2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebisler. Endişen gayet normal hepimiz yaşadık zamanında Masalim01 arkadaşımızın dediği gibi hareket hissetmeye başlayınca rahatlarsın. Ama o zaman da düzenli hareket olmuyor neden oynamadı bugün diyorsun ☺ ta ki 24 e kadar . Cinsiyetleri ne bebeklerin

İnşallah inşallah 13.haftada 1i kesin erkek diğeri erkeğe benziyor dediler. 14.haftada 1erkek diğer kız dendi. Ama pekte güvenmiyorum bu hafta bakalım nolucak

Canim suan en risksiz donemdesin rahat ol.ilk aylar ve son aylar riskli biraz.

Ayy sabah 8 olsa bir an önce. Sanki sevgilimle bulusucam yardımlarınız için çok teşekkürler özellikle ben hissetmesem de hareketlerini sayması çok güzel olmuş iyi ki yazdiniz

Benim.bu hafta çok ağır geçti. Korkuyorum yarın birşey der diye. Aman gerçi her randevuya korka korka gidiyor insan ikiz annesi olunca da böyle okyanusu geçip derede boğulmaktan korkuyorum. 31. Haftaya başladık bugün yani en kötü bi 34 ü görmeyi nasip etse Allahım ne var. Annelik ne zormus. Aklım kalbim 2 ye bölündü resmen. Allahım hepimize yardım etsin inşallah hepimize.

Kızlar bel ağrısı yaşayan var mı bu kadar erken haftalarda? Ben anlayamıyorum kendimi kastığım için mi belim hemen ağrıyor yoksa gerçekten ikiz gebelikten mi?
Merhaba bende de oluyor su aralar .... bel ve kasik agrisi ama yarim saat sonra geciyor ....bu 2-3gunde bir tekrarliyor...ko bebim tek gebelik ikiz degil

Bende lansinoh meme reddi konusunda en olumlu biberon diye okumuştum. Acaba bebekten bebeğe değişebilen birşey mı?
Kontrole ne zaman gidiyorsunuz kızlar
Yarın
Benim kontrollerim haftalık canım asıl doktoruma iki haftada bir gidiyorum uzak diye burdakine gidince de kendi doktoruma bilgi veriyom zaten burdaki asıl doktorumun asistanıydı birbirleriyle bağlantılılar
Ne şanslısın. Bende yalvarıyorum beni her hafta alsin diye.
Çok normal. Herkesin bebeği kıymetli ama tüp bebekle sahip olmak çok daha zor. Dua et içini rahat tut. Bende senin gibiydim 24 25. Haftalar hayal gelirdi bana. Çok şükür 31 i görmeyi nasip etti Allah.

Ben yine yarın gidiyorum canım bakalım ne olacak
Guzel haberlerle gel insallah
İnsallah sen de guzel.haberlerle gel canim

Merhaba bende 9 haftalık ikizlere hamıleyım. Aranıza yenı katıldım.
Hayırlı olsun canım hamileliğin rabbim hayırlı suyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Öyle valla hep aklında sürekli bi korku oluyo içinde

Herkese gunaydin.. aklima takilan bir sey var benim, doktora da daha var size de sormak istedim. Ben 4 haftadir demir takviyesi ilaci da kullanmaya basladim. Kan sulandirici her aksam vuruyorum. Bu demir hapi, kani arttiracagi icin pihtilasma artar mi acaba? Bilginiz var mi? Doktorunuzla konustunuz mu hic?

Gunaydin. Yok canim ben de ayni sekilde oksapar ve demir ilaci kullaniyorum cok sukur bi sorun olmadi ki olacak olsa doktor mutlaka uyarirdi

yok cnm korkma, ben de 32.haftaya kadar kan sulandirici olarak ecopirin kullandim, sonra onu biraktirdi doktor, demir ilacini kullanmaya devam ettim. hastanede dogum oncesi birsuru kan tahlili yapildi, kanim hala suluydu, sasirdim neden diye sordum, demir ilaci kullaniyorsaniz ondandir dedi hemsire. hatta dogum sonrasi icin de farkli bir demir ilaci yazildi, onu kullaniyorum simdi.

Canim nasilsiniz

Canim nasilsiniz
iyiyiz canim nolsun, sut sagma mucadelesine devamgecen 50 ml. sut cikti diye sevinmistim ya, meger posetin alt kismi katli sekildeymis, dolapta dik durmuyordu, onu acinca 30 ml. düştü sut miktariaslinda surekli de sagiyorum ama simdilik akmasa da damliyor canimsariligi atlatmis minikler, ama hala serumla besleniyorlarmis. kar bastirmadan cumartesi gidip ben de bi goreyim dedim, en azindan burunlarindaki hortumdan kurtulmuslar, buna da sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…