2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar benim erkek bebek çok hareketli kız öyle değil. Bu sorun olur mu sizce? 20. Haftadan beri bu hep böyle ama doktor 2 saatte 10 hareket hissetmen lazım dedi ama ben kızdan hiç o kadar hissetmedim. Ama sağlıklı dediler hep bu haftaya kadar. Ne yapsam kafama takıldı doktor öyle diyince.

Aynen benim de erkek bebek daha hareketli canim genel olarak erkek bebekler daha hareketli diyolar ondandir buyuk ihtimal
Arkadaşım şehir hastanesinde doğum yapmıştı çok memnun kaldı biz küçük ilçede oturuyoruz malesef çok uzak. Özel hastane bulduğuma şükrediyorum cidden
Evet sehir hastanesinin imkanlari ozelden daha iyi canim

Olabilir canım benimde biri çok hareketli biri az hareketli

Oh kiloları çok iyi canım kaç çıktı sancıların? Benim de yarın kontrolüm bakalım azaldı mı arttı mı sancılar

Çok saolun arkadaşlar cevaplariniz için. Insanın kafası çok karışıyor. Bakalım 4 ay özele devam edip tip fakültesine geçerim. Çok teşekkürler.

Benim ilk hamileliğim erken doğumun verdiği psikolojiyle bende hep erken doğurcakmışım gibi paniğim çişim geliyo eyvah sancım geldi napcaz şimdi diyom
Siz yine iyisiniz ben burayı okuyup aşırı evhamlanıyorum ve daha 25. Haftaya yeni girdim, doktora gidiyorum sonra hemen o da kızıyor okumayın diye ama girmeden de edemiyorum ... Biraz vajinada ara sıra hissetmeye başladım minik tekmeler bu normal ama dimi? En son 10 gün önce gitmiştim doktora çok şükür herşey yolundaydı

Benimki de öyle canım yerinden dolayı çok hareket edemiyorlar birinin yeri daha geniş diğerinin dar bu da hareketi etkiliyor

Çok teşekkür ederim kızlar vallahi için rahatladı :) sağ salim haftalarını doldurup sağlıkla bir gelselerdi vallahi şafak sayıyoruz :)

Benim ikisi de erkek canım. Soldaki daha hareketli. Sağdaki daha az hissediyorum. Doktor sağdaki in yeri dar ondan az hissedebilirsin dedi.

canim benim ben de oyle,ben de o kadar iyi anliyorum ki seni, korkularini, uzuntunu.. hep aklimin bir kosesindesin, insallah saglikla kavusacaksin yavruna, mis sutunle sevginle ozlemle sarilip sarmalayip buyuteceksin onu..guzel haberlerini okuyacagiz burdan hep beraber.. ben de ugrasiyorum cnm, elektrikli bi pompa aldik, posetin dibini dolduracak kadar sagmayi basarabildim dun, insallah artar zamanla.

Aslimuu93 naptın canim bugün kontrol vardı senin?
Canım yeni çıktım doktordan. Sancılarım çıkmadı bu sefer bebeklerin de keyfi yerinde doktor 1 hafta daha dursunlar acil bir durum olmadıkça dedi Pazartesi tekrar görmek istiyor

Hemşireler size bilgilendirmiştir. Ama bi kaç bişey söylemek istiyorum. Sütü arttırmanın bi kaç tane yolu var. Bol bol sıvı tüketmeniz lazım. Elinizden geldiğince uyumanız gerek. Göğüs masajı ve göğüsa sıcak kompres uygulayabilirsiniz. Ve gece gündüz farketmeden 2 saate bir göğüslerinizi sağmanız lazım. Süt sağmaya başlamadan önce el hijyeninize de dikkat edersiniz. Bebekleriniz iyidir inşallah. Görebiliyo musunuz pandemiden ötürü bilmiyprum ama doktorlarıyla konuşup kanguru bakımı için ricada bulanabilirsiniz. Çok geçmiş olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…