2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Benimkilerin kafası yukarda aşağı iner mı dedim sanmıyorum demişti kadın doğumcu. Hâlâ değişiyor mu ya bu haftalarda 😯 bazen kafasını kolunu anlayabiliyoruz. Dayıyorlar. Başlarını kollarını okşuyorum hemen kaçıyorlar ordan 😊🥰😍
Yaaa bende özellikle popolarini hisseidyorim iki gündür dayiyolar 😂 karnımın bi tarafı kasis gibi oluyo

Ben de dün muyene oldum aksamlari kasilmalarim oluyor diye. Magnezyum başladı dr. Progestan ben sormadım bu sefer o da bisey demedi. 31,5 e dusmus rahim uzunluğu ama dr onemli degil dedi.En son 21 haftalikken 33,5 tu.25 in altina düşerse riskli dedi. Zaten erken dogum olacak olsa bir anda sifirlaniyor milim milim düşmüyor dedi. Yat falan demedi. Bir de hastanenin yogun bakimi 34 hafta ve sonrasinda doğanlar icin uygunmuş. Daha erken olursa baska bir hastaneye sevk oluyormuş. Burdan @minikzelal yasadigi icin sordum.Acaba risk almayıp artik dr mu degistirsem.direk doğumda degismesindense. 34 ten once acil suyun gelmesi vs.yasarsan buraya hic gelmeden diger subelerine gitmemi soyledi sevkle uğraşma dedi.
Canım 34 den önce doğsa hangi şubeye gideceksen ordada kaydın olsun bence kontrole git ordada panik olmazsın doktoru tanımış olursun ben olsam öyle yapardım yani doktor senin durumunu bilir daha rahat olursın

Benimkilerin kafası yukarda aşağı iner mı dedim sanmıyorum demişti kadın doğumcu. Hâlâ değişiyor mu ya bu haftalarda 😯 bazen kafasını kolunu anlayabiliyoruz. Dayıyorlar. Başlarını kollarını okşuyorum hemen kaçıyorlar ordan 😊🥰😍
Benim kafa aşağıda canım dönmüştü en son bu haftalarda dönmesi normalmiş ama doğuma kadar dönmeyen de varmış

Kızlar gögüs yarası için krem konuşulmuş ben ilk kızımda yaptığımı söyleyim isteyen yapar isteyen yapmaz tercih sizin saygı duyarım. Doğum yaptıktan sonra bir soğanı ikiye bölüp gögüs uçlarıma sürdüm emzirme den önce hiç yara olmadı araştırın isterseniz o sebeple krem vs hiç kullanmadım göğsümü sağdımda sürekli hiç yara olmadı bunda da öyle yapacam inşallah

Insallah hepimiznki vakitlice gelir. 24.hafta kontrolünde dönmüşlerdi hala öyleler.Dr.avantaj olarak değerlendiriyor normal doguma da uygun diye. Ama oğlum 37.hafta dönüp 39+3 de doğmuştu ondan dönmeyi dogumla eslestiriyorum sanırım.
Benim ikisi de en son bas gelisiydi doktor sorun gormedi icin rahat olsun canim
29+1 de makat gelisiydi oglum 30+1 de bas gelisi donmus 😊
Kızlar gögüs yarası için krem konuşulmuş ben ilk kızımda yaptığımı söyleyim isteyen yapar isteyen yapmaz tercih sizin saygı duyarım. Doğum yaptıktan sonra bir soğanı ikiye bölüp gögüs uçlarıma sürdüm emzirme den önce hiç yara olmadı araştırın isterseniz o sebeple krem vs hiç kullanmadım göğsümü sağdımda sürekli hiç yara olmadı bunda da öyle yapacam inşallah
Sogan ve tahin yagi duydum ben de onlari uygulamayi dusunuyorum kuzu ozellikle tahin yagi

Kızlar yarın ilk defa nst ye gireceğim. Dikkat edilmesi gereken birşey var mı? Birde oğlum.cok hareketli kız günün belirli saatlerinde hareket eder. Inşallah sorun çıkmaz gerildim 🙄

Kızlar yarın ilk defa nst ye gireceğim. Dikkat edilmesi gereken birşey var mı? Birde oğlum.cok hareketli kız günün belirli saatlerinde hareket eder. Inşallah sorun çıkmaz gerildim 🙄
Gerilme canım hep biri hareketli diğeri az hareketli bizim de dikkat etmen gereken bir şey de yok istersen çikolata ye hareketli olsunlar

Ben ultrason a girmeden önce de çikolatali süt iciyorum 😂nst ye bı kez aynı gün girmiştim vurmuslardi baya

Onu da denerim kuzu ben sadece soğan sürdüm bin şükür hiç yara olmadı
Cok sukur insallah bu seferde olmaz canim
Dikkat etmen gereken bise yok canim sen hissetmesen de hareketlerini algiliyor merak etme 🤗

Herkes diyor bana da. Biberonu elektirikli pompası göğüs kremi çok iyiymiş. Benim de tercih ettiğim ürünleri var denemek lazım 🙂
Lansinoh krem, biberon ve göğüs pompasi ilk dogumumda kullandım. Göğüs yarasi yasamadim ama ikinci gün itibariyle biberonla takviye vermek zorunda kalinca meme reddi yaşadım. 1,5 aylikken memeye tekrar döndük biberonu da sagmayi da çıkardım hayatimdan.

Benim kontrollerim haftalık canım asıl doktoruma iki haftada bir gidiyorum uzak diye burdakine gidince de kendi doktoruma bilgi veriyom zaten burdaki asıl doktorumun asistanıydı birbirleriyle bağlantılılar
Anladım canım haftalık çok iyi ya haftada görüyorsun bana 3 hafta sonraya randevu verdi çalışır raporu alacağım için cuma gidecem o zaman suyuna bakarız rahim ağzına bakarız dedi

İyi akşamlar kızlaar. İyice psikolojim bozuldu yine. 16+2 olduk bugün ikizlere hamileyim. 2haftada bir kontrole gidiyorum. Normalde yarın gitmem gerekiyordu ama işimden dolayı perşembe gidicem. Bebişlere bişeymi oldu diye korkuyu üstümden atamıyorum. Kontrol sonrası ilk hafta iyiyim sonrakı hafta gün sayıyorum kontrol için resmen. Çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum. Herhangi bir sıkıntım yok bugüne kadar da hiç bir sıkıntım olmadı. Tüp bebek olduğu için hala progestana+Ecoporine devam ediyorum. Ama içimdeki korkuyu bir türlü atamadım.

İyi akşamlar kızlaar. İyice psikolojim bozuldu yine. 16+2 olduk bugün ikizlere hamileyim. 2haftada bir kontrole gidiyorum. Normalde yarın gitmem gerekiyordu ama işimden dolayı perşembe gidicem. Bebişlere bişeymi oldu diye korkuyu üstümden atamıyorum. Kontrol sonrası ilk hafta iyiyim sonrakı hafta gün sayıyorum kontrol için resmen. Çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum. Herhangi bir sıkıntım yok bugüne kadar da hiç bir sıkıntım olmadı. Tüp bebek olduğu için hala progestana+Ecoporine devam ediyorum. Ama içimdeki korkuyu bir türlü atamadım.
Saglikla dogsun bebislerin canim o korku cok cok normal insallah 20.haftadan sonra ufak ufak hareketler hissetmeye baslayinca korkun biraz daha azalacak Allahin izniyle 4 5 hafta daha sabir sonra hareket kontrolu icini rahatlatir bi parca

X