- 29 Haziran 2010
- 1.129
- 598
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #4.501
Etkisi 1 hafta miymişBu hafta oldum canım ikişer doz.daha önceden doktoruma hep söyledim .o da iğnenin etkisinin bi hafta olduğunu bu nedenle kritik haftada olacağını söylemişti .ben de tamamen ona bırakmıştım.
Günaydın:) Kızımın ismi de Masal olacak insallah :) Seni her gördüğümde gülümsüyorumGunaydin guzel anneler
Oyy adiyla yasasin minik civcivEtkisi 1 hafta miymişilk defa duydum bunu.
Günaydın:) Kızımın ismi de Masal olacak insallah :) Seni her gördüğümde gülümsüyorum
Doğru canım doğuma yakın olursa iğne etkili oluyormuşBu hafta oldum canım ikişer doz.daha önceden doktoruma hep söyledim .o da iğnenin etkisinin bi hafta olduğunu bu nedenle kritik haftada olacağını söylemişti .ben de tamamen ona bırakmıştım.
Benimki de öyle dedi canım dün bence çekse daha iyi olurdu neyse bir dahakine inşallahAy benim yeni doktor rahim agzi iyi gerek yok dedi adamin rahatligindan bi parca ben de istiyorum
Benim de sanırım 32 de başlamış olacak inşallah bir sıkıntı olmazsaBazı doktorlar öyle oluyor ya ama rahim ağzına göre nst çekmeyen çok var canımBenim doktor fazla temkinli 30da başlattı
Benim onceki doktor 26da baslayinca tabi hangisine inanayim sasirdimBenimki de öyle dedi canım dün bence çekse daha iyi olurdu neyse bir dahakine inşallah
Benim bu hafta öyle resmen aşağıda hissediyorum o.kisma vuruyor çıkacak gibi korktum yaKizlar tam vajinanin ustunde hareket ediyolar mi sizin de amaniin nasil bir sey o
Ay aynisi napiyolar icerde acaba dur annemi azicik kurcalayalim mi diyolarBenim bu hafta öyle resmen aşağıda hissediyorum o.kisma vuruyor çıkacak gibi korktum yaBenim kontrolde yarın inşallah sorun yoktur.
32de mutlaka başlar canım. Bizim ikizlerin çok uzun sürüyor 20 dk birine bağlıyorlar 20 dk diğeri çok sıkılıyorumBenim de sanırım 32 de başlamış olacak inşallah bir sıkıntı olmazsa
Bazı cihazlar aynı anda oluyormuş kzukm inşallah ondandır ya32de mutlaka başlar canım. Bizim ikizlerin çok uzun sürüyor 20 dk birine bağlıyorlar 20 dk diğeri çok sıkılıyorum
Ama şikayetin vardı demi kuzu şikayet yokken bağlanıyor mu o hafta kiBenim onceki doktor 26da baslayinca tabi hangisine inanayim sasirdim
İnşallah kuzum ama iki alet takıyorlar zaten biri Rahmi ölçüyor diğeri bebeği genelde ben de yer kalmıyor üçüncüyeBazı cihazlar aynı anda oluyormuş kzukm inşallah ondandır ya
İnşallah kuzum ama iki alet takıyorlar zaten biri Rahmi ölçüyor diğeri bebeği genelde ben de yer kalmıyor üçüncüye
İlk sefer sikayet yokken bagladi canim bi bakalim sen ikizsin dedi sanci cikmadi onda. Ama daha sonra sikayetim uzerine sikayetim olmasa da baglayacakti sadece toko baglandim ilk sanci icin bebek hareketi icin erken demisti. Sonra bebek hareketi de baglandiAma şikayetin vardı demi kuzu şikayet yokken bağlanıyor mu o hafta ki
12Genel sorayım kaç kilo aldınız kızlar
Kuzum ben 56 ile kaldım en son çarşamba doktorda 74 geldimAy aslı ya çok güldüm kız sen ne kadar kilo aldın canım toplam
Şuana kadar 9 kilo görünüyor ama kilolu hamile kaldım ben canımKuzum ben 56 ile kaldım en son çarşamba doktorda 74 geldimsenin nasıl durumlar
Genel sorayım kaç kilo aldınız kızlar
Aaa çok iyi ya 9 kilo canım. En çok ben aldım galiba 18Şuana kadar 9 kilo görünüyor ama kilolu hamile kaldım ben canım72 ile kaldım 81 im