalıgım var yata yata bu zamanı gördük şükür 37.hafta hedef bakalım her an suyum da gelebilir :)) hayırlı artık
İnşallah görürsün o haftaları Benim plasentalar yaşlanmış her an doğum başlayabilir dedi. Halbuki çarşamba böyle birşey yoktu biz de böyle planladık mecbur

Çok şükür canım sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…