2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

kizlar korkmayin bu kadar, herkesi bir panik sarmis, sakin olun nolur.
Hemşireler size bilgilendirmiştir. Ama bi kaç bişey söylemek istiyorum. Sütü arttırmanın bi kaç tane yolu var. Bol bol sıvı tüketmeniz lazım. Elinizden geldiğince uyumanız gerek. Göğüs masajı ve göğüsa sıcak kompres uygulayabilirsiniz. Ve gece gündüz farketmeden 2 saate bir göğüslerinizi sağmanız lazım. Süt sağmaya başlamadan önce el hijyeninize de dikkat edersiniz. Bebekleriniz iyidir inşallah. Görebiliyo musunuz pandemiden ötürü bilmiyprum ama doktorlarıyla konuşup kanguru bakımı için ricada bulanabilirsiniz. Çok geçmiş olsun bu arada.
cok cok tesekkur ederim, evet bol su icmek baya bi farkettirdi, 50 ml. yakin sagabildim biraz once,ben de sasirdim nasil oldu diye,sevindim de. hastaneyle konustum iyilermis, ama simdilik sadece cam arkasindan gorebilirmisiz, bebekler acik kuveze alininca iceri alabileceklermis beni.

cok cok tesekkur ederim, evet bol su icmek baya bi farkettirdi, 50 ml. yakin sagabildim biraz once,ben de sasirdim nasil oldu diye,sevindim de. hastaneyle konustum iyilermis, ama simdilik sadece cam arkasindan gorebilirmisiz, bebekler acik kuveze alininca iceri alabileceklermis beni.
İnşallah en yakın zamanda evlatlarınıza sağ salim kavuşursunuz 🤗

Benimki dururlarsa 38 demişti bazen delilik geliyo 36 da aldırsammı diyom 😂😂😂
Yok dur aman azıcık kalmış sağlıkla gelsinler tut annesi bırakma :)
Kuzum maksimum 37+0da alacağız dedi. Bakalım ne kadar dururlar

Sağol canım 😍
Bence 38 i bile görebilirsin diye düşünüyorum 😇

Erken doğum olmasına rağmen o kadar pozitif bir bakış acin var ki insanın içi ümitle doluyor. Seninle aynı hafta doğuran bir ikiz annesi arkadaşım var, 21. Gün aldık eve geldiler dedi inşallah seninkiler de en çok bu kadar kalırlar 🥰

Yok dur aman azıcık kalmış sağlıkla gelsinler tut annesi bırakma :)

Bence 38 i bile görebilirsin diye düşünüyorum 😇

Erken doğum olmasına rağmen o kadar pozitif bir bakış acin var ki insanın içi ümitle doluyor. Seninle aynı hafta doğuran bir ikiz annesi arkadaşım var, 21. Gün aldık eve geldiler dedi inşallah seninkiler de en çok bu kadar kalırlar 🥰
Ayy bakalım inşallah 🥰
Aynen canım benim doktorumda max 37 dedi.
Tabi beklerse kızlar 🥰en erken hedefim 36 🤗
İnşallah kuzum ama maşallah sen de sıkıntı yaşamadın hiç 🧿 Duracakları hissi var içimde 🙏🏻

Ayy bakalım inşallah 🥰

İnşallah kuzum ama maşallah sen de sıkıntı yaşamadın hiç 🧿 Duracakları hissi var içimde 🙏🏻
Aynen canım şükür iyi ilerliyoruz ağrım 1 kez 21.haftada oldu iğne olunca geçmişti.Bende vaktinde doğuracağıma inanmaya başladım 🤗doğumda bizlere dua et 😘

canim benim ben de oyle,ben de o kadar iyi anliyorum ki seni, korkularini, uzuntunu.. hep aklimin bir kosesindesin, insallah saglikla kavusacaksin yavruna, mis sutunle sevginle ozlemle sarilip sarmalayip buyuteceksin onu..guzel haberlerini okuyacagiz burdan hep beraber.. ben de ugrasiyorum cnm, elektrikli bi pompa aldik, posetin dibini dolduracak kadar sagmayi basarabildim dun, insallah artar zamanla.
Artıyor canım hiç sıkıntı etme bol bol su iç rezene öneriyorlar kuru üzüm kuru incir ye inşallah yavrularına şifa olsun sütün. Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kavuştursun inşallah canım

Aynen canım şükür iyi ilerliyoruz ağrım 1 kez 21.haftada oldu iğne olunca geçmişti.Bende vaktinde doğuracağıma inanmaya başladım 🤗doğumda bizlere dua et 😘
Ederim tabi kuzum inşallah sağsalim kucaklarımıza alalım da gazıydı uykusuydu bunları konuşalım 😍

Merhaba kızlar bugn kontrolüm vardı bebişlerden biri haftasından geride çıktı 🙄 diğeri de haftasından ileride 😀 o yüzden arayı açmış biraz. Yaklaşık 200 Gr fark var aralarında doktor bu bı sorun değil dedi ama bilmem moralim bozuldu 🙄 29+2 deyiz biri 1500 diğeri 1300 🙄 iyi mi sizce??

X