2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ay çok şirin kolonyaları nerede yaptırdın canım çok iyi fikir
Pandemi zamanı mantıklı bir hediye oldu canım bittikçe insanlar doldursun çantalarına atsınlar dedim 🤗 Ya bu boş kolonya şişelerini ben komşumdan aldım eşi üretiyor, ama internette de satılıyor 50 ml ve 100 ml seçenekleri var. Ben 100 tane yaptım . 5 litrelik de kolonya aldım döktük içine annemle 😍 Etiketleri de afiş, broşür vs yapan kırtasiyede yaptırıp yapıştırdım oldu bitti 🤗

Kızlar size fikir olur belki gerçi pandemideyiz çok gelen giden olmaz ama en yakınlarıma vermek için bunları düşündüm 😍😍 Bir de çikolataları var herşeyimiz hazır artık doğurabilirim 😂
Çok makul hediyeler olmuş. Güzel günlerde dağıtırsın inşallah. Ben de ilk doğum günlerinde bir şeyler hazırlarım diye düşündüm. Fotoğraf çekimi, süslü gecelik hiç bir şey yapmadım açıkcası. Biraz ruhsuz bir anne olacağım ben😂😂

Kızlar size fikir olur belki gerçi pandemideyiz çok gelen giden olmaz ama en yakınlarıma vermek için bunları düşündüm 😍😍 Bir de çikolataları var herşeyimiz hazır artık doğurabilirim 😂
Çok güzel olmuş ya bende kolanya şişesi düşünüyordum ama ben netten yaptırabilirim burda çok imkanım yok öyle rabbim güle güle dağıtmayı nasip etsin 😊😊

Pandemi zamanı mantıklı bir hediye oldu canım bittikçe insanlar doldursun çantalarına atsınlar dedim 🤗 Ya bu boş kolonya şişelerini ben komşumdan aldım eşi üretiyor, ama internette de satılıyor 50 ml ve 100 ml seçenekleri var. Ben 100 tane yaptım . 5 litrelik de kolonya aldım döktük içine annemle 😍 Etiketleri de afiş, broşür vs yapan kırtasiyede yaptırıp yapıştırdım oldu bitti 🤗
Süper fikir canım 😀

İsimleri belirli mı kızlar biz hala karar veremedigimiz için ne çikolata ne hediyelik düşündüm, kuzenim küçük skulenler almış o da güzel de aynısı olmasını istemem, lavanta kokusu yaptırmıştik biz de kızımda

Çok makul hediyeler olmuş. Güzel günlerde dağıtırsın inşallah. Ben de ilk doğum günlerinde bir şeyler hazırlarım diye düşündüm. Fotoğraf çekimi, süslü gecelik hiç bir şey yapmadım açıkcası. Biraz ruhsuz bir anne olacağım ben😂😂
Ben de normalde yaptırmıcam filan diyordum ama doktorum da geçen gaza getirdi pandemi diye oda süslememezlik yapma dedi 😂 Ben de öyle kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum zaman geçiyor
Çok güzel olmuş ya bende kolanya şişesi düşünüyordum ama ben netten yaptırabilirim burda çok imkanım yok öyle rabbim güle güle dağıtmayı nasip etsin 😊😊
Sağol canım sen hangi şehirdeydin
Süper fikir canım 😀
Aklıma en mantıklı bu geldi kuzum 😑

Ne kadar güzel buradaki yazılanlar görünce içim mutluluk doluyo inşallah benim embriyolarimin ikiside tutunur da bende ikiz annesi olurum 😍
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun 😊😊😊
O zaman bulamaman normal canım ben İstanbul’da olduğum için herşey elimizin altında. Ama işte virüs de bir o kadar yaygın bizim burda...😞
Aşı yapılıyorya virüsde biter inşallah yakında .napcan bu sene herkes birşeyleri buruk yaşadı 😭😭😭😭

X