2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Yok maalesef keşke öyle olsa da azıcık daha ilaç verse bende biraz mutlu olucam ama bunu bile zar zor verdi Türkiye’de doktorlar hemen veriyor ama avrupadakiler bir hastaya ilaç verirken sanki zehir vermiş gibi ay acaba yanlış bir şey mi yaptım gibi davranıyorlar:)Kendim de sağlıkçıyım ordan biliyorum.Ha bu arada tüp bebekle hamile kaldım progestan kullanıyorum dediğimde de aman allahım hemen bırak demişti zamanında yani bilerek ve isteyerek vermiyorlar zarar olduğunu düşünüp
Progestan ilaç neden zararliymış?

Benim bulantım olmadı ama iştahsızlık yaşadım.Gebelik öncesi iştahı fazla olup sürekli yürüyüş yapan biriydim hergun 2 saat yürüyüş yapardım.Sadece hareketsizlikten kilo aldım sanırım ☺️Abartılı yemem iştah açıklığım hiç olmadı kendime şaşırıyorum 😂
Kızlarımız iyi olsun da gerisi teferruat canım.🍀
Ha bir de o var . Ben de aktif spor yapıyordum her gün en az bir saat haftada iki gün yoğun bir şekilde hamile kalınca bıraktım. Hamileliğimi rahat geçirmemi ona bağlıyorum

Oyy adiyla yasasin minik civciv 😍
Çok âmin teyzesi :-)
Genel sorayım kaç kilo aldınız kızlar 😁😁
8 :)
Bnde Masal ve Mısra koyacağım 😍
Benim Aslan ve Masal Allah nasip kısmet ederse :-)
Kızlar merhaba nasılsınız bayadır giremiyorum ellerim cok uyusuk telefon tutamıyorum. Pazartesi yi okuyabildim en son N Neyane çok üzgünüm canım Allah sabır versin diger bebegin iyidir umarım. @minikzelal canım sende dogum yapmıssın sanırım senin bebişler nasıl suan hersey yolundadır umarım🙏 İki gündür kasıkta ve belde sancım vardı doktor cagırdı bugün gittim rahim agzında cok degıl ama kısalma var biraz dedi progestanı 26da bırakmıstık yine baslattı. Nst ye girdim birde bugün. Çok şükür orda sancı cıkmadı. Ama doktor tuvalet dısında kalkmıcaksın dedi bu üç hafta özellikle cok önemli kesinlikle kalkmak yok dedi. Asagıya çok baskım var ve kalkınca sancım artıyor. Biraz tedirginim bebeklerimin biri 1062 biri 1125 gram daha cok küçükler dogru düzgünde bir hazırlıgım yok. Herseyi netten halledicem artık bian önce. Etrafımda kimse beni anlamadı annem en basta daha erken daha erken hic bişey yaptırmadı doğsada küvözden hemen cıkcakmı sanki falan dedi çok üzüldüm birsürü kötü senaryo yazdırdı bana daha bir dolap bile alamadım kızlarıma artık aldıklarımı komsum yardım edicek yıkıcaz kucuk hurclara koyucam cantamı hazırlıcam iyi olunca dolap oda birşeyler alıcaz artık sizde durumlar nasıl hazırmı herseyiniz
Ben öyleydim. Korkuttular beni sonra ablam bir bağırdı veren Allah alan Allah saçmalama başka artık diye 1 haftada mobilyalar çamaşırlar duvar kağıtları bitti. Bekliyorum şimdi şifonyer yanlış almışım o gelince hemen yerleştireceğim.

sagol canim, iyiyiz biz, bugun bebeklerin tomografisi cekilmis, sukur temiz cikmis. sarilik baslamis ikisinde de, ışık tedavisine baslamislar.doktor hersey yolunda sabir diyor, bekliyoruz canim biz de napalim.
sen de uzulme, zorlama da kendini, kisalma zaten belli sınırlarda normal, haftan ilerliyor cunku. bebislerin kilolari icin de korkma, esas bundan sonra almaya baslayacaklar, sen kendine dikkat et, hic zorlama kendini,kotu senaryolar dusunmeden once şu 2-3 haftayi atlat. ilk kendi cantani hazirligini tamamla canim, son dakikaya kalmasin, elin ayagin dolasir yoksa benim gibi birbirine. haftan biraz daha rahatladiktan sonra bebekler icin ne gerekiyorsa yaparsin acele etme. moralini de bozma canim, bak ne guzel hersey de yolundaymis, boşa sıkma canini.
Çok normal ama sarılık. Çok şükür 2 haftaya yanındalar bence Allah izin verirse :)
Kızlar bebislerin taşıma pusetlerini aldınız mı?
Ben 24 de falan almıştım herhalde civilden aldım hepsi burada üzerinden

Ben öyleydim. Korkuttular beni sonra ablam bir bağırdı veren Allah alan Allah saçmalama başka artık diye 1 haftada mobilyalar çamaşırlar duvar kağıtları bitti. Bekliyorum şimdi şifonyer yanlış almışım o gelince hemen yerleştireceğim.

Çok normal ama sarılık. Çok şükür 2 haftaya yanındalar bence Allah izin verirse :)

Bende civilden baktım hoşuma gitti getireceğim hangi rengini aldın kızın için.🥰

Bende civilden baktım hoşuma gitti getireceğim hangi rengini aldın kızın için.🥰
Ben ikisine de gri rengini aldım. Lava markasını. Çok önemsememiştim. zaten 9 10 ay kullanılır corona var çıkartmam diye ama çok memnun kaldım. Çok hoş geldi içinde minderi de var tavsiye ederim düşünürsen ama hepsi burada daha ucuzdu ben alırken bilgin olsun 😇

Ben ikisine de gri rengini aldım. Lava markasını. Çok önemsememiştim. zaten 9 10 ay kullanılır corona var çıkartmam diye ama çok memnun kaldım. Çok hoş geldi içinde minderi de var tavsiye ederim düşünürsen ama hepsi burada daha ucuzdu ben alırken bilgin olsun 😇
Baby enzo 'ya da çok iyi diyolar biraz daha büyük bi sure de arabada oto koltuğu olarak kullanırim diye düşündüm

Kızlar merhaba nasılsınız bayadır giremiyorum ellerim cok uyusuk telefon tutamıyorum. Pazartesi yi okuyabildim en son N Neyane çok üzgünüm canım Allah sabır versin diger bebegin iyidir umarım. @minikzelal canım sende dogum yapmıssın sanırım senin bebişler nasıl suan hersey yolundadır umarım🙏 İki gündür kasıkta ve belde sancım vardı doktor cagırdı bugün gittim rahim agzında cok degıl ama kısalma var biraz dedi progestanı 26da bırakmıstık yine baslattı. Nst ye girdim birde bugün. Çok şükür orda sancı cıkmadı. Ama doktor tuvalet dısında kalkmıcaksın dedi bu üç hafta özellikle cok önemli kesinlikle kalkmak yok dedi. Asagıya çok baskım var ve kalkınca sancım artıyor. Biraz tedirginim bebeklerimin biri 1062 biri 1125 gram daha cok küçükler dogru düzgünde bir hazırlıgım yok. Herseyi netten halledicem artık bian önce. Etrafımda kimse beni anlamadı annem en basta daha erken daha erken hic bişey yaptırmadı doğsada küvözden hemen cıkcakmı sanki falan dedi çok üzüldüm birsürü kötü senaryo yazdırdı bana daha bir dolap bile alamadım kızlarıma artık aldıklarımı komsum yardım edicek yıkıcaz kucuk hurclara koyucam cantamı hazırlıcam iyi olunca dolap oda birşeyler alıcaz artık sizde durumlar nasıl hazırmı herseyiniz
Banada hep öyle dediler eşim dahil erken doğuma yakın alırsın şöyle böyle ben hiç dinlemedim internetten sipariş verdim sürekli 25. Haftadan sonra çok ağırlaştım iki adım attığımda nefes nefese kalıyodum 30. Haftada doğum yapıyorsun deyip acil yatış yaptılar dığurmadım çok şükür bu yaşananları görünce eşim sen haklıymışsın iyiki almışız falan dedi annemi erken çağırıdm yanıma gelince baya kızdı daha doğuma var beni erkenden çağırdın falan dedi hastaneye yatınca anladı ikizin tek gebelik gibi olmadıgını baya uğraştım herkesle çok cebelleştim herkese sürekli laf yetiştirdim şimdi çok şükür herşeyim hazır doğurabilirim 😊
Kızlar bebislerin taşıma pusetlerini aldınız mı?
Bi tane arkadasım verdi bi tane daha alıcam ama ben hep bebek arabasının yanında da veriyolar ya öyle istiyordum şimdi karıştı napcam bilmiyom bakalım

Baby enzo 'ya da çok iyi diyolar biraz daha büyük bi sure de arabada oto koltuğu olarak kullanırim diye düşündüm
Onu bende gördüm ben fiyat performans olarak baktigim için lavayi aldım. Ben aldiğimda iki tanesi 204 tl ye gelmişti. Uzun süre kullanır miyim diye de düşündük ama her halükarda bir oto koltuğu almak zorundayım ondan en azından ona bir bütçe ayırırız dedim bunu ucuz aldım :)

Kotuyu hic aklina getirme canim kac mm rahim agzin ? Dayanir minikler senden de guclu erken dogumu dusunme insallah hersey yolunda gider en.az 34 u gorursun bence stres yapma kiyafet dolap hepsi olur 😘
Valla ben getirmiyordumda annem sağolsun psikolojimi bozdu iyice bir de yine yatmam gerek olunca gerildim biraz. Rahim agzımın kac mm olduğunu sormadım rakam olarak doktorda demedi rakam sadece biraz kısalma var ama cok degıl korkulacak kadar yat kalkma dedi işte😕 hepsi olacak birşekilde inşaallah bakalım sağol desteğin icin nasıl pozitifsin maşaallah bende böyleydim ne hale geldim😥

sagol canim, iyiyiz biz, bugun bebeklerin tomografisi cekilmis, sukur temiz cikmis. sarilik baslamis ikisinde de, ışık tedavisine baslamislar.doktor hersey yolunda sabir diyor, bekliyoruz canim biz de napalim.
sen de uzulme, zorlama da kendini, kisalma zaten belli sınırlarda normal, haftan ilerliyor cunku. bebislerin kilolari icin de korkma, esas bundan sonra almaya baslayacaklar, sen kendine dikkat et, hic zorlama kendini,kotu senaryolar dusunmeden once şu 2-3 haftayi atlat. ilk kendi cantani hazirligini tamamla canim, son dakikaya kalmasin, elin ayagin dolasir yoksa benim gibi birbirine. haftan biraz daha rahatladiktan sonra bebekler icin ne gerekiyorsa yaparsin acele etme. moralini de bozma canim, bak ne guzel hersey de yolundaymis, boşa sıkma canini.
Çok sevindim canım inşaallah hayırlısıyla sağlıkla cıkarlar biran evvel🙏 haklısın bende bu hafta sonu lohusa takımı depend tarzı seylerimi sipariş vermeyi planlıyorum bebeklere de ilk etapta yetecek kadar kıyafet var zaten onlar yıkanıp utulenecek Allah izin verirse bir hafta on güne bitiririm inşaallah. Beni strese sokan kalkmıcaksn demesi yani bakacak kimsem yok eşim calısıyor hatta bazen gece bile olmuyor ister istemz insan bunalıyor ama Allah kararlamıstır hepsini bir şekilde hallolacak inşaallah

Canım geçmiş olsun ne kadar kısalma olmuş biliyomusun?Anneler veya etraftakiler malesef böyle olabiliyor kızlar biliyor önce yazmıştım benimde kaynana aynı kafada idi 🤦🏼‍♀️ Olacak olduktan snra haftasında doğup doğum anında da olur Allah korusun.Hep kalbimi ferah tuttum endişelerim illaki vardı ama sende içini ferah tut lütfen.Herhangi bı önlem alındı mı iğne vs yapıldı mı?Benimde henüz çantam vs hazır değil dolabimis haftaya gelecek 0-3 ay kıyafetlerini yıkadım utuledim küçük hurclara hazırladım.Allah korusun gece gündüz acil bişey olsa eşimin eli ayağı birbirine dolanır ailelerden de uzaktayiz gelip onlar ayarlasin.
Allah'ım hepimize vaktinde sağlıkla kavusacagimiz doğum nasip etsin yolun sonuna yaklaştık sayılır Allah'ın izniyle.
Senin bebeklerin cinsiyeti ne?Kilo ölçümleri yeni mi yapıldı?
Sağol canım. Kısalmanın rakam olarak nekadar olduğunu bilmiyorum doktorda bir rakam söylemedi açıkçası bende sormadım oan. Kaynanamdan hic bahsetmiyorum bile okadar ilgisizki bizimkiler de uzakta ama benim annem memur mecbur calısıyor izin de dogumda kullansm istiyorum kaynanam evde istese gelir bakar ama yok işte ilk zamanlar kanamam vardı yine kaldırmadı doktor bir hafta geldi zorla onuda burnumuzdan getirdi. Şimdi bende demiyorum oda demiyor. Bişey olma konusuna gelince kesinlikle haklısın Allah korusun olacaksa kaderde varsa oluyor hepsi imtihan ama tedbir bizden takdir Allah tan yani bişey olursa diye beklemekte sacma kötüyü cagrmak baska bişey degıl bencede. Amin inşaallah sağlıkla hayırla alalım kucağımıza🙏 benimkiler çift yumurta ikiside kız canım. Normalde salı günü kontrolüm ama bugün gittim işte sancıdan. 27+3 1062 ve 1125 gram cıktılar bugün

Doğrudur canım biz bir kere iki üç yere sorduk annemle eşimle detaylı bakacaktm sordugumz yerlerde siparişten sonra 1ay dediler ben ondan bian evvel gitmek istiyordum ama kısmet olmadı iki tane portatif beşik aldım netten ilk zaman idare eder kıyafetleri de oldugu kadar yetmediğinde alınacak artık saglıkla gelsinlerde inşaallah zamanında. Ben bugün kızlarla konuştum erkenden gelmeye kalkmayın daha 10hafta oradasınız diye bakalım inşaallah dinlerler sözümü😅

Banada hep öyle dediler eşim dahil erken doğuma yakın alırsın şöyle böyle ben hiç dinlemedim internetten sipariş verdim sürekli 25. Haftadan sonra çok ağırlaştım iki adım attığımda nefes nefese kalıyodum 30. Haftada doğum yapıyorsun deyip acil yatış yaptılar dığurmadım çok şükür bu yaşananları görünce eşim sen haklıymışsın iyiki almışız falan dedi annemi erken çağırıdm yanıma gelince baya kızdı daha doğuma var beni erkenden çağırdın falan dedi hastaneye yatınca anladı ikizin tek gebelik gibi olmadıgını baya uğraştım herkesle çok cebelleştim herkese sürekli laf yetiştirdim şimdi çok şükür herşeyim hazır doğurabilirim 😊

Bi tane arkadasım verdi bi tane daha alıcam ama ben hep bebek arabasının yanında da veriyolar ya öyle istiyordum şimdi karıştı napcam bilmiyom bakalım
Benim eşimde hemen dünyalık seyler niye üzülüyorsun hepsi olur ben gidip alırım diyor. Anlamıyorlar işte bide diyoki bebeğin kıyafeti ütülü olmayıversin ayıplıcaklarmı dedim sacmalamabo herseyden önce mikroplar kırılsın diye yapılıyo. Ben cok hassaslastm laf yetiştiremiyorm artık direk ağlıyorum cevap vermiyorum. Sanki ben bayılıyom erkenden dogum yapmaya küvöze göndermeye ama işte anlamıyo kimse dediğin gibi ikiz cok farklı kesinlikle yasamayan anlamıyo

Sağol canım. Kısalmanın rakam olarak nekadar olduğunu bilmiyorum doktorda bir rakam söylemedi açıkçası bende sormadım oan. Kaynanamdan hic bahsetmiyorum bile okadar ilgisizki bizimkiler de uzakta ama benim annem memur mecbur calısıyor izin de dogumda kullansm istiyorum kaynanam evde istese gelir bakar ama yok işte ilk zamanlar kanamam vardı yine kaldırmadı doktor bir hafta geldi zorla onuda burnumuzdan getirdi. Şimdi bende demiyorum oda demiyor. Bişey olma konusuna gelince kesinlikle haklısın Allah korusun olacaksa kaderde varsa oluyor hepsi imtihan ama tedbir bizden takdir Allah tan yani bişey olursa diye beklemekte sacma kötüyü cagrmak baska bişey degıl bencede. Amin inşaallah sağlıkla hayırla alalım kucağımıza🙏 benimkiler çift yumurta ikiside kız canım. Normalde salı günü kontrolüm ama bugün gittim işte sancıdan. 27+3 1062 ve 1125 gram cıktılar bugün
Bnm de çift yumurta ikizi ve ikisi de kız.🥰
Geçen c testi bnde 27+3 idim kızlarım 1130 Gr geldiler seninkiler de gayet iyi 🧿
Sagsalim vaktinde kavusalim hepimiz inşallah.
İçini ferah tut.Yavrularimiz uzmeyecek bizi eminim.

X