2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Civil de oto koltugu 100 liraya düşmüş ondanmı bahsediyorsunuz acaba o nasıl ki bende bi tane var bi tane daha almam lazım onu alsammıki
Yok canım baby enzo 299 a düşmüş ondan aldım yorumlari güzeldi.

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-16-15-05-10-003_tr.com.civil.civilim.jpg
    Screenshot_2021-01-16-15-05-10-003_tr.com.civil.civilim.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 23
Arkadaşlar iki gün önce ayrıntılı ultrasona girdim iki ayrı kese tek plasenta gözüktü perintoloji uzmanı bunu kendi doktoruma bildirmemi söyledi bu bir sorun mudur normalde bana çift yumurta ikizi denilmişti ama tek plasenta tek yumurta ikizlerinde gorunuyormus internette yazdığına göre randevum da bir hafta sonra böyle bir durumla karşılaşan var mı aranizda
Cift yumurta tek plasenta da olabiliyor diye biliyorum canim ama tabi doktorun isin uzmani en net bilgiyi o verecektir
İyiyim canım bebeğim de iyi şükür toparlayacak inşallah
Cok sukur canim 🌸

Arkadaşlar iki gün önce ayrıntılı ultrasona girdim iki ayrı kese tek plasenta gözüktü perintoloji uzmanı bunu kendi doktoruma bildirmemi söyledi bu bir sorun mudur normalde bana çift yumurta ikizi denilmişti ama tek plasenta tek yumurta ikizlerinde gorunuyormus internette yazdığına göre randevum da bir hafta sonra böyle bir durumla karşılaşan var mı aranizda
Tek Plesanta çift kese olabiliyor canım aradaki kilo farkını takip ediyorlar bu durumda alıcı bebek verici bebek olarak denge sağlanıyor mu ona bakıyorlar

canim bizimkiler tek yumurta ikiziydi, 13.haftada belli oldu cift kese oldugu, tek plasenta iki kese tek yumurta ikizi erkekler denilmisti bana. seninkilerin cinsiyetleri nedir, farkliysa cift yumurtadir canim.

Ben de oyle biliyodum da yanlissa diye yazmadim demekki dogru biliyomusum sanki Atart Atart in tek plasenta yanlis hatirlamiyosam

Evet tatlım benim çift kese tek plesanta çok şükür şimdiye kadar kaçak durumu olmadı 🙏🙏 kimin var ben burayı oranın yoğunlugundan bazen okuyamıyorum 😊

Evet tatlım benim çift kese tek plesanta çok şükür şimdiye kadar kaçak durumu olmadı 🙏🙏 kimin var ben burayı oranın yoğunlugundan bazen okuyamıyorum 😊
Feray arkadasimizin da o sekildeymis canim da aklima sen geldin 😘

Selam kızlar. Bugün kontrolümüz vardı bizimde. Bebisler iyi şükür. Bir tanesi bir hafta geri çıktı. Doktor normal ikiz gebelikte sıkıntı olacak bir durum değil dedi. Rahim agzin iyi.bebeklerin suları iyi erken dogum riskin yok şu an dedi. Bebisler birisi 1070 diğeri 870 Gr çıktı. 3 hafta sonraya çağırdı. İçim rahatladı.

Selam kızlar. Bugün kontrolümüz vardı bizimde. Bebisler iyi şükür. Bir tanesi bir hafta geri çıktı. Doktor normal ikiz gebelikte sıkıntı olacak bir durum değil dedi. Rahim agzin iyi.bebeklerin suları iyi erken dogum riskin yok şu an dedi. Bebisler birisi 1070 diğeri 870 Gr çıktı. 3 hafta sonraya çağırdı. İçim rahatladı.
Masallah canim cok sukur haberler guzel 🤗

X