2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar evde günlük iş yapıyor musunuz? Nasıl dikkat ediyorsunuz sürekli yatıyor musunuz
Ben genelde oturuyorum arada kızım.musade ederse uzanıyorum. Ağır işler hiç yapmıyorum. Yemek yapıyorum. Bulaşık eşim yardım ediyor yerleştirmeye. Çamaşır arıyorum arada o kadar. Süpürge zaten aylardır yapmiyorum. Yapacak.gucumde yok bazen fazla bir.seyler yapayım karnım sertleşiyor yoruluyorum.

Eşim süpürüyor benimde ben de iyi olursam siliyorum evde çocuk olunca dinlenmek çok zor oluyor ya benim de 3 yaşında kızım

Hastanenin kabul etmemesinin bi kaç sebebi olabilir.
Ya yenidoğan yoğun bakım ünitesi yoktur
Varsa da 1. Basamak veya 2. Basamak bakmıyodur. (Haftası düşük olan yada durumu ağır olanlara)
Ya da premature doğan bebekten anlayan çocuk doktoru da olmayabilir.
Yenidoğan ünitesi de dolu olabilir.
Yani bunlar sebepler arasında. Özellikle riskli gebeliklerde muhakkak 1. 2. 3. Basamak yenidoğan yoğun bakımı olan hastaneler tercih edilmeli.
Tabi arkadaşın neden kabul edilmediği hakkında fikrim yok ama. Bu tarz duumlar olabilir demek istedim.
Hayırlı olsun. Bana da süpriz yapıp 10. Haftamda ikiz olduğunu öğrenmiştim
Hayırlı olsun canım burda en erken haftada olan ikimiz varız sadece galiba. Beni ilerde neler bekliyor diye sadece okuyorum sohbetlere dahil olamıyorum
Bende sürekli takip yapıyorum. Onlardan öğrenceğimiz şeyler var. Herkes gidicek biz kalıcaz. Hani arkadaşın biri diğer arkadaş için yazmış ya sayfaya ilk geldiğinde 6+3 müşsün diye. Bizde öyle inşallah zaman geçiyorr

Eşim süpürüyor benimde ben de iyi olursam siliyorum evde çocuk olunca dinlenmek çok zor oluyor ya benim de 3 yaşında kızım

Evin senin de sürekli dağınık mı ve evde olmamıza rağmen hep bı koşturma halı var mı kızım bu aralar bana yapışmış durumda ve artık her şeyin içinde yani bı iş yapayım diyorum yok dibimde tuvalete gidiyorum birlikte bı ara artık ağladım hem dinlenemiyorum hem gözle görülür bi iş yapmıyorum

Günler hiç geçmiyormuş gibi geliyor ama geriye bakılacak kadar da çok olmadı gerçi benim

Hem de nasıl canım sürekli oyun oynayalım anne diyen bir kızım var onlarsa sıkılıyor bu korona bizi mahvetti çocuklar iyice kapandı bir yere göndermeye korkuyorum evde yetemiyorum evi dağınık görünce canım sıkılıyor

28+4 te doğdular canım. Ağrım çoktu karnımda sertleşme çok oluyordu doktor ihtimale karşı yapalım dedi hatta doğumdan bir gün önce bi kere daha yapalım demişti ama nasip olmadı işte

Bende o bulantı bitti şimdi de akşam reflüsü başladığı için 4 ten sonra yemek yersem çıkartıyorum, kilo alabileceğime inancım bitti benim gebelikte :) ikiz gebelik dimi sizin de?
Evet evet ikiz benimde. Ben 3 öğün yemeğimi yiyorum ama mutlaka çıkıyor hepsi. İlk başta da çok kilo vermiştim şükür bebekler alıyor sanırım alacaklarını, haftalarına göre normal kilodalar çünkü

Benim psikolojik olarak da fiziken de yetemedigimi düşünüyorum bazen ikiz gebelik tekilden çok zormuş stresi , ağırlığı vs çok şükür Bin şükür de kızım da ne kustum ne şeker çıktı ne yoruldum

3 çocuklu hayatta bakalım bizi neler bekliyor

28+4 te doğdular canım. Ağrım çoktu karnımda sertleşme çok oluyordu doktor ihtimale karşı yapalım dedi hatta doğumdan bir gün önce bi kere daha yapalım demişti ama nasip olmadı işte
Canım sertleşme gün içinde nasıl oluyordu ne sıklıkla yani 10 defa mı mesela arka arkaya mı tarif eder misin

Bi anda kalabalık bi aile olucaksınız ama ilkinden tecrübem var en azından herşey çok daha güzel olacak bence

Tek gebelik ben dlyorum ki ben hiç hamilelik yaşamamışım o hamilelik değilmiş yani ben öyle sanmışım bu çok çok farklı çok ağır hareket ediyorsun ağrın daha çok oluyor hantal oluyorsun korku panik acaba ile dolu sorular. Sanki tüm ikiz gebeler erken doğurur psikolojisi hiç normal değilim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…