2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar lasinoh krem aldınız mı?bı arkadasim doğum yaptı 30 haftadan snra kullanınca hiç yara olmadı göğüslerim dedi.Biz malum pompayla da sagacagimiz için baya tahriş olacaklar önlem almak lazım

Kızlar lasinoh krem aldınız mı?bı arkadasim doğum yaptı 30 haftadan snra kullanınca hiç yara olmadı göğüslerim dedi.Biz malum pompayla da sagacagimiz için baya tahriş olacaklar önlem almak lazım
Canım ben geçen sordum eczacı doktoruna sorup doğuma yakın kullanın dedi çünkü göğüs ucunun uyarılması erken doğumu tetikliyor dedi. Alıp kullanacağım ama çok etkili bir krem değil bu konudaki en etkili şey ( benim tecrübelerim) ayva çekirdeği jölesi ve gümüş kapak . Açık durdukça daha kötü oluyor . Göğüs ucun varsa çok da yara olamayabilir. Benim yok o yüzden gümüş kapak alacağım ve bol bol ayva stoklayacağım

Uyarma derken hemen üstten sürüp bırakcan kremi.Gumus kapakta kimisi ise yarıyo kimisi yaramıyo diyo.Benimde göğüs ucum büyük değil korkuyorum yara olmasından.bi de tahin yağı diyolar

Krem almadim ben de canim hep tahin yagini onerdiler arkadaslarim dogal hem diye bakalim onu denicem
Kızlar bugün hareketi çok aşağıda hissediyorum ya resmen vajinanin üstünde korkuyorum valla
Benim de oluyor zaman zaman kuzu hele gecenlerde afedersiniz hem vajinada hem makatta agri oldu resmen

Kızlar bugün hareketi çok aşağıda hissediyorum ya resmen vajinanin üstünde korkuyorum valla
Benimde aksine bu hafta karnıma tam çıktılar kaburgalarim ağrımaya başladı bazen ayaklarını aşağı dayiyolar geri çıkıyorlar.Korkma canım fazla ayakta kaldıysan senin hareketine bağlı da pozisyonlari değişmiştir.

Kaburgama çıksınlar ya razıyım çok yorulmadım aslında dün ayakta bşraz kaldım oturur vaziyette durdum yatamadım belki ondan oldu

Ben de dün muyene oldum aksamlari kasilmalarim oluyor diye. Magnezyum başladı dr. Progestan ben sormadım bu sefer o da bisey demedi. 31,5 e dusmus rahim uzunluğu ama dr onemli degil dedi.En son 21 haftalikken 33,5 tu.25 in altina düşerse riskli dedi. Zaten erken dogum olacak olsa bir anda sifirlaniyor milim milim düşmüyor dedi. Yat falan demedi. Bir de hastanenin yogun bakimi 34 hafta ve sonrasinda doğanlar icin uygunmuş. Daha erken olursa baska bir hastaneye sevk oluyormuş. Burdan M minikzelal yasadigi icin sordum.Acaba risk almayıp artik dr mu degistirsem.direk doğumda degismesindense. 34 ten once acil suyun gelmesi vs.yasarsan buraya hic gelmeden diger subelerine gitmemi soyledi sevkle uğraşma dedi.

Hic korkma canim ayklari asagidaysa ondan oyle hissedersin.Benim hareketler yukarida cunku kafalar aşağıda bu beni daha korkutuyor simdiden dönmüşler gelmek istiyorlar sanki
Daha doner degisir canim seninkiler benimkiler bile degisiyo halen oglanin kafa yukardaydi onceki hafta bu hafta asagi donmus daha once de yer degistiler o sekilde

Daha doner degisir canim seninkiler benimkiler bile degisiyo halen oglanin kafa yukardaydi onceki hafta bu hafta asagi donmus daha once de yer degistiler o sekilde
Insallah hepimiznki vakitlice gelir. 24.hafta kontrolünde dönmüşlerdi hala öyleler.Dr.avantaj olarak değerlendiriyor normal doguma da uygun diye. Ama oğlum 37.hafta dönüp 39+3 de doğmuştu ondan dönmeyi dogumla eslestiriyorum sanırım.

Uyarma derken hemen üstten sürüp bırakcan kremi.Gumus kapakta kimisi ise yarıyo kimisi yaramıyo diyo.Benimde göğüs ucum büyük değil korkuyorum yara olmasından.bi de tahin yağı diyolar
Ben de öyle dedim sadece sürüp bırakacağım ikiz hamilesiniz doktorunuza sormadan olmaz dedi ondan sonra da kontrole gitmedim ki sorayım. 35. Haftadan sonra öneriyoruz dedi. Ama o kremin hiç bir şekilde ise yaradığını görmedim ben. Tahin yağını duymamıştım denemek lazım

Benim de öyle. Birde tam oraya vuruyorlar canım yanıyor baya. Ama yukarda da kafaları var o da kaburgami çok ağrıtıyor. Ne diyim sağlıkla gelsinler yeter.
Vallahi iyi ki burdan konuşuyoruz. Bende yarın hastaneye bir soracagim. Burdaki durum ne diye. Eğer aynı cevabı verirse yandık doğuma 3 5 kala doktor mu değişir

Valla doğum yapan arkadaşlarım mutlaka lasinoh al deyip duruyolar denemekte fayda var diğerlerini de deneriz

Kızlar karnınızı çok ovalamayın. Göğüs uclariniza çok dokunmayın. Perinatolog da söyledi. Erken doğuma sebep olabilir diye.

Benimkilerin kafası yukarda aşağı iner mı dedim sanmıyorum demişti kadın doğumcu. Hâlâ değişiyor mu ya bu haftalarda bazen kafasını kolunu anlayabiliyoruz. Dayıyorlar. Başlarını kollarını okşuyorum hemen kaçıyorlar ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…