2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Aynaya bakıyorum sürekli karnım düştü mü doğum yakın mı

Benim ilk hamileliğim erken doğumun verdiği psikolojiyle bende hep erken doğurcakmışım gibi paniğim çişim geliyo eyvah sancım geldi napcaz şimdi diyom

Bi anda kalabalık bi aile olucaksınız ama ilkinden tecrübem var en azından herşey çok daha güzel olacak bence
Duyan herkes 3 kızı çok şanslısınız diyo bı 5 yıl sonra çok tatlı olacağı kesin de o zamana kadar zor olacak biraz kızım da 2 buçuk yaş olacak doğduklarında

Tecrübe var ama bence her çocuk ilk çocuk gibi olacak canım ben şimdiden çoğu şeyi unutmuş gibiyim ama tabi annelik çok güdüsel yapamam edemem dediğin her şeyi kırk yıllık uzman gibi yapıyorsun hepimizin hanesine bereket getirsin mutluluk getirsin miniklerimiz

Canım sertleşme gün içinde nasıl oluyordu ne sıklıkla yani 10 defa mı mesela arka arkaya mı tarif eder misin
Canım ayağı kalkınca karnım komple sertleşiyordu böyle çektiriyordu kasılma değil farklı birşeydi doktorum karnın çok küçük ondan diyordu. Ama benim kasık ağrım ve adet sancım çok oluyordu

Benim ilk hamileliğim erken doğumun verdiği psikolojiyle bende hep erken doğurcakmışım gibi paniğim çişim geliyo eyvah sancım geldi napcaz şimdi diyom
Kız yemin ederim normal değiliz diyorum düşünme sakin ol olacağı varsa olur ama olmuyor cidden ikiz olunca çok zorlanıyor insan korkuyor yani birden doğum yapanları okuyunca ağrı sızı olmadan korkuyorum diyorum bu demektir ki herkes doğurma adayı önceden ağrı olmayınca rahat olurdum şimdi öyle değil karnıma bakıyorum aşağı doğru düştü mü ki diyorum

Amin canım inşallah ben çok çok acemiyim daha hiç yenidoğan bebek almadım kucagıma bi kere arkadasım kırk günlük bebeğini verdi seveyim diye elimle tuttum hemen geri verdim o kadar

Amin canım inşallah ben çok çok acemiyim daha hiç yenidoğan bebek almadım kucagıma bi kere arkadasım kırk günlük bebeğini verdi seveyim diye elimle tuttum hemen geri verdim o kadar
İnanır misin ben 34 yaşında İlk kızımı tuttum sanki elimden onyuzbinmilyon Bebek geçmiş gibi ki ben o kadar arkadaşım doğurdu yeğenim oldu böyle bı iki aylık olana kadar elime alamaz korkardım bak göreceksiniz öyle bı güç öyle bı cesaret geliyor ki

Kızlar size bir şey daha sormak istiyorum, kontrollerinizi hangi hastanede gidiyorsuñuz? Özel hastane mi, yoksa tip fakültesi mi mantıklı sizce. Özeller çok pahalı doğumlar acibademde neredeyse 10 bin. Bir de benim tüp bebek . Şimdilik özele gidiyoruz ama tip fakültesinde doğum yapmak sizce mantıklı mi ?

Ben özele gidiyorum canım devlette randevu bulmak imkansız bizim burda. Üniversite hastanesi de uzak şehir hastanelerine bi bakabilirsin iyi diye duydum ama hiç gitmedim

Benim düştü işte doktorda aşırı rahat bırak doğsunlat dedi
İnşallah bakalım çok merak ediyorum nasıl olacak
Sağlıkla gelsin paşalar haftaya mı kontrol canım
Bugun kontrol oldum haftya nst çekilecek tekrar diğer hafta yine kontrol
Yenidoğan yoğun bakım olması gerekiyor. Bana herkes üniversite hastanesi ne git dedi bende öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…